- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.261
Vaaayyyy kinci vaaaaayyyyyybalığın intikamı say
İnşallah yarına duzelirsin canım geçer ağrıların. Dualarimiz sizinleYazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.
Hayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine randevudan sonra beni etiketle bakalım anlaşabilcekmisin emel hanımla:)) merak ettim.Ben de onun icin konyaya gel git yapacagim canim.meram tipa da gidiyorum ama hic icime sinmedi.benimki riskli gebelik o yuzden her acidan dusunuyorum ve baskentte karar kildik.perinatolog oldugu icin emel hanimi tercih ettik ama baskasina yonlendirme olayi olursa da feyza hanimi tercih ederim.ilk defa gidecegim zaten.insallah memnun kalirim az zaman kaldi doguma
Sancilarim durmuyor heran sezeryana alabilirler sabahad kalabilir.ins yavrumu hemen kucagma alirim.bi daha celeston atildim
Yine kvalide yok tabiii
Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
Amin canım Allah'ın duası üzerinde olsun inşallah ..
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Vaaayyyy kinci vaaaaayyyyyysorarım sana bunun hesabını
Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Elhamdülillah canım. Sağlıklı rabbim başka dert vermesinGordum canim hastane donusu mesajini hic skma canini cok da az gibi gelmedi bana acikcasi kuzum normalden 100-200 gr dusuk onu da haftaya esitler sen merak etme hic sagligi yerinde ya mehmet girayimizin daha ne isterizz
Elhamdülillah canım. Sağlıklı rabbim başka dert vermesinyaren92 söylicek ben yicem oğlum tosun gibi doğacak inşallah herkesin bebeği sağlıklı doğsun inşallah
evt canım 32 haftada alıyorsunkızlar doğum iznine ayrılanlarınız var mı arada 32+0 damı alınıyor rapor
32.haftada alinio cnm ben 32+5 te aldim calisabilir raporunukızlar doğum iznine ayrılanlarınız var mı arada 32+0 damı alınıyor rapor
Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın
Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Aynen öyle canım nasıl olsa kesicem seni bari az tontiş olsun boşa gitmesin diyorSenin doktor bence ne olsa sezeryan olacak diye kilosunu az diye yorumluyor. Sonuçta açılma derdi falan yok. Benim ki de kilolu diye başından beri iri Bebek iri Bebek diyordu
Ben ozellikle doktor unutur da bir terslik olur sezeryana alirsa miyomu yanlislikla keser mansetlik oluruz diye korkuyorum valla.. normal hayatta okadar sacmalik yasayan bir insanim ki bu da gelirse sasmam yaniTamam cnm sor bakalım ne dicek bnm de en büyüğü 7 cme yaklasmsti baya oldu ama su an 10 cm olms mudur bilmyrm.göremiyo doktorlar inşallah doğumda alırlar da kurtuluruz
aynen cnim sırf bu yuzdn bende ucretsiz kullanamycam galıbaAma bu yarım gün olayı sadece 2 ay sürüyormuş ilk çocukta
ben 6 ay ücretsiz talep edicem bakalım ne olacak.
yada maddi durumumuz çok kötüşleşirse mecbur 2 ay lık bunu talep edicem.
o an ki durumumuza göre karar vermem gerekicek
ev kredisi ödüyoruz çnkü kredi ödedikten sonra geriye bişi kalmıyor tek maasla geçim çok zor.
Onlar ne kız söyle bunu bari.Peki bu ilk zamanlar sakatat diye tavsiye edilmeyen ama bol proteinli yiyecekleri de yiyebiliyoz mu artık gerçi ben ay da 1 kere yiyorum
Allah yardımcın olsun kuzum ağrıların azalıcak inşallah şuan en şiddetli zamanı spinal mi oldun? Ayaklanınca bebeğini görürsün üzülme en kısa zamanda da evine götürürsün inşallah.Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Aynen öyle canım nasıl olsa kesicem seni bari az tontiş olsun boşa gitmesin diyor
Haaa bugün sezeryan ipliğini sordum eriyen iplikmi estetik dikiş mi diye. Estetik dikiş ama eriyen iplik biraz kalın olur iz kalır bunda farkedilmeyecek incelikte iz kalacakmış.bizimkinin başında sonunda düğüm olacak 1 hafta sonra acıtmadan kenardan çekicez dedi ismini söyledi ama aklımda kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?