bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mecbur çağırıcam bu sefer canım. Kızımda bende yapmıştım her işimi ama bunda kendimi yormaya gelmiyor hiç. Hemen çarpıntı
Geçmiş olsun Can'ım senin işin daha zor..her hamilelik aynı geçmiyormuş onu anladım ben gittikçe zorlaşıyor mu ne

Var canım ama bu halı yıkamada olanlardan değil baya ağır ve üzerinde sürerek yıkıyorsun yani mahvediyor adamı halıları tek tek indirip yıkadı şimdide bizim balkona getiriyor kuruması için

A
Allah yardımcın olsun işin çok zor canım 2 çocuk biri bebek sayılır. Ben 5 yaşında kızımın peşinde yoruluyorum sana allah sabır versin.

Var canım ama bu halı yıkamada olanlardan değil baya ağır ve üzerinde sürerek yıkıyorsun yani mahvediyor adamı halıları tek tek indirip yıkadı şimdide bizim balkona getiriyor kuruması için
Oo canı çıktı desene :) olsun çalışsın lar bnmki de 4 yıldır ilk defa bukadar is yapti :)

Geçmiş olsun Can'ım senin işin daha zor..her hamilelik aynı geçmiyormuş onu anladım ben gittikçe zorlaşıyor mu ne
Sağol kuzum en kolay ilki oluyormuş zaten canım. İkinci üçüncü sayı çoğaldıkça vücudun toleransı da azalıyormuş. Doktor ablama böyle söylemiş

Sağol kuzum en kolay ilki oluyormuş zaten canım. İkinci üçüncü sayı çoğaldıkça vücudun toleransı da azalıyormuş. Doktor ablama böyle söylemiş
Hadi ya bak üzüldüm şimdiAllah nasip ederse 4 düşünüyorum ne kadar evlat o kadar iyi bana göre ama 2. Hamileliğim daha zor geçiyor doğumu kolay olur inşallah ya

Benim ismim zor tahmin bile edemezsiniz ama söylemicem o kadar deşifre olmaya gerek yok ama benim ismimde çok karizmatik severim yaniiii
Hadi yaaa. Söyleme tabi kuzum onun için demedim bende söylemem ismimi burda Benim ismim de zor ve o kadar az kişide var ki bak gör biz de adaş çıkıcaz hee. Ve benim ismimi de herkes beğenir

Hadi ya bak üzüldüm şimdiAllah nasip ederse 4 düşünüyorum ne kadar evlat o kadar iyi bana göre ama 2. Hamileliğim daha zor geçiyor doğumu kolay olur inşallah ya
Maşallah canım Allah gönlüne göre versin ama çok cesaretlisin hee ben 3.yü düşünemiyorum.

Maşallah canım Allah gönlüne göre versin ama çok cesaretlisin hee ben 3.yü düşünemiyorum.
Aa canım 2 çok az değil mi.ben kalabalık aile seviyorum biz 5kardeşiz eşim de 5kardeşler.biraraya gelince güzel oluyor birde ben isterdim bir ablam olsun 2 kız kardeşim var herşeyin hayırlısı..daha biz 7 den 4 E düştük

7 miii
Canım biz de 5 kardeşiz ama ben o kadar cesaretli değilim açıkçası. 2 çocuk bana her zaman ideal gelmiştir

7 miii
Canım biz de 5 kardeşiz ama ben o kadar cesaretli değilim açıkçası. 2 çocuk bana her zaman ideal gelmiştir
Senin ilk doğumun normal miydi canım benim normaldi saat 10 dan sabaha kadar sancı çektim ve doğumdan sonra aşırı kan kaybından bayıldım görümcem ölümden döndün diyor o derece ama ben sadece yavrumu ilk gördüğüm anı aklıma getiriyorum ve çok heyecanlanıyorum aynı şeyi yaşayacağım için .

İnşallah canm artık yaklaştığını hssedyrm ya aklımda hep doğum var kolayca atlatirz insallah
Canım benim doktor da ay sonuna kadar bekleyelim dedi ama sancılarım yokluyor beni. Bende 20 Ekim görürmüyüz diye düşünüyorum. Bazen olsun bitsin diyorum bazen korkuyorum Allâh var ama yapcak bişey yok.

Benim de normaldi canım. Ve evet ben de yavrumu ilk gördüğüm anı ölsem unutamam benim doğum hikayem de pek parlak değil açıkçası canım ama kızım için herşeye değermiş.

Benim de normaldi canım. Ve evet ben de yavrumu ilk gördüğüm anı ölsem unutamam benim doğum hikayem de pek parlak değil açıkçası canım ama kızım için herşeye değermiş.
Ne kadar da zor olsa Allahım olmayan herkese nasip etsin hele bir doğup kucağımıza alıp kokusunu içimize çekince bir başka sahipleniyor insan.Allah yavrularımızla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…