- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.941
gayet sade ve şık canım sağlıkla giy ayrıca ben de kendi aldığım takımın en çok bandına sevinmiştim çünkü mümkün diil takamam pek süslü püslü şeyler :/ sadece lohusa terliğim eksik kaldı annemle ona da baktık netten geçen gün o kadar modelden sonra ben neyi beğendim sade renkte havlu terlik!! evet evevt hiç bişey yok üstünde napiiim benim de yapım bu yani ama zavallı annecim delirdi tabii vallahi harakiri yapıcaktı garibim kendine ne biçim kız doğurmuşum diye :))) hatta kızım senin terlik almana gerek yok ki o zaman evden bi terlik al git dedi onu da düşünmüyo diilim
Evet cnm hayatımda gördüğüm en güzel rüyayı bütün duyguları yaşamıstm o ruyada bi daha da öyle bi rüya gormedm.sabah internetten bakmstm sahih rüyalar sabaha karşı görülür ve uyaninca etkisi devam edermsNe güzel canım rüyan ben kızımda cinsiyeti öğrenmeden hep erkek görüyordum rüyamda hemde defalarca gördüm..birde bana benziyordu..sonra kızım oldu babasının kopyası benim rüyalar nedense tersine çıkıyor o yüzden bu Bebişte düşünmedim hiç rüyasını da görmedim sağlıkla doğsunlarda güzeli çirkini olmuyor hepsi melek gibi zaten
Amin Can'ım aminnn Allah razı olsun çok sağol geçti bitti rabbim beterinden korusun hepimiziKıyamam cnm .zor sureclrden gecmişsin.Rabbi bi daha yaşatmasın.sagsalim kucağına al bebesini inşallah.
şu an acaip gaza geldim vildancım tek tek alınıcak intikamlarbecause of you canım kötü bir tecrübe yaşamışsın eşinin cümleside üzerine tuz biber olmuş ...erkek milletinin bakış açısı işte o versiyondan bende evde bir tane besliyorum :)) laf nereye gidiyor farkında değiller ..azıcık sabredip doğumdan sonra tek tek hesaplar ödetilecek inşallah ..ebenin yaklaşımına söyleyecek birşey bulamıyorum bende 1 kere açtım oda doktora simir vermek içindi hemde erkek doktor ne hissettiğimi anlatamam ...sezeryanda sonda takarken kadın bakıp takıyor sonra hiç açılmıyor bildiğim kadarıyla yanı bende öyle oldu...utanç oranı düşük acı oranı yüksek bir doğum tarzı :) 1 hafta dişimizi sıkıcaz inşallah sonrası iyi olur ...
Birde canım abdestli yatarsan rüyana şeytan karışamıyor taki uyanıp lavaboya gidene kadarEvet cnm hayatımda gördüğüm en güzel rüyayı bütün duyguları yaşamıstm o ruyada bi daha da öyle bi rüya gormedm.sabah internetten bakmstm sahih rüyalar sabaha karşı görülür ve uyaninca etkisi devam ederms
Varmış bi hayır doğal yollardan gelecekmiş yavrun bizim ilk denememizde oldu çok şükür uğraştırmadı Allah bekletmedi oğluşum :) bide kucağımıza sağlıcakla alsakta çektiklerimizin hepsini unutsak :)Evet canm çok şükür geçti gtti sonuç negatif olmstu bnim zor günlerdi saçlarım dökülmüstü resmen.bu oglusum tup bebekten 5 ay snra kndilignden geldi çok şükür :)
Yani 10dkBirde canım abdestli yatarsan rüyana şeytan karışamıyor taki uyanıp lavaboya gidene kadar
az acılı ne kız az acılı neeeeeeeeeeeCanım sezeryan ama tarihle randevulu gitmicem ben su yada sancı yada nişan gelince doktoru arayıp gidicem. Oda 39 mu olur 40 mı bilmem erkek bebekler gününü bekler diye biliyorum ben. Dediğin gibi hayırlı sağlıklı kolay ve az acılı gelsin kuzular
Yani öyle abdestli uyku yok hatta 2,3dkYani 10dk
Ateş ismiyle ilgili sanki biri bsy dedi cehennemi çağrıştırıyor fln ama kim dedj hatrlamiyrm sen değildin sanki bana da öyle geliyor
yetişir tatlım yetişir merak etme aslında kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi max 2 gün hadi sen nemli bi yerdesin istanbuldaydın olsun 3 gün.. tabii günden güne ağırlaşıyorruz haklı olarak gözümüzde büyüyo her iş :/Ben de aynı durumdayım canım oda gelecek temizlenecek havalanacak (inşallah cok kokmuyordur mobilyalar) ardından bebişin kıyafetleri yıkanıp utulenıp yerleştirilecek. vakit daraldıkca gozumde buyumeye basladı iyiceyetiştiremeyeceğim diye resmen uykularım kaçıyor
Kızlar daha pijama takımı almadım ben netten alan varmı cesaret edemiyorum gidip alamıyorumda malum yatak istirahatindeyim çok eksiğim var daha çantayı tamamlayamadı bi türlü
Kizlar, yarin Pendik Marina'ya 10da kimler geliyor? Deftere yazcam
8 ay once esim hastanede yatarken hastane terligi almstik. Klasik model. Ben de onu giycem. Lohusa terligini burda duydum zatengayet sade ve şık canım sağlıkla giy ayrıca ben de kendi aldığım takımın en çok bandına sevinmiştim çünkü mümkün diil takamam pek süslü püslü şeyler :/ sadece lohusa terliğim eksik kaldı annemle ona da baktık netten geçen gün o kadar modelden sonra ben neyi beğendim sade renkte havlu terlik!! evet evevt hiç bişey yok üstünde napiiim benim de yapım bu yani ama zavallı annecim delirdi tabii vallahi harakiri yapıcaktı garibim kendine ne biçim kız doğurmuşum diye :))) hatta kızım senin terlik almana gerek yok ki o zaman evden bi terlik al git dedi onu da düşünmüyo diilim
yetişir tatlım yetişir merak etme aslında kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi max 2 gün hadi sen nemli bi yerdesin istanbuldaydın olsun 3 gün.. tabii günden güne ağırlaşıyorruz haklı olarak gözümüzde büyüyo her iş :/
Hemen bakıyım Can'ım. Sağol.Canım bende aynı durumdayım internetten hallediyorum o yüzden. Genel de lohusa sepeti ve gitti gidiyordan alan var ama ben birisine.com dan aldım fiyatı uygun diye kaliteli çıkmasa da pişman olmam diye. 35 lira idi kargo ve kapıda ödemeyle 45 liraya geldi yıkadım bozulma yapmadı memnun kaldım
Aynen canım ben bi de çölde yaşıyorum malum 2-3saatte kurudu çamaşırlar :)) burda yaşamamın tek güzel yanıİki günde kuruyo bi günde fırt diye ütüleniyo :) hiiç bişi olmaz hemencik halledersiniz panik ypamayın kuzularım benim
Oooyyy ne güzel var mısın yeni bi akım başlatalım :)) ya ben nasıl diğer insanlara saygı duyuyosam onlar da bana duysun dimi ama yok aaaa o ne öyle bi kere yaşıyosun bu anı falan ya iyi de sevmiyorum arkadaş.. Bak şimdi evdeki terliklere bi alıcı gözüyle baksam mı ki??8 ay once esim hastanede yatarken hastane terligi almstik. Klasik model. Ben de onu giycem. Lohusa terligini burda duydum zaten
Oooo benim üst modelimi tasarlamışlar :)))Bende havlu terlik aldımbenim de pek bi erkeksi tarafım vardır giyinmek makyaj yapmak bana göre değil versinler bana eşofman tişört tepeye de topuz ohh ömrümü geçiririm öyle bekarken bi kere far sürmüştüm o da çıkmamış işe gittiğimde arkadaşım yüzüme bakıp bakıp duruyor dedim noldu gözüne nolmuş bi yere mi vurdun morarmış dedi  benden de anca bu kadar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?