bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Mikrobiyolojide mantarların bir birimine hifa denildiği için bana hep onu hatırlatıyor ya.

Ben de gece wc molalarinda aliyorum. Bazen aklima gelmiyor tabi.
Evet cnm yemekten önce almak daha iyi sanırım. Ama bnm her zmnki halim hc bsye dikkt etmiyrm işime nası gelirse öyle yapiyrm beslenme konusunda da çok kotuyum. canım ne isterse yedim şişiyorum ama tuzu azaltmiyrm bi ara hep hamur isi yedm nereye kadar böyle gidecegim bilmyrm

Kendine haksizlik etme, hepimiz elimizden geleni yapiyoruz

Yaaa göbek fora diyordun işte acısı çıkıyor:/ bende gripte başlıyor galiba moralimde bozuk zaten sabah biraz ağladım sinirlerim yıprandı iyice ağlayınca geçen gün başlayan nezle gribe çevirdi sanki tam gripte değil kafa ağrısı göz burun kulak boğaz hepsi depreşti ah bu sorunlar bir bitse artık eşim gelsin acısını bir bir çıkarıcam patlıcam valla. 1 haftadır annemdeyim arayıp halimi hatrımı soran yok bugün telefonla moralimi bozdular yine whatsapptan coştum 1 posta eşime zaten gelince katmerlicem galiba.

gonulll canım cok gecmiş olsun. Bebişin de sende en kısa zamanda evinize döneceksiniz inş. Bebeğini görmene cok sevindim, gör bak annesi cabucak toparlanacak inş, dualarımız sizinle

Sanada allah yardım etsin canım. Zor işler bu ara herkes anlayışsız zaten

Oyy canısı kim ne yaptı sana niye bozdular moralini.. Üzülme gelecek eşin geçecek bugünlerde..
Benim de yarın annem gelecek o da grip olmuş önümüzde ki günlerde gribim demem inşallah

canım çok geçmiş olsun geçicek inşallah bozmamaya çalış moralini.. bebeğin için bizden daha fazla bedel ödüyosun.. allah yardımcın olsun..

Sancilarim cok siddetliydi bir suru ilac seruma ragmen sancilarim azalmadi.aciklik olmasi pek beklenmedi cunku bebek kucuk aciklik olunca bebek heran dogabilir diye cok da riske atmak istemdiler 2 sezeryanim var benim.

Ben hazirlamadim bende bu hafta hazirlicam ins ya cok utulenecek sey var
Bn bitirdim ütuyü cantayi:) tek biberon emzik kaynatılcak.bi de hastane çıkışında taç var taşlı.onu annem yıkıcak elinde ona bıraktım :) bi de kıl tüy temzligi.ondan korkuyrm hazrlik sz yakalancam diye.bugün bi adet olcakms gibi bi his ve akıntım var ağrı yok ama korktm yaklaştı doğum sanki

Sancilarim cok siddetliydi bir suru ilac seruma ragmen sancilarim azalmadi.aciklik olmasi pek beklenmedi cunku bebek kucuk aciklik olunca bebek heran dogabilir diye cok da riske atmak istemdiler 2 sezeryanim var benim.
Bn de sana yazacaktım nasilsn diye bugün daha iyi misn canım gördün mü bebeğini o nasil

Kızlar benim geçen ay kan değerim 8 e düşmüştü. Anemiyim zaten ama doktorum kan ilaçlarını c vitamini takviyesiyle almam gerektiğini söyledi emilimi daha çok oluyomuş. Limonlu suyla sabah akşam içiyorum hemde tandiyonumu kontrol altına almış oluyorum. Şu anda 9..5 çıkmıştı buda iyi haber benim için :))

Gönülcüm bugün nasılsın?
Bebişin Nasıl oldu?

Pff ben çantayı geçtim daha kıyafetleri yıkamadım, hastane çıkışı gecelik filan alınacak daha.
Elimi çabuk tutsam iyiymiş.

Gönülcüm bugün nasılsın?
Bebişin Nasıl oldu?

Pff ben çantayı geçtim daha kıyafetleri yıkamadım, hastane çıkışı gecelik filan alınacak daha.
Elimi çabuk tutsam iyiymiş.
Bnce basla canim artik.Bn ağırlaşirim diye erkenden yaptım annemi bile beklemedim. iyi ki yapmsim çünkü her hafta diğer haftayı aratıyor. Bu hafta çok tembelim.dün birqz dışarı çıktım az bsy yürüdüm mahvoldum yok yani artik gezemem disarlarda.evde de hc bsyle ugrasaşım yok tembel tembel tv başında yim sabahtan beri

Yaa aynen ben de bugün öğle arasında yemek için çıktık da resmen yürürken zorlandım artık.
Bugün inşallah hastane çıkışı alayım diyorum da.
Onu da alınca yıkarım kıyafetleri en azından bebişiminkiler hazır olur.
Gecelik de alayım diyorum ama çok gerekli mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…