bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de normaldi canım. Ve evet ben de yavrumu ilk gördüğüm anı ölsem unutamam benim doğum hikayem de pek parlak değil açıkçası canım ama kızım için herşeye değermiş.
Ne kadar da zor olsa Allahım olmayan herkese nasip etsin hele bir doğup kucağımıza alıp kokusunu içimize çekince bir başka sahipleniyor insan.Allah yavrularımızla imtihan etmesin

aynen canim bende çok memnundum neden gitti anlamadım benim ilk oğlum normal oldu bide şimdilik normal gidiyor bakalim Allah yardımcımız olsun salı günü mustafa tutumludan aldim bende
Doktordan çıkınca haber et bana olur mu.yorumunu merak ediyorum doktorla ilgili

hepimiz öyleyiz cnm ilk kez anne olduğumuz için ben en çok annem gittiğinde ne yapacam onu düşünüyorum tek kaldığımızda
Senin gene annen var zor dönemde yardımcı olcak benim annem de yk vefat etti tek basimayim kv var ama ne ilgileniyor necdevsoruyor napiyosun nasılsın diye allahim benim yardımcın olsun

Canım benim doktor da ay sonuna kadar bekleyelim dedi ama sancılarım yokluyor beni. Bende 20 Ekim görürmüyüz diye düşünüyorum. Bazen olsun bitsin diyorum bazen korkuyorum Allâh var ama yapcak bişey yok.
Bn de 20 ekim diye dusunuyrm bakalım bnm doktor ne diyecek salı günü. Bnde sanci fln yok dün sadece biraz agridi kasıklarım o kadr.aynen ya olsun btsin valla bi an once kavuşmak istyrm korku da var ama geçip gidince her şey unutuluyor ya fazla takmamaya çalışiyrm ilk ameliytimda 2 gun gece gundz uyumadm agridan ama 4.gun turp gibiydm çabuk iyileşiyoruz.2.de zaten hiç ağrı cekmedim adet ağrısından bile hafiftir o derece.darısı 3.ye inşallah yine öyle kolay geçer

Bence söyle ne olduğunu doktorlarımız epidural yapcaz derse karşısında bir savunmamız olsun bilgilenelim kabul etmeyelim
Spinalda hic birsey hissetmedigimi her zman soyledim.
Epiduraĺde belime 3 igne atildi igneleri hissettim ve acidida.ameliyat zamani en kotusuydu.aci hissetmedim ama bana yapilan butun islerimleri hissettim hatta bagirdim bi kac defa o kadar kotu oldum.kat kat kesmelerini karnimi cekistirmelerini vs vs.ameliyattan sonra ben hic agri kesici istememistim ama bu ameliyattan sonra kac tane agri kesici attirdim artik bilmiyorum.baya zor gecti.
Ben yine spinal olcak diye kabul ettim bilseydim genel bayilirdim.

Senin gene annen var zor dönemde yardımcı olcak benim annem de yk vefat etti tek basimayim kv var ama ne ilgileniyor necdevsoruyor napiyosun nasılsın diye allahim benim yardımcın olsun
Allah rahmet eylesin canm mekanı cennet olsun. bnm kaynana herkes kndi bakiyor çocuğuna dedi yanasmadi zaten bn de istemezdm. annem gelecek ama eşim 1 ay evde ikimz bakarz annene gerek yok diyor bnm annem de fazla kalamicak yani.Allah sana ve eşine güç kuvvet versin ikiniz bakarsınız

Canim keşke azcık narkoz fln verselerdi olmuyor muydu öyle acaba biraz uyutsalardi

Canım beline hortum bağladılar mı? Epidural hortumu olıyor niye 3 iğne yaptılar onu anlamadım?iğne beni hiç acıtmamıştı. Birde spinal de de bende kestiklerini çektiklerini hissettim ama acı yoktu. Korktum bayıltmışlar. Keşke sende bayılma isteseydin ama geçmiş şükür. Yinede değin gibi en iyisi spinal herkes aynısını söylüyor.

Evt canım kan değerlerime bakıldı şükür bişey yok polen alerjisi olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…