- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.221
Ay inşallah benim sezeryanda öyle sohbet muhabbetle geçer çok stres yapmaya başladım ben.bide bugün normalden daha çok kasılmam oldu kendimi kötü hissediyorumA Askina eskiya :)))))))) valla 25 -30 dakka kaldım sürekli çene dinledim ben hatta sıkışık trafik havanın rüzgarı o gün yapılan açıköğretim sınavı oooooo birsürü geyik dinledim..anestezi uzmanı yılın harika duran annesi seçmişti beni iğne için çok güzel pozisyon almışım :))) birbirine kahve sözü verenler benim mesleğimi sorgulayanlar kaç yıldır öğretmensin ev nerede memleket neresi filan :))) paso geyik muhabbeti yapıyor gelen giden her gelen bir cümle söylese Zaman geçiyor :)))) kafamdaki hemşire çok tatlıydı bol kahve iç su iç çok kafanı sağa sola döndürdün başın ağrıyacak omuzların ağrıyacak filan diye nasihat verip durdu :)) dedim ya konuşan çok
Dişini bile en son 11 yaşında çektirmiş iğneden bile ödü kopan biri olarak 28 yaşında oldum sezeryanı ödüm kopuyordu son haftalar nerdeyse hiç uyumuyordum doğum korkusuna ...sana şunun garantisini verebilirim hiç birşey hissetmeyeceksin doğunhanede biraz sonda acıtmıştı beni oda eline damar yolu açılması kadar gerisinde o 30 dakka da hiç acı yok sızı yok ...olsa zaten söylerim beni zorlayan 3 saat sonra uyuşukluğun geçip karnıma bastırmaları ve ilk ayağa kalkıştı sonra 1 hafta Can'ım hep acıdı hergeçen gün acıda azaldı ameliyat sonuçta oda mecbur oluyor estetik yaptırınca bile Ağrı'sı oluyor insanların hem zaten birsürü ilaç veriyorlar ağrı kesici iltihap önleyici kan hapı filan onlarda hafifletti geçti gitti... O an dan hiç korkma kuzumAy inşallah benim sezeryanda öyle sohbet muhabbetle geçer çok stres yapmaya başladım ben.bide bugün normalden daha çok kasılmam oldu kendimi kötü hissediyorum
Şu söylediklerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmam gerekenler var.Görmeyince göresin ,görünce öldüresin gelen tek kişi kocadır derdi büyükler senin ki biraz o hesap olmuş ...sevmek bir çok şeyi yok saymıyor tek başınada yetmiyor maalesefsenin yapman gereken şey kendini yıpratmamak neden Kızıpta deli gibi temizlik yapıyorsun yazık değil mi sana ? Hemde bebeğe ? Allah'ın emaneti sonuçta bu canda Bebek'te ...hiç değmiyor yıpratma kendini boşuna ..sadece kendine iyi bakacaksın bu hayatta birde sana emanet olan Can'lara yanı çocuklarına ..ben böyle düşünüyorum artık tabi bunu kanama yaşayıp hastanelere düşününce anladım ..deli gibi okula git markete git çocuğa bak ev temizle yemek yap dostluk yap komşuluk yap gelinlik yap kızlık yappppppp hastanelere düştüm allah kimseye yaşatmasın kim var yanımda kimse teksin değmez kendi yıpratma üzme ..bırak bok götürsün heryeri çocuğunla kahvaltı yap bir de yemek yap Onuda çocuğun için yani gerisini salla gitsin gelip ne pis diyende alsın eline malzemeleri evi temizlesin ...hamile kadından iş bekleyen utansın ...bizim verdiğimiz 1 bardak su için bile bizden helallik almaları lazım insanların Allah katında bie o kadar değerliyiz
Çok sağol Can'ım inşallahhh hayırlısıyla göz açıp kapayana kadar geçer gider atlatırızDişini bile en son 11 yaşında çektirmiş iğneden bile ödü kopan biri olarak 28 yaşında oldum sezeryanı ödüm kopuyordu son haftalar nerdeyse hiç uyumuyordum doğum korkusuna ...sana şunun garantisini verebilirim hiç birşey hissetmeyeceksin doğunhanede biraz sonda acıtmıştı beni oda eline damar yolu açılması kadar gerisinde o 30 dakka da hiç acı yok sızı yok ...olsa zaten söylerim beni zorlayan 3 saat sonra uyuşukluğun geçip karnıma bastırmaları ve ilk ayağa kalkıştı sonra 1 hafta Can'ım hep acıdı hergeçen gün acıda azaldı ameliyat sonuçta oda mecbur oluyor estetik yaptırınca bile Ağrı'sı oluyor insanların hem zaten birsürü ilaç veriyorlar ağrı kesici iltihap önleyici kan hapı filan onlarda hafifletti geçti gitti... O an dan hiç korkma kuzum
Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesefŞu söylediklerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmam gerekenler var.
[/QUOTE]Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef
[/QUOTE]Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef
.Kanayan yaram resmen..
Arkadaşım bu ara çok gerginim daha birçok şeyim hazır değil işlere yetişemiyorum hep herşey hazır olmadan ortada kalıcam korkusu var ya aniden doğum yaparsam diye ama ağrım hala devam edıyor nasıl bişeyse uyku uyuyamıyorumCnm bn de bi gün kndjmi yorum ertesi gün kndime gelemdm. Dinlen artık fazla gezme.bnmkinin de hareketleri artık daha sert agritiyor alt tarflari
Benim kimsem yokmuş bu kadar insan arasında yapayalnızmışım ..Allah kimseye muhtaç etmesin biticek yakında ne kaldı şurda günümüz saatimiz sayılı çok şükür zor günler geçti gitti ama resmen deldi de geçti :) eşimin ailesini ilk hamilelikte silmiştim zaten 4 yıldır onlar için hiçbir fedakarlık yapmadım ...kendi ailemi ve arkadaşlarımı hatta kuzenlerimi bile bu hamilelikten sonra yok sayıcam ..yanı görüşücem tabi herkesle ama kimse için fedakarlık yapmıycam bitti ..32.yaşım bana çok ders verdi :)))))) ölüyorum diyene su yok bende :)))[/QUOTE]Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda.
Benim de bugün çok fazla bacaklarimin iç kısmı ağrıyor. Sanki yeni spora baslamisim bacakları germe hareketi yapmışım gibi. Bu gece de uyku yokUykular bolunmese. Hem kasik agrisi hemde 2 disim ayninanda agriyor.
Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda. Bende eşime silincek isimleri söyledim hemde aileden.
Kpss psikolojisi çok zor bn bekardim evde hc bsye elimi surmezdim sürekli çalışmak gerekiyor evli ve çocukluyken daha zor tabi kocalar çok tembel yeter ki onlara dokunmayalım nolursa olsun. ama artık sadece mülakatla alacaklar hrhlde dur bakalım seneye yıne denersin.rizk Allahtan hc beklemediğin anda atanirsin insallah.Orasi oyle canim da illa ki yapilacak utu bulasik vs... Sanırım birikti ben de biseyler de patlamak uzereyim. Kpss calismam gerekliydi gunduzleri kizimla ilgilendim aksamlari cok yorulumca diyordum yarim sast yarim saattir sen uyut diye.hem onu yapacaksın hem onu dedi... Kirginliklar birikti ve hamileligim de mutlu gecmedi zaten.bir yandan cok seviyorum bir yandan da bogazlamak istiyorum bazen canimi cok yaktigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?