bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben kasım annesi olmak istiyorum yaaaa ...allahım kasımda sağlıkla doğurmayı Nasip inşallah 2012 de nisan annesiydim bu kadar çok erken doğum hatırlamıyorum şimdi resmen sıraya girdik .. Allahım arkadaşlarımızın ve bebeklerinin yardımcısı olsun bizeede yardım etsin Zaman'ında doğuralım inşallah ...gerçi bu kadar kasılma ağrı sızıyla Nasıl olacak bilmiyorum ama

Uzun zamandır bakamadım topiğe. Zaten baktığım dönemde de topik hızına ayak uyduramayıp sadece okuyordum. Rabbim erken doğum riski olanların yardımcısı olsun inşallah. Bebeklerimiz vaktinde ve sağlıkla gelsinler umarım. Benim de kızım çok aşağıda hareket ediyor bu gece Rahimağzımda dikiş var erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ama resmen dikişi zorluyor gibi Korktum ben de açıkçası daha çok erken diye. Yarın kontrolümüz var umarım her şey yolundadır...

Kızlar geceleri bni bi sanci tutuyor böyle adet olcak gibi bi his öyle öyle uyuyorum Tuvalete kalknca geçiyor hrhlde sikistigimdan oluyor dimi

Hastaneye geldik çok fazla sancım var 60 larda nst ye bağladılar serum taktılar adalat verdiler pruloton yaptılar yatışım yapıldı sancılar durmazsa bebeğimi alacaklar
Allah yardimcin olsun canim. Insallah hayirlisiyla hersey yoluna girer. Ama alirlarsa da korkma. Stres yapmamaya calis

Kızlar geceleri bni bi sanci tutuyor böyle adet olcak gibi bi his öyle öyle uyuyorum Tuvalete kalknca geçiyor hrhlde sikistigimdan oluyor dimi
Muhtemelen cnm benimde tuvalete gittikten sonra gecio. Ama karnimda et kesigi gibi agri var ya. Isteyken oturmaktan fln dedim herhalde. Ama dun ve bugun daha fazla sanki. Zor giyindim. Dwvamli olan bi agri degil karnimdaki. Kalkarken saga sola donerken hareket ederken kisacasi. Resmen karnim bi et kesmis gibi.

Günaydın sayfalar çok hızlı artık yetişemiyor birde arada Doğum haberleriyle şenleniyor 3 Bebek eylül doğumlu oldu bakalım ekim doğumlu kimler olacak..
Bu gün 11 de doktor kontrolüm var 32+0 çalışamaz raporu alıp bebeğimi görücem.. beni endişelendiren cumartesi bende Doğum sancısı yaşadım oldukça uzun sürdü inşaallah ters bişey yoktur.. bakalım neler olacak

Kizlar hasta bezini nasil.aldiniz ya gorumcemle esim bana koca hasta bezi almislar yanlardan bantli falan.... Onu mu kullancas

O bende de oluyor ya bebekler aşağıya indi artık sanırım o yüzden oluyor.

Geçtiğine göre yalancı sancılar gelmiş sana canım. Ama yalancısı bile korkutuyor insanı

Günaydın kisslar.
K kahve_delisi cnm hayırlı haberlrni beklyrz inşallah.çok geçmiş olsun.

Kızlar ya böyle ani şeyler duyunca çok panik oluyrm Daha

bir sürü eksigmz var.
Beşik bebek arabası ana kucağı emzik biberon şampuan banyo takımı ateş ölçer bana bi iki takım daha pijama uff yaa hastane çantam da hazır değil.Hep böyle ani hastane yatışı yapılan ark.lri dusunyrm.İnşallah hazirlklilrdr.Bi de ihtiyaç sıkıntısı cekmemslrdr inşallah diyrm.onlarda aranilck çünkü.
Benim doktorum şuan erken doğum riskin yok dio ama risk olmadgi halde doğum yapanlar duydum.bilemyrm işte düşünüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…