bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
K kahve_delisi korkma canım inşaallah durdurulur sancilarin, muhtemel tarihlerimiz aynı bendede bi heyecan oldu inşaallah birazdaha bekler bebisin, hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyo bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim

Maşallah iyi kilo almış doğal sezeryan nasıl canım ya aramızda 2gün var bende 10 ekimde gün alıcam erken dogum riskim var ilaç içiyorum

[QUOTkk_, post: 48281074, member: 695472"]kızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyo bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim[/QUOTE]
Niye sezeryan cnm

Maşallah iyi kilo almış doğal sezeryan nasıl canım ya aramızda 2gün var bende 10 ekimde gün alıcam erken dogum riskim var ilaç içiyorum
sancın acılman başlıyormuş bebek tam yola girmeden sezeryana alıyolarmış yani bebek ne zaman isterse o zaman oluyor normal doğum gibi..benim de sancılarım var 3 günde bir nst ye giriyorum ama ilaç almıyorum

Niye sezeryan cnm[/QUOTE]
daha önce ölü doğumum düşüğüm kimyasalım bir sürü kötü hikayem olduğu için galiba..benim tercihim diil zaten doktorumun tercihi birde plesentamız marjinal galiba onun da etkisi var

K kahve_delisi suan benim yasadiklarimi yasiyorsun canim.sende rahim boyu kisaligi varmis ben sanci cekerken bile ultrasonda herseyim normal ama sanci var.
Insaah canim vakti geldiyse dogcak zaten bi sekilde sen ne kadar engellemeye calissan nafile.
Dedigim gibi 34 +lardasin o yuzden icini ferah tut.o zamndaki bebislere kuvoz bile gerekmiyor.ornek kizimi 34.4 de kucgima almistim hic bir sorun yasamadan o yuzden moralini bozma uzme strese girme.insallah dogsa bile hemn kucagina alirsin insallah.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsun.

sancın acılman başlıyormuş bebek tam yola girmeden sezeryana alıyolarmış yani bebek ne zaman isterse o zaman oluyor normal doğum gibi..benim de sancılarım var 3 günde bir nst ye giriyorum ama ilaç almıyorum
Hımm ben genel anesteziyle olucam.Bnde nstye giriyorum hep ilaç baya kesti sancımı banada gün verir inş bebek biraz kilolu demişti daha önce Ekim 25de alırım demişti suan bişey demiyor ayın 10ndaki randevuda verir inş

Ay bnde 20 ekim diyodum bana da mi bu tarihlerde verxek doktor acaba.cnm bn de kilodan muzdaribim her gün muz ve sut tüketiyorum bakalım bnde fark etcek mj salı gunu gtcem.senin ne güzel artms masallah

verir büyük ihtimalle sancı olduğu için riske atmaz

Ay bnde 20 ekim diyodum bana da mi bu tarihlerde verxek doktor acaba.cnm bn de kilodan muzdaribim her gün muz ve sut tüketiyorum bakalım bnde fark etcek mj salı gunu gtcem.senin ne güzel artms masallah
ya öyle maşallah arttı da bu sefer de panik arttı :) bademle kaşar peyniri de etkili diyolar kaşar peyniri diil ama peyniri cok yerim bilmiyorum etkisi oldu mu..artmıştır inşallah seninki de bu ay zaten coğunda ani artış oluyormuş..
111

36.haftada mı ani artış oluyomuş canım ben 36 haftalık doğum yapcam inşallah doktorların isteğiyle aramızda çok zaman var ama doğumlarımız yakın olcak seni baya geç alıyo doğuma

Bn de kaşar muz süt çok yedim canım 2 haftadır.inşallah bnm de artmstir bnm geç döllenme zaten hep 4 gun flb geri çıkıyor anca 2 kiloydu 2500 fln olmstur insallah

36.haftada mı ani artış oluyomuş canım ben 36 haftalık doğum yapcam inşallah doktorların isteğiyle aramızda çok zaman var ama doğumlarımız yakın olcak seni baya geç alıyo doğuma
hafta olarak diil de 9. ayda artış oluyomuş,malesef bnde en gec 20 ekim falan diyodum sancı beklerim diyo en gec 28 ekimde alcakmış

Bn de kaşar muz süt çok yedim canım 2 haftadır.inşallah bnm de artmstir bnm geç döllenme zaten hep 4 gun flb geri çıkıyor anca 2 kiloydu 2500 fln olmstur insallah
artmıştır cnm artmıştır canını sıkma hiç,ben basta üzülmüştüm ama sonra sağlıklı olsun da zayıf olsun dedim 2100 dü gecen hafta dün 2700 cıktı..hayırlısı olsun artmasa da üzülme sakın zayıf bebekler doğunca cok güzel toparlıyo sağlıklı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…