bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım arkadaşım benim Rabbim en kısa zamanda yavruna güç kuvvet versin hep beraber evinize dönün. Ben kalpten inanıyorum canım bu hafta yavrunu öpüp koklayıp besleyeceksin.

Ben bayılırım Gülsüm ismine canım. Bir de Gülseli ismi çok hoşuma gidiyor.

Insallah canim.bugun doktorumuz aradi hatta whatsappdan fotosunu bile gondrdi.cok iyi bir doktora denk gelmisiz.ilk defa gozu acik olarak gordum.
Bugun cok sukur solunum cihazindan cikartilmis tek basina nefes alabiliyormus.insallah solunum sikintisi bir daha yasamaz minik yavrum.
Sadece suan beslenmede problem var.eveli gun sut verdiklerinde mide kanama yapmis.suan mide ilacina baslamislar ve bugun 1cc 3 saat arayla deniyceklerdi.insallah mide sutu kabul etmistir duzelmistir.
Oglum gulsum istiyor bize daha bi kac isim daha sayiyor.gelsin minik yavrum isimlerin hepsi ona yakisir.

Doğum yapmisin arkadaşım yeni gördüm. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla guzel günlere büyüsünler yavrucuklar.

Canım doğumdan önce anlaşılan birşey değilki zaten bu süt işi. Hatta şöyle ki ilk çocuğunu doya doy emzirip ikinci çocuğunda sütü olmayan tanıdıklarım var

Benim oğlumda sütüm azdı. hep mama takviyesiyle 5 ay anca emzirmiştim. Allahım inşallah değin gibi bunda sütüm bol bol olur. bende ve hepimizde tabisi

bu ar

bu arada maşallah bebişine güzel büyüyor

Sağol canım. Rabbim miniklerimize sağlıklı güzel ömürler verdin inşallah..

Ne mutlu kendi kendine nefes almaya başlamış maşallah :) süte de alışacaktır Allahın izniyle. Doktor açısından da çok şanslıymışsınız ne güzel. En yakın zamanda bebeğini eve de getireceksin inşallah:))

Canım inşallah bişey yoktur bebişin belki göbeğini iteklemiştir sonra göbek içeri girince pıt yapmıştır doktor kontrolün ne zaman?

Haftaya cnm.Sanki bişeye takıldı da çekince rahatladi.o da birden hareket etmeye başladı.hareketlri normal oldgu için endiselenmeme gerek yok mdr acaba

Herkese merhaba kızlar bu ara hiç tadım yok resmen miğdemden ölecem nefes alamıyorum gece cam açık yatıyorum düşünün ankaradayım gerçi gecenin bir saati uyanıyorum ki bu ara çok fazla oluyor bu kapatıyorum ama resmen artık geçmiyor günler ne zormuş son günler böyle iyki yazın o sıcaklara denk gelmedi son günlerimiz

İntaşlar İzmir mağazası diye biliyorum öyle mi acaba ben mi yanlış hatırlıyorum... çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık birde çarşaflarıyla takım yapıyorlar yan korumalık için düşündüysen Lastikli çarşaf da ekleyebilirsin.. teşekkür ederim

Geçmiş olsn cnm.İnşallah bişey olmamstr.Dikkat etmemz lazım artık

Göbek deligim çıkmaya başlayınca muayene oldum cnm.genelcerrahiye de gittim.ultrasona gerek duymadan elle muayeneyle bişey yok dedi.şiddetli gecmeyen ağrı olursa gel dedi.kendi doktorum genel cerrahi ultrasonla bakmaynca ben ultrason istyrm dedi.ultrasonda temiz çıktı şükür.benimkide arada biyerlerini dayiyo ama ya dirsegi ya bacağı falan gibi gelio.sivri bi şekilde çünkü.elime geliodu geri cekio falan.Ama bu sefer farklıydı.hiç gitmiick zannettm

Gecmis olsun canim. Benim derin olmasina ragmen az kaldi cikmasina. Yemek sonrasi iyice azaliyor derinligi. Wc.de zorlayinca korkuyorum disari firlayacak diye. Son haftalar, napicaz artik...

Sağol cnm benm.benmde derindi ama artık dümdüz duruo normalde.azıcık fazla yemek yiyip su iceyim üst tarafı hemen cikio.tamamı değil.veya bebism bitaraflrni cikarirsa çıkıo.Sorun çok hassas bi bölge olması.lavaboya bile degsem acio.ordaki deri çok ince galiba.Ondan sıkıntı oluo zannediyrm

Evet cnm İzmir mağazası.bende izmirdym :)
Evet aldım cnm lastikli çarşaf.Ama dikmedim.english home da var ya onlardn aldım.o da pembeli beyazlı :)

Aynı şeyleri bende düşündüm yazın sıcaktan uyuyamıyordum ama yatarken bir sıkıntı yoktu şimdi birde reflü eklendi çok zor gerçekten ben gece eşimi yataktan kovdum git başka bir yerde yat rahat edemiyorum dedim iki gecedir tek yatıyorum İnan onun nefesi bile rahatsız ediyor yastıklarda fayda etmiyor artık tam diyorum uyudum birden tuvaletim geliyor gecede 3-4 kez mutlaka kalkıyorum..

Allah razı olsun o doktordan canım. Bak aklın yavrunda da kalmaz göremiyorum diye Kuzu inşallah annesinin sütüyle de beslenecek ve hemen toparlanacak.

Doğum yapmisin arkadaşım yeni gördüm. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla guzel günlere büyüsünler yavrucuklar.
Evet canim.bu sefer herhalde erken dogurmiycm derken en erken dogan cocugum oldu.insallah sagligina kavuscak ve evimize gelecgz.
Sende saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah bebisini.

Benim eşim hala yanımda zaten bebek doğunca ayrılacaz diye dayanıyor garibim benim pencere açlamarıma oflamalarıma onunda yastığını aldım 2 d gündür 2 yastık var başımda ama yok geçmiyor yanma sabahları resmen sürünerek kalkıyorum 17 ekim gelsede bende kurtulsam işe gitmekten

Evet cnm İzmir mağazası.bende izmirdym :)
Evet aldım cnm lastikli çarşaf.Ama dikmedim.english home da var ya onlardn aldım.o da pembeli beyazlı :)
Bende İzmir'de doğup büyüdüm canım şimdi başka bir lehindeyim ama kalbim orada hala... bebişim doğsun yaza inşallah bir gezi düşünüyorum.. bende başlayayım artık birşeyler yapmaya beşiğimiz de gelmedi daha o bir gelse daha çok motive olucam herhalde

Gün mü aldın sende 17 ekime.. hadi hayırlısı olsun doktorum bana üç hafta sonra gün verecekmiş.. bende çok merak ediyorum artık ne zaman gelecek minik kuzu bir taraftanda endişeleniyorum büyük oğlum bu yıl 2. Sınıf öğretmen çok fena ödev veriyor saatlerimizi alıyor ödevler nasıl olacak bilmiyorum reflü için dün doktorun bir ilaç verdi onu bu gün kullanmaya başlıcam bakalım faydası olacak mı aynen geceleri ve sabah hiç tadım tuzum yok

Ahh o motiveszlgi birde bana sor.eşimle bi gidip alamadk beşiği ve diğer eksiklri

Ah güzelim ya gerçekten çok zor ama aynı sıkıntıları arkadaşım 32. Haftada doğan bebeğinde yaşadı entübe oldu Bebek hortumla beslendi yine dediğin gibi anne sütünü kabul etmedi midesi biraz zaman geçtikten. Sonra solunu mu da düzeldi süt alımı da şimdi maşallah 6aylık oldular bile biliyorum senin kızında toparlayacak.. bu arada Gülsüm çok güzel bir isim ben peygamber efendimizin kızlarına verdiği isimleri çok beğeniyorum bir peugamber çiçeği olur inşallah

Ahh o motiveszlgi birde bana sor.eşimle bi gidip alamadk beşiği ve diğer eksiklri
Eşim bu aralar işi gereği çok yoğun ancak akşamdan akşama yüzünü görüyoruz ona çöm canım sıkılıyor dağa kışlıkları çıkartamadım tek başıma yapamam diye bekliyorum bakalım bu gün söz dedi ondan sonra perşembe yıkamacıdan halılar gelecek temizlik derken ancak haftaya başlarım diyorum bebişe hazırlıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…