bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bsy olmz canm içinde kalırsa buyur ve kanama yapar 2.cocuk icin engel olur.insllah yerleri uygundur da alabilir doktorlar

6.5 yasında kedim var. Köpüş de aşılı ve bakımı tamsa neden sorun olsun ki. Can yoldaşı olur, eğlence olur. Zaten sen sevmesen sana bırakamazdı.
Çok seviyorum tabiki hemde nasıl can yoldaşı oluyor çok tatlı çokkk kulağını karnıma dayıyor yaaa :) aşılarıda tamdır Emin'im o zaman korkmama gerek yok sağol Can'ım :)

yaa ne güzel cnm el marifetin varsa bence çok iyi fikir, dediğin gibi bi fatura ödense bile kar kardır. Bebişler geldikten sonra hepimizin faturalar uçar ev kirası kadar olur :/ hem dediğn gibi çalışan insana evde boş oturmak çok zor geliyor moral olur sana :)

Çok seviyorum tabiki hemde nasıl can yoldaşı oluyor çok tatlı çokkk kulağını karnıma dayıyor yaaa :) aşılarıda tamdır Emin'im o zaman korkmama gerek yok sağol Can'ım :)

Oy ben onu yerim yaa, bizim eşek kediş ben uzanırken dün kasıgıma yattı. Hamile oldugumdan beri karnıma yatmıyor. Allah'ın takdiri, ezmek istemiyor sanırım. Üstüem basar da geçerdi, çok dikkatli. Neyse bu yattı, yuzu bana donuk. Açtım göbeğimi. Bak dedim, ne var burda, kardeş var, Masal var, hanimiş dedim. Göbeğimi okşadım. Bizim kediş de bana bakıyor, mahmur gözlerle beni dinliyor. Sonra kızım oynamaya başladı. Kedişim de karnıma bakmaya başladı. Sonra kafasını çevirdi diğer tarafa, uyumaya devam etti. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hissediyor o da kesin. Yoksa neden karnıma yatmasın. Köpüşler daha farklı, daha insancıl, tepkilerini daha rahat hissedebiliyosun.

Ya güzelmiş, spıormuş da. Ama en büyük L diyor, bana olur mu acaba bilemiyorum ki ben
evet sıcacık tutar hemde indirimde, kaç kilosun kuzum bak bu pijama takımının açıklama kısmında ne yazıyor hamilelik öncesi bedeniniz ne ise ona göre alın diyor ben s giyerdim önceden şimdi 65 oldugum için m alıyım diyorum bol gelebilir ama olsun rahat rahat giyerim

Ay bi kere yazmıstım kaç kilo oldugumu, bi daha yazmam :))) Çok kiloyummmm... Sanırım ben denemeden almamalıyım :'(((

Ay bi kere yazmıstım kaç kilo oldugumu, bi daha yazmam :))) Çok kiloyummmm... Sanırım ben denemeden almamalıyım :'(((
kuzum sen bir bebek taşıyorsun kilolu olman normaaal alcağın bedenin olmıycağına inanıyorsan bencede hiç alma ama dışarda pijama takımlarının fiyatı daha kazık deilmi ya

kuzum sen bir bebek taşıyorsun kilolu olman normaaal alcağın bedenin olmıycağına inanıyorsan bencede hiç alma ama dışarda pijama takımlarının fiyatı daha kazık deilmi ya
Of aynen cok fena fıyatlar. Buyuk beden magazasına mi gıtsem diyorum. Gidecek halim de yok ya... Ben 8 kilo aldım ama zaten şişkoydum. Kilom çok çok çoookkkk :))

Of aynen cok fena fıyatlar. Buyuk beden magazasına mi gıtsem diyorum. Gidecek halim de yok ya... Ben 8 kilo aldım ama zaten şişkoydum. Kilom çok çok çoookkkk :))
doğurduktan sonra verirsin canım tek derdin bu olsun ya, ayrıca 35. haftana girmişsin çantanı hazırlamadınmı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…