bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bu son kısım hariç diğerleri aynen yasada yer alıyor ama bu son cümle ile ilgili birşey göremedim mevzuatta
Ama anladigim kadari ile sut izinini kullandiktan sonra 2 ay alinmio bu tam maas yarin gun izin kismi. Analik izninin hemen bitiminde basvurmak gerekio

Canım bu son kısım hariç diğerleri aynen yasada yer alıyor ama bu son cümle ile ilgili birşey göremedim mevzuatta
Resmi gazetede yazan "dogum sonrasi analik izni suresi sonunda kadin memur istegi halinde birindi dogumda iki ay sureyle gunluk calisma suresinin yarisi kadar calisabilir" yazio. Yani az once dedigin gibi dlsut iznini kullandiktan sonra o hak bitiminde 2 aylik bu yarim gun calisma hakkini isteme yokmus. Analik izni bitiminde istencekmis

Canım benim de önde gidiyor ama doktorum sat tarihi baz alınır dedi benim de satım 20 şubat yani bir gün var aramızda bende özel hastaneye gidiyorum aynı Zaman'da devlete de gidiyorum ama ikisi de aynı şeyi söyledi de oyüzden şaşırdım

Nst den ciktim simdi
Dua edin bize.doktorumdan haber bekliyorum
Kızzzzz 80 görünüyor yaaaaa anaaaammmmmm beni bi telaş aldı şimdi görünce pek bilmiyorum normal doğumda işleyen prosedür sırasını ama zaten 100 doğum demek dimi hayırlısı olsun hakkında kuzum. Bizi merakta bırakma haber et mutlaka.

Canım pazar günü benimde aynıydı korkma sadece serum verirler hastanede kontrol edilirsin 1 gün ,serum kesiyor sancıyı zaten bitane yüksek çıkmış.haberdar et bizide.
Ben hiç yaşamadım ama 80 sancıyı görünce serumla dönüşü olur mu canım. Merak ettim bana hemşire kız 100 sancıyla doğum olur demişti. Bende bukadar panik varken zaten normal doğuramazmışım bunu anladım bekleyemezdim doğum anını saatlerce galiba birde sancıyla

ben hiç bilmiyorum bu süreci..
şoktayiM suan... acaba eve geri gidermi bekletirlermi merak icindeyim....
iyi olsun larda gerisi mühim diil.tabiki...

Canım seni ben sakinleştiriim bari.benimde paZar günü 70 çıktı ama 15dk lık nst çekiminde bir tane.sonra düzenli aralıklarla 50lerdr çıktı.serum verdiler bitane ,ondan sonra 20lere düştü yani kesildi sancı şükür 4gün oldu sancım yok.doğum için düzenli aralıklarla 70 ve üstü olmalı.tabi bu sancının erken doğum sancısımı yoksa doğuma hazırlık sancısı mı olup olmadığını serumdan sonra bilebilirler.sancı kesilmiyosa erken doğum olabilir.Rabbim yardım etsin arkadaşa ama şükür riskli zamanı geçmiş ,yinede inşAllah vakti saatinde doğum yapar...

ben hiç bilmiyorum bu süreci..
şoktayiM suan... acaba eve geri gidermi bekletirlermi merak icindeyim....
iyi olsun larda gerisi mühim diil.tabiki...
Heralde açılması var mı diye bakarlar 1_2 santim i serumla durduruyorlar ama 4 ten sonrası doğum galiba. Sağ salim haberlerini alırız inşallah bundan sonra böyle haberleri okucaz burdan kendimi alıştırmak gerek kalbim güm güm atıyor sanki hepinizi tanıyormuşum gibi heyecan yapıyorum
birde gonulll erken doğum yapmasıyla ünlendi ya ondan garip oldum birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…