bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay mesajın başını okuyunca hastaneye yattın sandım korktum neyseki iyisin kuzum geçmiş olsun. Peki ıslaklık neymiş

Kızlar temizliğe yardım edeniniz varmı?ben hergün biryerleri topluyorum düzenliyorum o bile yorgunluk olarak yetiyor bugün eşim 4 halı yıkadı evi süpürdü dün battaniyeleri leğende bastırıp yıkadı.her haftasonu bir iş veriyorum onada üzülüyorum ama mecbur

Ceren_seren, Ceren _ deren,Ceren_selin,Ceren_beren, Ceren _ ceylin en cok bu hoşuma gitti yinede karar senin canım:))))

Aaa Cemre ates miyms hc blmyrm hep şu damlası diye biliriz cnm Cemre düştü toprağa derler ya.bnce güzel isim ama siz bilirsiniz tabi. Bn azra ve feyza isimlerini begeniyrum cnm anlamları da guzel

Kızlar dıs cekım için beyaz elbise alanlar nereden aldınız yahu butun gun magaza gezdim hiç yokkkk kafayı yıcem ((

Ayy ne guzelms yaaa basimizda gercekten boyle biri olmasi lazm.bn çok korkmaya basladım kurbanlık koyun gibi yatıp beklemek geriyor düşüncesi bile.genel anestezi ne iyiydi odada uyanıyordum her şey bitince. ama işte bebisimi görmek istyrm smdi. Aslında kesilmekten değil de böyle kötü bsy olacak da onların konsma larını duyucam diye çok korkuyrm bnm korku da bu:)

Ben 2650 gr lik bebeyi cok zor cikarttim...4 kg lik bir bebe de alt tarafim tamamen cikardi herhalde

Anlatmayayim canim.zaten spinal olcaksin o yuzden rahat ol insallah bi sorun yasamazsin.hepiniz dogum yapmis olsaniz soylerdim.
Canımm nasılsın, minik kuzun nasıl oldu? Hep aklımdasın ara ara yazıp denk geldiğim yerleri okuyup kaçıyorum canım.

Aboo ne ağır işler verdin kız adama:) halıları battaniye leri yıkamaya verdik bz yikayacak yer olsa belki yikardi bnmki de öyle işleri sever.yemeği bn yapiyrm ama bulasigi çamaşırı fln esim yapıyor egilip kalkamiyrm.bugün bi pantolon ütüleyim dedm 2 dakka ayakta durdum diye yoruldm. Oglusumun ütülerini flb tam zamanında bitirmisim bundan snra bi cacık olmz bnden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…