- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.301
Vallahi anlamıyor canım. Ailesi tarafı bize ilgisiz oldukça adam onlara tapıyor resmen. Dediğin gibi ne ararlar ne sorarlar ne bir derdimize merhem olurlar ama yine onlar kıymetli ben fitneci. Allah biliyor ama ben hep diyorum benim hakkımda ne düşünüyorlarsa rabbim benden önce onlara versin diye.Allah akıl fikir versin seni anlamayı idrak etmeyi rabbim nasip etsin insallah bol dua canım ben gece gündüz dua ediyorum rabbim halimi gör bana bırakmadan kendin çöz diye. Yoksa ufak tefek değil sorunlar kendilerinin büyük problemleri var şimdiye kadar çok uğraştık yardım ettik şimdi bize bılaştırıyorlar dertlerini. Elimde olsa şehir değiştirmek istiyorum uzaklaşmak için o derece yani.bende öncedenyaren92 gibi iyi niyetli düşünüp onlar için üzülürdüm eşimden önce ben koşar bana gelmediklerinde anlayışla karşılar çağırdıklarında her işlerini yapardım tabi ozaman hiç sorunumuz yoktu. İnsanoğlu nankör olamaya görsün şu 1 ay içinde düşman olduk sanki. bir Hamilenin duası kabul olur çok dua et sende eşin ve kendin için canım.
Bu gece geliyor uçakta şuanŞafak kaçeşin gelsin herşey daha güzel olacak
Bi bakayım merak ettim konu sahibi yazmışmı bişeyler.
Benim ki öyle dese yine iyi bana sen fitnecisin benim ailem seni hep düşünür sen haketmiyorsun diyor. Onca sıkıntı yaşadık bu yaz maddi manevi yahu insan bi merak eder çıkar gelir bi arar sorar...yokBenim herif hicbisey demiyor ne haliniz varsa gorun diyor...buna ne demeli...ara cagir gelsin diyor.
Bu gece geliyor uçakta şuan
9 gün geçti canım erken değil.gece gelecek zaten uçak 12 saat sürüyor ist da beklicekler falan buraya geç gelecek. İnşallah sağ salim gelsin mutlu olmammı kızım dakikaları sayıyor o üzülmesin diye yanımdaki tüm parayı oyuncağa döktümE bitmişkız erken mi dönüyor ayy gözün aydın yerler seni ya mutluluğa bak
Böyle bakınca senin işinde zor eş anlamayınca insan daha bi yalnız hisseder. Ama arama sorma derdimize ilgilensinler istemiyoruz zaten biz. Bende bana bulaşmasınlarda ne halleri varsa görsün diyorum zaten. Gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz. Allah hepimize topikçe yardım etsin yavrularımızla beraber evlerimize mutluluk dolsun üzüntüler çok uzaklaşsın. Sevinç dolsun içimiz. Lohusalık mükemmel geçsin inşallah amin. Sonrasıda tabikiBenim ki öyle dese yine iyi bana sen fitnecisin benim ailem seni hep düşünür sen haketmiyorsun diyor. Onca sıkıntı yaşadık bu yaz maddi manevi yahu insan bi merak eder çıkar gelir bi arar sorar...yok
Eşim hala onların işi gücü yok bizimle mi uğraşacak zaten abimler ablamlar başında başları kalabalık diyor. Bende hey ne güzel diyorsun bak onların derdiyle dertleniyorlar sen evlatları değil misin diyorum sonra fitneci oluyorum. Benim ailem ise bize hep destek tam destek ama hiç bi kıymetleri yok üstüne üstlük bi de sen evlatlarisin tabi ki yapmak zorundalar diyor.
9 gün geçti canım erken değil.gece gelecek zaten uçak 12 saat sürüyor ist da beklicekler falan buraya geç gelecek. İnşallah sağ salim gelsin mutlu olmammı kızım dakikaları sayıyor o üzülmesin diye yanımdaki tüm parayı oyuncağa döktüm
Vallahi benim derdimde bizi düşünmeleri değil uzak olsunlar dediğin gibi. Benim derdim onlar bu kadar ilgisizken eşimin onları daha da yuceltmesi beni sürekli onlara ilgi göstermeye olduğundan fazla düşünmeye zorlaması. Aslında benim derdim eşimle. Adamın ailesi gökten zembille inmiş sanki benim ailemin de hiç kıymeti yok.Böyle bakınca senin işinde zor eş anlamayınca insan daha bi yalnız hisseder. Ama arama sorma derdimize ilgilensinler istemiyoruz zaten biz. Bende bana bulaşmasınlarda ne halleri varsa görsün diyorum zaten. Gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz. Allah hepimize topikçe yardım etsin yavrularımızla beraber evlerimize mutluluk dolsun üzüntüler çok uzaklaşsın. Sevinç dolsun içimiz. Lohusalık mükemmel geçsin inşallah amin. Sonrasıda tabiki
Nişanliyken bekledin dimi. O bi.ayrı evliyken bi ayrı çocukla beklemek bi ayrı zor oluyor ben sabretsem çocuk sabredemiyorSaya saya bitirdin günleri 460 gün asker şafağı saymıştım bak o geldi aklıma gerçi şuan da 280 gün sayıyoruz
Yerim o adaşımı oynasın mutlu olsun
Üzülme Allâh büyük kendi göre göre bi tepik yer anlar ozaman. Sen Allâh de yeter. İnşallah bebiş gelince değişir.Vallahi benim derdimde bizi düşünmeleri değil uzak olsunlar dediğin gibi. Benim derdim onlar bu kadar ilgisizken eşimin onları daha da yuceltmesi beni sürekli onlara ilgi göstermeye olduğundan fazla düşünmeye zorlaması. Aslında benim derdim eşimle. Adamın ailesi gökten zembille inmiş sanki benim ailemin de hiç kıymeti yok.
Amin inşallah canım. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin dediğin gibi anlar ınş bigünÜzülme Allâh büyük kendi göre göre bi tepik yer anlar ozaman. Sen Allâh de yeter. İnşallah bebiş gelince değişir.
Zaten babam gelecek eve gidecez sonra hastaneye gidecek doktor kardeşimi çıkaracak diye seviniyor :)))Nişanliyken bekledin dimi. O bi.ayrı evliyken bi ayrı çocukla beklemek bi ayrı zor oluyor ben sabretsem çocuk sabredemiyorsıkıntısından burnu kanadı yavrumun.
Anlar cnm merak etme er ya da geç anliyo lar ama sana tavsiyem ailesi hakkında hiç sinirlenerek kötü şeyler söyleme bn ne zamn öyle yapsam bana da fesat diyordu eşim çünkü ailesi yapacağını yapıyor ama bnm arkamdan konsmayonca onlar iyi oluyordu.bn de artık eşime şikayet etmiyrm bn de yapacağımı yapiyorm veya uzuluyrm annen hc ilgilenmiyor fln deyip üzülerek soyluyrm sinirlenerek söyleyince olmuyo ailesi ne yapsa da direk suçlu sen olursunAmin inşallah canım. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin dediğin gibi anlar ınş bigün
Yakaladın dimi.My moonlight ayy maşallah ya bıcırık şey
İllüzyon gösterisi gibi he örtüyü örtüyosun hop geliyor
çocukların sorularına cevap verebilmek büyük meziyet
Valla akıllı kızsın bende zaten eşimin yada ailesinin karşına çıkıp laf söyleyip çirkefleşemiyorum sanki kızarak bağırarak söyleyince eşim üzülecek diye. Ben aynı durumda olsam eşim ailemle ilgili kızarak konuşsa ezilirdim diye. Ama derdimi üzülerek anlatıp birazda dayanamayıp ağlayınca oda üzülüyor haaa buda bilerek yapılmış bişey değil çok bunalmıştım ağladım napıyımAnlar cnm merak etme er ya da geç anliyo lar ama sana tavsiyem ailesi hakkında hiç sinirlenerek kötü şeyler söyleme bn ne zamn öyle yapsam bana da fesat diyordu eşim çünkü ailesi yapacağını yapıyor ama bnm arkamdan konsmayonca onlar iyi oluyordu.bn de artık eşime şikayet etmiyrm bn de yapacağımı yapiyorm veya uzuluyrm annen hc ilgilenmiyor fln deyip üzülerek soyluyrm sinirlenerek söyleyince olmuyo ailesi ne yapsa da direk suçlu sen olursun
Yakaladın dimi.napıyım çok merak ediyor öyle anlattım sonra sildim nedense çok açık oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?