bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rose daisy canım bende bi gün süpürüp diğer gün siliyorum tozları falan alıyorum. Eşimin elinden hiç gelmez böyle işler. Daha da berbat eder temizlikçi alayım diyordum ama o da içime sinmiyor en son bi perdeler camlar ve halılar kaldı. Mecbur birini çağırıcam bu gidişle çünkü mümkün değil yapamıyorum

Ben napiyim kizlar valla yine rahatsiniz sukredin halinize ben sefilleri oynuyorum...annem ameliyat oldu 1 ay olacak bel fitigindan kaynanam da gorumcemin ogluna bakiyor gelmiyor...bende 2 kiz cocugu biri 3. Sinifa gidiyor digeri 13 aylik daha ve de simdi hasta ikisi de kocam deseniz bu saat olmus daha gelemedi esnaf kendisi...pazar da calisir...utu camasir yemek cocuklar hepsi bana bakiyor ama Allah kuvvet veriyor napiyim yapacak baska alternatifim yok acılarin cocugu emrah gibiyim şu an...bazen arkadaslarim geliyor evimi silip supurup gidiyorlar Allah razi olsun

Ya yıkamaya verilecek yada kendi yıkayacak canım halı yıkama makinası var bizde onunla yıkadı ama baya yoruldu..bulaşık çamaşırı kalan bütün işler bende ama Arada yardım isteyince ediyor Sağolsun.çok çabuk yoruluyorum bende ağırlaştık normal heralde

Aynen canım Allah gerçekten güç veriyor.bnm eşim de çok sabırsız bsy bu siralar iyxe agirlastm diye sesini çıkarmadan yapıyor. Ama ilk baslarda pek yardm etmedi.Allahım dedjm kimseye muhtaç etme bnde miyom içerde kanama fln olunca 9 ay yatcak saniyodum kndimi çok şükür bu zamana kadar her işimi yaptm.çok şükür elinden geliyor kmseye muhtaç etmesin Allah kocalar da dahil.çocuk küçük olunca zor olur cnm hamilelik bn de bu oğlumdan snra aslında 2 yaşına gelince istyrm bi tane daha 4.sezeryan olacak ama kismet bakalım kardeşsiz kalmasını hiç istemiyorm inşallah nasip eder Allah. Ne güzel 3 çocuklu aile çok güzel masallah size:)Daldan dala atladim bu arada idare et:)

Korkma rahat ol bişey olmaz inşallah korkarsan bayıldım dersin zaten hemen bayıyorlar.

Çağır canım valla daha Zamanımız var doğuma yormayalım çok kendimizi.ben ilk kızımda 9ay süpürüp silme işini kendi yapıyordum camları bile siliyordum..şimdbugün viledayla sildim belim kopacak gibi ağrıdı

Mecbur çağırıcam bu sefer canım. Kızımda bende yapmıştım her işimi ama bunda kendimi yormaya gelmiyor hiç. Hemen çarpıntı

Hmm hali yikama varsa yıkar canım nolcak bn de kapının önüne indirdi de yıkadı sandm aile apartmni gibi ya sizinki.kaynanamin da müstakil yorgandi haliydi her şeyini yıkıyor kapida.aynen bnm pilim bitti artık hemen nefes nefese kaliyrm

Bebegim insallah daha iyi olcak inaniyorum.dualariniza ihtiyaci var.muhtemeln bi en az 10 gune ihtiyacimiz var onu anladim bugun insallah 10 gunu gecmez.
İnşallah geçmez hatta daha erken kavuşursun yavruna canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…