bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim minnoş oğlum 3-4 gündür çok hareketli. Sağdan soldan vuruyor bir de aynı anda kasiklarimda hareket ediyor. Bu kadar hareketli olması normal mi?
Normal galiba canım benimkide bazen çok hareketli oluyor bazen az hareketli oluyor kalabalık ortamda daha çok hareket ediyor

Normal galiba canım benimkide bazen çok hareketli oluyor bazen az hareketli oluyor kalabalık ortamda daha çok hareket ediyor
Canım günün her saati hareketli. Gece ne sağa yatmama müsade ediyor ne sola. Kasigimda sürekli hareket halinde. Acaba bu zamanlarda herkesin ki mi böyle diye merak ettim

Canım günün her saati hareketli. Gece ne sağa yatmama müsade ediyor ne sola. Kasigimda sürekli hareket halinde. Acaba bu zamanlarda herkesin ki mi böyle diye merak ettim
Benimde geçenlerde sabaha kadar oynadı hiç durmadı ama şimdi normal haftayla alakalı mı bilmiyorum ama huyundan olduğunu düşünüyorum sohpet gürültü olunca bizimkide katılıyo şenliğe yanlız olunca sessiz sedasız yatıyo :)

Kızlar benim minnoş oğlum 3-4 gündür çok hareketli. Sağdan soldan vuruyor bir de aynı anda kasiklarimda hareket ediyor. Bu kadar hareketli olması normal mi?

Bizde de öyle canım. Artık büyüdükleri için zaten tek bi yerde hissetmiyoruz. Bizim genelde klasik sağ tarafta belirip sola ayak dayayıp kasıklarda hatta pikini bölgesinde eşlik ediyoruz.

Son düzenleme:
Benimkide.çok hareketli canım. Hareketli olması iyi zaten. Ben seviniyorum hareket edince sağlıklı diye.

Bende ölmeyi cennete gitmek olarak anlattım. Ama baktım çocuk cennetten soğuyacak annecim onlar çok yorulmuş uyanmıyorlar dedim

Ya kızlar çok kasılmam var karnım sürekli sertleşip duruyo.doktora gittim nst normal erken doğum bulgusu yok.doktor artık normal dedi ,bide 34ten sonra doktorlar da bi rahatlıyo sanki, gayet relax konuştu oyüzden hiç tatmin olmadım.sizdede varmı kasılma....bide ben 24.haftadan beri kasılma ilacı içiom ,ona rağmen böle....

Canım ağrısız şekilde bende çok oluyor. Ben 15. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum kasılma için ama yine de oluyor artık daha da çok oluyor karnım toplanıp sertleşiyor. Sağa ya da sola yatarken olursa bi an nefes alışım zorlaşıyor bakıyorum aynı şekilde sert. Eşlik eden bi ağrı yok ama sadece sertleşiyor tabi canda yakıyor bazen.

aynen benim ailemde tam destek ailem dedigimde bir tek annem var..o da annemden sikayetci yaranamadigi icin..yaptigi icin kadin kotu....anasi kilini kipirdatmaz 1 dedigini 2 etmez...aman canim ya bosver uzak olsunlar dertleri de tasalari da onlarin olsun..huzursuz olmayalim bosver ne halleri varsa gorsunler..ben diyorum git biraz da ananla kal diye gitmiyor ki başimda dikiliyor bi işe de yaramiyor herif

Benim de oyle acayip hareketli bi saga bi sola gece uykum hic yok bir de kemiklerime kemiklerime vuruyor..ya kaburgama ya da alttaki sol kemigime cok vuruyor sıpam..kizim gorunce sasiriyor anne bu bebek hic yerinde durmuyor karnin surekli hareket halinde diyor

Aynen benimde öle işte tamamen aynısı.yok ağrı sızı yok,saniyelik sertleşio az hareket edince geçio.evet yatarken olursa nefes zorlaşıyo.ay valla bi hayırlısı ile tamamlasak şu süreci :)

Aynen benimde öle işte tamamen aynısı.yok ağrı sızı yok,saniyelik sertleşio az hareket edince geçio.evet yatarken olursa nefes zorlaşıyo.ay valla bi hayırlısı ile tamamlasak şu süreci :)

Az kaldı bi bakmışın kucağımızdalar

Az kaldı bi bakmışın kucağımızdalar
Ah canımm inşAllah.ben çok sıkıntılar yaşadımda , ondan herşeyden korkar oldum.şükür bu haftalara geldik,doktorum 34ten sonrası artık en kolay dedi.doğsa bile erken doğum saymam ben dedi , çnkü artık 650gramlık doğan bebekleri bile yaşatabiliyoruz oyüzden erken doğum sınırı bana göre 34ten aşağısıdır dio.tabi Rabbim herkesi zamanında doğurmak nasip etsin

Amin canım. Her birimizin ayrı korkuları yaşanmışlıkları var.. Benim 2 kaybım var biri kimyasal gebelik diğeri 4 aylıkken bu gebelikte aşılamayla oldu. İlk 3 ay düşük tehlikesi, sonra plesanta previa, sonra enfeksiyon, amnion suyu fazlalığı ve 26. Haftadan beri erken doğum riski... Ama çok şükür bu haftaları gördük rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Benim güne bak iyice alıştım oraya bakmaya hergün okuyorum en çok ta takvim silinince üzülcem sanki.

bazı günler girip yorum yapmasam da takvime bakmaya giriyorum 8 gün var aramızda beraber 8 ay geçirdik ben çok sevdim Kasım annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…