bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Of aynen cok fena fıyatlar. Buyuk beden magazasına mi gıtsem diyorum. Gidecek halim de yok ya... Ben 8 kilo aldım ama zaten şişkoydum. Kilom çok çok çoookkkk :))
kuzum benimde çok kilom relax mode dan l aldım tam oldu ben 3 basamaklı oldum diyeyim sen anlaa

Of aynen cok fena fıyatlar. Buyuk beden magazasına mi gıtsem diyorum. Gidecek halim de yok ya... Ben 8 kilo aldım ama zaten şişkoydum. Kilom çok çok çoookkkk :))

bikere çok çok olsa hamile kalamazdın yada izin vermezdi doktorlar :) kendine eziyet etme 8 kg iyiymiş tebrik ederim :) xl alırsın zaten hamile kalıpları hep büyük ya bi gezmek lazım bende kumaşların kalitesinden anlamayamam diye mağazadan aldım

doğurduktan sonra verirsin canım tek derdin bu olsun ya, ayrıca 35. haftana girmişsin çantanı hazırlamadınmı daha

Deme oyle hazırlamadım evet , 3-4 gune hazırlıcam inşallah
Dun gece gönül ü düşünürken ruyamda suyum gelmişti zaten.Eşim salonda yatıyodu, rüyam da baguruyorum sesim çıkmıyor, kalk bak suyum geldi demeye calısıyorum diyemıyorum çok korkunçtu...

hakikaten ya hepimiz bi sarsıldık sabahtan beri düşünüyorum vallahi Allah yardımcıları olsun canım

Kac kilosun cnm bu kadar yaa. Bende kiloluyum bak su anda 86 87 kiloyum valla :) hamile kaldigimda da 75-76 kg dum

ben göremedim canım yandan düğmesini o zaman onlada rahat emzirirsin. ya bu lohusa pijamalrı niye böyle kazık anlamadım benimde anneciğim aldı ben kıyamazdım heralde o kadar vermeye :))
kuzum bu yine dışarı bakaraktan uygun deil mi, geçen kimdi hatırlayamadım buradan biri 300 e almış ya wışşşş benim bile içime oturdu o ne pahalıydı öyle

kuzum bu yine dışarı bakaraktan uygun deil mi, geçen kimdi hatırlayamadım buradan biri 300 e almış ya wışşşş benim bile içime oturdu o ne pahalıydı öyle

:)) benim hayalim hemen kilo vercem ya bunu kaç gün giyecemde bu kadar veriyoz diyorum. ayy inş veririz de kalsın kenarda pijama razıyım :))
yuhh 300 mü amann ben ucuza almışım o zaman :)

Canım ne güzell benim küçüktü şimdi biraz büyüdü ama öyle çok acayip büyük diyemem sütümde nasıl olur acaba büyümedi öyle aman aman çünkü
bende hiç yok sanırsam hala 75 beden normal destekli sütyenlerimi takıyorum hala rahat rahat çıkarırım yandan tabii süt olursa onun büyüklükle küçüklükle alakası yok diyorlar ama bilmiyorum inş sıkıntı çekmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…