- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.281
Onlar ne kız söyle bunu bari.
Sağol canım dediklerini denicem.Cnm bende asla yumurta yiyemezdm.24.haftadn beri falan bol tereyagina kırıp yiyrm.dediğin gibi süt un nane peynir karistriodm önce omlet gibi yapiodm.Şimdi unu da attım tereyağı bol olunca kokusunu kötü tadını alio sanki.Yine omlet gibi ön arka pisirip yiyeblryrm.dene istersn.Öyle de faydası var öyle duymstm.
Sakatati da bayramdn önce asla yemek yok die yine uyarmıştı doktrm.bu araştır istersn
Olmaz teyzesi yaaa :) küçücük kuşum benimanası bakamamış bu ay doktoru bile şaşırtcaz ama
@Ada ve deniz anladim cnm iyim bende Allaha sukur az kaldi rdvuna benimki 20 ekimde 10 ekimde anestezi icin rdv var benimCanim nilke halen hastanede 32 yi doldursun diye bekliyoruz simdilik durumlar boyle bizde iyiyiz oglumu gormeyi bekliyorum 10 ekimde randevum hayirlisi sen nasilsin
o kdar çalışmaya alışkınım ki ben hiç boş kalmadım 16 yasımdan beri çalışıyorum. üniversite okurken de çalıştım bir şekilde. 7 yıldır da sabit aynı yerde çalışıyorum. hem boş kalma fikri bana zor geliyor. hemde eşim çaktırmasa da maddi durumuuz bende biliyorum.aynen cnim sırf bu yuzdn bende ucretsiz kullanamycam galıba
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Aşermek deli bişey yaaa akıl fikir çalışmıyor insanın canı çekince olmadık şeyler istiyor işte. İyi yapmışsın koklama boşver başka bişey olsa yap derdim ama ne olur ne olmaz. Allah günahlarını temizlemiştir sabrınla inşallah. Huyu suyu güzel evlat nasip etsin allahcanım benım de ilk aylarda canım acayip şekilde anoson kokusu çekmişti :):)
öyle alkol alışkanlıgım içmişliğimde yoktur halbuki.. eşimde öyle yani bizim eve giremez bile.. alkol satan yerden alışvveriş bile yapmayız. mekanlara girmeyiz..
nerden esti bilmiyorum ama nasıl canım koklamak istiyordu :)
ama eşim izin vermedi :) bende 1-2 hafta sonra unuttum.
saol canım allah razı olsun :) ne güzel dileklerAşermek deli bişey yaaa akıl fikir çalışmıyor insanın canı çekince olmadık şeyler istiyor işte. İyi yapmışsın koklama boşver başka bişey olsa yap derdim ama ne olur ne olmaz. Allah günahlarını temizlemiştir sabrınla inşallah. Huyu suyu güzel evlat nasip etsin allah
ya ben de aylardır istiyorum. Acı die yiyemiyorum. Zaten ist.da nerden bulcan, hepsi etsiz. Ona da razıyım. Ama zaten her şey dokunuyor mideme, yicem bi gün :)ayy canım çiğ köfte istedibu hamilelik ne manyak bişi benzetmelerimizde yiyecek kullanmayalım ahahaha
+sı yokE bunun +sı - si yok mu, moral bozmuş doktor. Arkadaşım 38+3te sezeryanla 2800 dogurdu. Bi sıkıntı da yaşamadı. Bozmak yok moralleri
Sanada yakışır gülüm kv razı et de bebiş kilo alsın.Markalı ip olsunsana markalı ipler yakışır bebeğim
Oooo ben onu yedim valla hamilelikte bişey olmadı iyice temizleyin evde pişirin off bak yaaaa anneme söylicem bol proteine ihtiyaç varBu saatte kimsenin canı çekmez ne olsaişkembe çorbası
Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın
İnşallah öyle doğar canım eksik doğduğuda oluyorcanım bnce hiç üzülme bebişin kilosu gayet güzel hem onlar gerçek degerler değil biliyorsun. iki nokta ölçüyor ona göre kilo hesaplanıyor.
bak 2 hafta önce pazar günü su geldi korkusu ile pazar günü acile gittim. tecrübesizlik işte :) bebegin suyunda kaçak var sandım çok şükür bişi yokmuş nöbetci doktor 1957 gr ölçtü. 31+4 tüm. ertesi gün normal doktor kontrolüm vardı aylık kontrol. kendi doktorum 1700 küsür ölçtü.. arada 1 gün var.. doktorum acık acık dedi ben 1730 gibi bişi ölçüyorum dedi.
ztn ölçülen degerden 100-200 fazla doguyor çok şükür bebişler.
Senin bi sonraki kontrolde belli olur ortalama kilosu sende anlarsın aşağı yukarı canım.canım bnce hiç üzülme bebişin kilosu gayet güzel hem onlar gerçek degerler değil biliyorsun. iki nokta ölçüyor ona göre kilo hesaplanıyor.
bak 2 hafta önce pazar günü su geldi korkusu ile pazar günü acile gittim. tecrübesizlik işte :) bebegin suyunda kaçak var sandım çok şükür bişi yokmuş nöbetci doktor 1957 gr ölçtü. 31+4 tüm. ertesi gün normal doktor kontrolüm vardı aylık kontrol. kendi doktorum 1700 küsür ölçtü.. arada 1 gün var.. doktorum acık acık dedi ben 1730 gibi bişi ölçüyorum dedi.
ztn ölçülen degerden 100-200 fazla doguyor çok şükür bebişler.
6.5 yasında kedim var. Köpüş de aşılı ve bakımı tamsa neden sorun olsun ki. Can yoldaşı olur, eğlence olur. Zaten sen sevmesen sana bırakamazdı.gonulll inşallah hayırlısıyla sağlıklı alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun.
Kızlarrr bişey sorucam üst komşum yurtdışına gitti 3günlüğüne köpeğini bana bıranileceğini söyledim bana arkadaş olur diye bıraktı ama bişey olmaz dimi bizim kedi köpekle çok yakın olmamız sakıncalı gibi bişey hatırlıyorum korktum
o kdar çalışmaya alışkınım ki ben hiç boş kalmadım 16 yasımdan beri çalışıyorum. üniversite okurken de çalıştım bir şekilde. 7 yıldır da sabit aynı yerde çalışıyorum. hem boş kalma fikri bana zor geliyor. hemde eşim çaktırmasa da maddi durumuuz bende biliyorum.
ister ister geriliyorum. ona çaktırmadan ev den yapılabilcek işler var mı onları arastırıyorum.
en azından bebegi uyutup el becerisi ile bişiler yapıp satabilsem keske.. önümüz kış dogalgaz faturası kadar bile kazanç elde etsem bu kendimi çok iyi hissettirir bana.
tekstil ve işletme okudum ben dikiş becerim var biraz körelsede. makine de var.
diyorum böle değişik bişiler yapıp instagramdan satsam mı :) 13,6 k takipcim de var .
+sı yokbizim doktor 200 gr eksi düşünüyor hatta. Ben 3500 doğar belki dedim sanmıyorum -200 desek ağırlığa doğana kadar 3 ancak olur dedi + olursa süper olur zaten
Sakın etli yeme etsiz ye zaten çiğ et yasak hamilelere. Bi etsizi konuştuk canım benim.ya ben de aylardır istiyorum. Acı die yiyemiyorum. Zaten ist.da nerden bulcan, hepsi etsiz. Ona da razıyım. Ama zaten her şey dokunuyor mideme, yicem bi gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?