bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende havlu terlik aldım benim de pek bi erkeksi tarafım vardır giyinmek makyaj yapmak bana göre değil versinler bana eşofman tişört tepeye de topuz ohh ömrümü geçiririm öyle bekarken bi kere far sürmüştüm o da çıkmamış işe gittiğimde arkadaşım yüzüme bakıp bakıp duruyor dedim noldu gözüne nolmuş bi yere mi vurdun morarmış dedi  benden de anca bu kadar oluyor

Evet cnm hayatımda gördüğüm en güzel rüyayı bütün duyguları yaşamıstm o ruyada bi daha da öyle bi rüya gormedm.sabah internetten bakmstm sahih rüyalar sabaha karşı görülür ve uyaninca etkisi devam ederms

şu an acaip gaza geldim vildancım tek tek alınıcak intikamlar ahhhh hep biz besliyoruz bunları hakket

Birde canım abdestli yatarsan rüyana şeytan karışamıyor taki uyanıp lavaboya gidene kadar

Evet canm çok şükür geçti gtti sonuç negatif olmstu bnim zor günlerdi saçlarım dökülmüstü resmen.bu oglusum tup bebekten 5 ay snra kndilignden geldi çok şükür :)
Varmış bi hayır doğal yollardan gelecekmiş yavrun bizim ilk denememizde oldu çok şükür uğraştırmadı Allah bekletmedi oğluşum :) bide kucağımıza sağlıcakla alsakta çektiklerimizin hepsini unutsak :)

Kızlar daha pijama takımı almadım ben netten alan varmı cesaret edemiyorum gidip alamıyorumda malum yatak istirahatindeyim çok eksiğim var daha çantayı tamamlayamadı bi türlü

az acılı ne kız az acılı neeeeeeeeeee kebap siparişi verir gibi az acılı bi urfa at bize abiii

Ateş ismiyle ilgili sanki biri bsy dedi cehennemi çağrıştırıyor fln ama kim dedj hatrlamiyrm sen değildin sanki bana da öyle geliyor

O diyenin bilinç altını merak ettim yemek yapmak için bile ateş gerekli düşüne düşüne cehennemi düşünmüşse onun sorunu benim deel

yetişir tatlım yetişir merak etme aslında kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi max 2 gün hadi sen nemli bi yerdesin istanbuldaydın olsun 3 gün.. tabii günden güne ağırlaşıyorruz haklı olarak gözümüzde büyüyo her iş :/

Kızlar daha pijama takımı almadım ben netten alan varmı cesaret edemiyorum gidip alamıyorumda malum yatak istirahatindeyim çok eksiğim var daha çantayı tamamlayamadı bi türlü

Canım bende aynı durumdayım internetten hallediyorum o yüzden. Genel de lohusa sepeti ve gitti gidiyordan alan var ama ben birisine.com dan aldım fiyatı uygun diye kaliteli çıkmasa da pişman olmam diye. 35 lira idi kargo ve kapıda ödemeyle 45 liraya geldi yıkadım bozulma yapmadı memnun kaldım

8 ay once esim hastanede yatarken hastane terligi almstik. Klasik model. Ben de onu giycem. Lohusa terligini burda duydum zaten

İki günde kuruyo bi günde fırt diye ütüleniyo :) hiiç bişi olmaz hemencik halledersiniz panik ypamayın kuzularım benim

Hemen bakıyım Can'ım. Sağol.

8 ay once esim hastanede yatarken hastane terligi almstik. Klasik model. Ben de onu giycem. Lohusa terligini burda duydum zaten
Oooyyy ne güzel var mısın yeni bi akım başlatalım :)) ya ben nasıl diğer insanlara saygı duyuyosam onlar da bana duysun dimi ama yok aaaa o ne öyle bi kere yaşıyosun bu anı falan ya iyi de sevmiyorum arkadaş.. Bak şimdi evdeki terliklere bi alıcı gözüyle baksam mı ki??

Oooo benim üst modelimi tasarlamışlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…