- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.361
ertesi gün geldiyse doğumun olduğu gün ne yaptın pekiBenim 27 eylülde doğum yapan arkadaşımın sütü dün akşam gelmiş kaç gündür mama takviyesi yapmışlar süt gelsin diye çaylar yemekler sular şerbetli sıcak banyolar neler yapmış. Tabi hiç uykuda yok bebek çok ağlamış ben bukadar zor olacağını bilmiyordum dedi. Ama benimki ertesi gün gelmişti ilk doğumda bukadar zorlanmadım kızım yarım saate bir uyanır emer uyur yarım saat sonra tekrar uyanırdı:))) Ama ağlama seansımız uzamazdı bukadar. Bakalım oğlanda ne maceralar yaşıcıııııızzzz
Zaten süt olmayınca bebek aç acına basıyor bağırığı :)) hemşireler gelio şırıngayla mama verip beslediler:))) sağma makinası ilede gelmiyor canım zaten süt olunca bebek kavrıyor çekiyor. Olmayınca gelmiyor diye ağlıyor anlıyosun. Gelince ucunu elinle hafif sıkınca süt damlıyor zaten.ertesi gün geldiyse doğumun olduğu gün ne yaptın pekibide makineyle sağıncada mı gelmiyo
Normal şeffaf akıntının içinde kahverengilik vardıKuzum sümüksü bişeyse nişan. Sıvıysa damla şeklinde bilemicem ama acile git hemen bence. Korkma en azından neymiş öğrenirsin.
hmm inşallah hemen gelir sütümüzZaten süt olmayınca bebek aç acına basıyor bağırığı :)) hemşireler gelio şırıngayla mama verip beslediler:))) sağma makinası ilede gelmiyor canım zaten süt olunca bebek kavrıyor çekiyor. Olmayınca gelmiyor diye ağlıyor anlıyosun. Gelince ucunu elinle hafif sıkınca süt damlıyor zaten.
Cnm sende mi zeynepsn.bende zeynep m de zeyneplrn öyle bi özelliği oldgnu bilmiodm ama dediğin gibi annemden bile beklemem.bisey yapmadgi halde.tüyden nem kaparım.
Maalesef bu şehirde yalnzm ve mecbur kaldım bi dönem ve doğum sonrasindnda korkuyrm gelmesni istyrm ama nasıl diyrm ikina sıkıla bi bilsen.istersen gelme.ben hallederim.islrn vardr senin falan.doğum sonrası gel şimdiden gelip yorulma sıkılma o zaman kalman daha iyi falan.yani.annem sagolsun gelmek ister gibi de.ben rahat edemyrm.yük olmuş hissedyrm.çok garip yani.
Allah m kimseyi kimseye muhtaç etmesn.aynı evin içinde oldgmz esimize bile. Inşallah
Sezeryanla dogum yapanlarin sutu biraz zor geliyor.sanci cekip de dogum yapanlarin hemen geliyor.3 cocugumda sanci cekip sonra sezeryana alindigim icin cok sukur bi sorun yasamadim.kızlar sezeryandan sonra sütümüz hemen gelir mi hemen emzirebilir miyiz
Devam ediyormu.istersen onlem amacli bi doktorunla gorus ihmal etme canim.Kızlar az önce lavaboda çok az kahverengiye yakın bi sıvı geldi peçeleye sildiğimde sizce nişan mıdır minicikti elim ayağım titriyor resmen
Zaten süt olmayınca bebek aç acına basıyor bağırığı :)) hemşireler gelio şırıngayla mama verip beslediler:))) sağma makinası ilede gelmiyor canım zaten süt olunca bebek kavrıyor çekiyor. Olmayınca gelmiyor diye ağlıyor anlıyosun. Gelince ucunu elinle hafif sıkınca süt damlıyor zaten.
Sezaryen canim 2460 grbenseniyerim canım güzel kızla allah uzun ömürler versin sanada geçmiş olsun. Canım normal dopummu yapmış maşşallah ona bebişin kilosu erken doğmasına rağmen iyi bence.
Nişan sanki canım. Doktora bi sor istersen. Ama korkma nişandan sonra 1 ay bekleyen bebek bile var.Normal şeffaf akıntının içinde kahverengilik vardı
Onu hiç bilmiyorum canım. Ama arkadaşın hiç gelmemiş önceden doğumdan sonrada zor gelmiş işte. İnşallah seninki hemen gelir bilemicem yani.Cnm benim şimdide biraz biraz gelio.çamaşırmda vs.goruyrm.çok koyu sarı oluoms ya ilk süt aynen öyle.
Bu geç gelen ark.lrn doğum öncesinde bu şekilde gelio myms acaba.buna rağmen geç gelme ihtimali var midr merak ettim şimdi
SıradaSezaryen canim 2460 gr
Amin canım aynen öyle biz karşı taraf için hep iyisini fazlasını isteriz. Biri bişeyi yapmasa bile hep nedenleri vardır ve biz en başta hak veririz. Çünkü kendimiz için bişeyi istemeyiz he biz demeden yapan olursa ömür boyu minnet duyarız he yapmayan için de aynı. Herkese hak verecek kendimce nedenler bulurum.. KV geldi ama sürekli gitmek istedi kızdım içimden ağladım çünkü ben kendim onlar için fazlasını yaptım torunları söz konusu diye boyun büktüm ama sonra o da haklı düzeni var işleri var cart curt işte. Dönüpte e ben ne olacağım yok..
Ne diyim ya hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin
Doktorda öle dedi bilionmu ,erken doğum Olur die korktuklarımız genelde , 40.haftada suni sancı ile doğuruyolar :) sancı olmasın die uğraşırken en sonunda zorla sancı verip doğurtuoz dedi :) bizde öle olcaz heralde hehe
Kızlar az önce lavaboda çok az kahverengiye yakın bi sıvı geldi peçeleye sildiğimde sizce nişan mıdır minicikti elim ayağım titriyor resmen
SıradaIkra meyra var 10 ekimde bakalım sırasını kapan aceleci bebekler olmazsa hepsi hayırlısıyla gelsin inşallah. benseniyerim de erken doğum yaptı. Bizim topikte kasıma kalan olur mu acaba en son kalana madalya takmak gerek vaktini bekledi diye.
Canım önce sakin ol tedbir amaçlı bile olsa yine de doktora git bi baksınlar. Nişan olabilir ama nişan demek doğum demek değil şuan hafta olarak erken olduğu için serum falan verirler en azından. Doktorunun numarası varsa onu bilgilendir[/QUOT
Slm cnm benim ilk doğumumda akşam üzeri başlayan bir karın ağrısı (aslında kasılmasıymış o) gecenin ilerleyen saatlerinde artarak devam etti, gece yarısından sonrada kahverengi sümüksü bir akıntı,,nişanmış oda,,, ertesi sabah 9da hastaneye yatışım yapılsı nst de ağrıların doğum sancısı olduğu anlaşıldı,,,,
öncelikle yat dinlen vucudunu dinle ağrın kasılman varmı emin ol, her bir işaret tamamsa dr una mutlaka görün,
hayırlı haberler inşallah
Slm cnm benim ilk doğumumda akşam üzeri başlayan bir karın ağrısı (aslında kasılmasıymış o) gecenin ilerleyen saatlerinde artarak devam etti, gece yarısından sonrada kahverengi sümüksü bir akıntı,,nişanmış oda,,, ertesi sabah 9da hastaneye yatışım yapılsı nst de ağrıların doğum sancısı olduğu anlaşıldı,,,,Kızlar az önce lavaboda çok az kahverengiye yakın bi sıvı geldi peçeleye sildiğimde sizce nişan mıdır minicikti elim ayağım titriyor resmen
Cocuk odasina yaklasilmiyor canim kokudan dunden beriyetişir tatlım yetişir merak etme aslında kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi max 2 gün hadi sen nemli bi yerdesin istanbuldaydın olsun 3 gün.. tabii günden güne ağırlaşıyorruz haklı olarak gözümüzde büyüyo her iş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?