- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.901
:)imkanım olsa hiç dönmucem ondan tarafa ama altta kalan bacağım uyusuyor mecbur dönmek zorunda kaliyrm:)Çok benzer durumlar yaşıyoruz canım sesli güldüm ağzıma ağzıma horluyor demene
Canim onemli olan atese yada su bu isme elestiri yapip yapmaman degil. Arkadas bir isim bulmus begenmis heyecanla bizimle paylasmis sen orda yazmissin bilmem ne dersinde bilmem neyi cagristiriyor cok kaba cok dusuncesizce bir yorum. Gene arkadas kibarliliginda sana cevap yazmamis.Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.
Hmm hatrladım canım İvrindi Doğu göreviydi bn tercih yapacağım zaman tercihlerime yazmayı dusunms tüm. Çok küçük bi yer olsa gerek bzm bandirma guzelIvrindi cnm
Evet farkettim , üzüldüm de sileyim dedim de silemedim, yönetim de silmedi.Canim onemli olan atese yada su bu isme elestiri yapip yapmaman degil. Arkadas bir isim bulmus begenmis heyecanla bizimle paylasmis sen orda yazmissin bilmem ne dersinde bilmem neyi cagristiriyor cok kaba cok dusuncesizce bir yorum. Gene arkadas kibarliliginda sana cevap yazmamis.
Güzeldir cnm bn burda bi dükkandan 20 liraya aldm şapka eldiven ve tulum isim yok tabi ama tacı taşlı fln gayet de güzel. Kndime de ona uygun bi taç ve terlik aldm orda da bebek için şapka ve ayakkabı vardı takımı tamamladık şapka 2 tane oldu.İnaşllah canım aşırı seçiciyim aylardır internetten bakıyorum nihayet içime sindi inşallah fotodaki gibi güzeldir
İttiriyorum derken bir tekme bir tokat ama uykuluyum canım bilmeden oldu hesabıIttirebiliyosan bravo
Bizimki de 5 gun salonda, 2 gun yanimdaellerim cok uyusuk, uzatmam gerekiyor. Uzatmasam da dönerken yuvarlanarak dönüyorum kedim yatiyo bazen benle. Bazen de salona esimin yanina gidiyor yavrucak
:)imkanım olsa hiç dönmucem ondan tarafa ama altta kalan bacağım uyusuyor mecbur dönmek zorunda kaliyrm:)
Aynen cnm kucuk bi yer ama balikesire 25 dk oraya gidioruz bizde gezmeye edremite ayvaliga ortada kalio:)Hmm hatrladım canım İvrindi Doğu göreviydi bn tercih yapacağım zaman tercihlerime yazmayı dusunms tüm. Çok küçük bi yer olsa gerek bzm bandirma guzel
Ben 125e aldım ama 10 parça.en ucuzuydu sözde...tulumu sade aldım kurdela falan kendim süslemeyi düşünüyorum baya masraflı oldu ne yapalımGüzeldir cnm bn burda bi dükkandan 20 liraya aldm şapka eldiven ve tulum isim yok tabi ama tacı taşlı fln gayet de güzel. Kndime de ona uygun bi taç ve terlik aldm orda da bebek için şapka ve ayakkabı vardı takımı tamamladık şapka 2 tane oldu.
Aynen hamile kaldigimdan beri kankayik:)Mecbur sebeplerden ötürü ölümüne kankayık
Geçen gün eşim dedi bugün ne güzelsin böyle.dedim gerçekten mi vallaha deAynen hamile kaldigimdan beri kankayik:)
İyiyms canım balikesire yakınlığı. Bizim bursaya da bir saat balikesire de.bn hep bursayi tercih etmstim bu hastane olaylarında ama @gonulll memnun olunca burda da çoğu kişiden duydum hatta bi hmsire sevgide doğum yapmsti oraya gelmeye karar verdm inşallah rahat geçer dogumlarimizAynen cnm kucuk bi yer ama balikesire 25 dk oraya gidioruz bizde gezmeye edremite ayvaliga ortada kalio:)
Canim sen de karamandaydin demi.nasil gidiyor hamilelik hangi doktora gidiyorsungonulll canim Allah anali babalı büyütsün Rabbim sanada bebisinede sifa versin hemen kavusursun yavruna inşaallah ama senin içine doğmuştu herşeyde vardır bir hayır Rabbim hakkımızda hayirli olanı versin
Canm bnm tulum şapka eldiven ayakkabı tac ve terligim 60 liraya denk geldi.sen de battaniye fln da vardir ona göre normal fiyati.Ben 125e aldım ama 10 parça.en ucuzuydu sözde...tulumu sade aldım kurdela falan kendim süslemeyi düşünüyorum baya masraflı oldu ne yapalım
Bende tulum yerine takım var alt üst battaniye iç zıbın kısa kollu vs.Allahtan eşim para konusunda sıkıntı yaşatmıyor sağolsunCanm bnm tulum şapka eldiven ayakkabı tac ve terligim 60 liraya denk geldi.sen de battaniye fln da vardir ona göre normal fiyati.
Yok ya hamile olur da insan guzel olmaz olur mu hicccGeçen gün eşim dedi bugün ne güzelsin böyle.dedim gerçekten mi vallaha degenelde yüz ifadesi böyle tip kayık..aramızda güzel bir söz bile geçmiyo artıkın
Yaaa ben eşimi geçtim bileYok ya hamile olur da insan guzel olmaz olur mu hicccben de kendimi oburikse benzetiyorum esim de yakinda vincle kaldiracam seni diyor... Skandalll tam.kilo olarak da yarışıyoruz ya en kotusu.beni gececen hadi aslanim diyor
Bak bak ne romantik:) bnde güzelliğin g si kalmadı agzm gözüm burnum sis sivilcelendim.arkdslarm başka biri gibi olmussün diyolar konuşurken taklidimi fln yapiyolar dudak çıkara çıkara.onlar öyle yapınca saşırıyorum eşim kotu bsy demiyor çünkü hiç.crkinlestm diyorm yoo fln diyor garibim bni kandırıyor demek ama dışarda acı gerçekle yüz yüze geliyrm:)Geçen gün eşim dedi bugün ne güzelsin böyle.dedim gerçekten mi vallaha degenelde yüz ifadesi böyle tip kayık..aramızda güzel bir söz bile geçmiyo artıkın
Dimi ama bencede ben diyorum bu makyajsız halim birde onu görsen dayanamazsınYok ya hamile olur da insan guzel olmaz olur mu hicccben de kendimi oburikse benzetiyorum esim de yakinda vincle kaldiracam seni diyor... Skandalll tam.kilo olarak da yarışıyoruz ya en kotusu.beni gececen hadi aslanim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?