bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla kizlar siz nst ye giriyoruz fln diyonuz ya ben fransada yasiyorum burda hic nst ye fln duzenli olarak cagirip koymuyolar bisey olsa hberimiz olmicak valla anlamadim gitti

Muzu önceden başlasaydık keşke bende süt içemiyorum ama ev yoğurdu ve muz devam ediyorum bakalım inşallah yarın seninki gibi güzel bi sonuç alırım inşallah. Maşallah canım senin bebişine doğum tarihide alındı Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Aynen canım muzu her gün ye.bn yoğurt yiyodum süt hc icmiyordum.eşim her gün 3 bardak fln ıcirdi bana zorla:) az da olsa süt de içmeye çalış cnm.inşallah senin pasa da tombis çıkacak yarın güzel haberleri bekliyrz:)

Arkadaşlar merhaba benım ağrım var sizlerde bişey varmı vajınanın iki yan tarafı ağrıyor sol tarafıma yan uzanıyorum böyle bir şey yaşayan varmı

Yarın benimde kontrol var bakalım nasıl geçecek. 1 haftada 200 gr daha almışmıdır? Doktor günümüzü belli eder mi? Kafada bi sürü soru
senin pasacan 2800 olmustur merak wtme annesi nasilsa sanci bekkiyor doktorun 3.500 de dogar pasacan saglikla gelsin yavrularimiz yarin guzel haberler bekliyoruz tontis tontis kilolar duyacagiz senden ve tum kasim annelerinden :) bende cumayi iple cekiyorum heyecanla :))

Muz yemege bende son 2_3 gun baslamistim.daha once baslasaymisim ama nasip boyleymis.
Son zamanlariniz bebisleriniz vaktinde gelsin insallah tembihleyin yavrucuklari.

Bende bugün kontrolden geldim 34+6 yim herşey yolunda bebeğin kilosunu İlk kez sordum 2600 muş bilmiyorum iyidir heralde sağlıklı olsunda İlk doğumum sezeryandi mecburen şimdi doktor normal yapabilirsin dedi
Cok iyi canim kilosu.vaktinde saglikla kucagina alirsin insallah.

Cok sukur canim.insallah 37 ve sonrasini gorursun.masllah bebisine.

Selam canım bebişin durumu nasıl umarım bir sorun yoktur

Selam canım bebişin durumu nasıl umarım bir sorun yoktur
Cok sukur canim iyiye gidiyormus.solunumu duzelmis suan kendi nefes alip verebiliyor insallah bir daha sorun yasamayiz.beslenmede problem vardi cok sukur suan icin sutu kabul etmis mide bi problem yasanmadi suana kadar.tabi beslenme olmayinca bu sefr sarilik nuksetti ama doktor gozetiminde gecer gider insallah.hafta sonuna dogruda yanina gidip emzirmeye basliycam insallah hersey yolunda giderse.
Benim evladim ve diger kuvozde olan tum yavrularin dualariniza ihtiyaci var.
Sende insallah saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah bebisini.

Sagol gonulum oglusumun hayirli saglikli haberlerini aldim cok sukur. 22 ekime sezeryan gunu verdi ben de artik gun saymaya basladim canim

Oy masallah canim seninki 3500 u de gecer yirim onu. Teker teker gunlerimiz belli oluyor Allah saglikla hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins

Valla kizlar siz nst ye giriyoruz fln diyonuz ya ben fransada yasiyorum burda hic nst ye fln duzenli olarak cagirip koymuyolar bisey olsa hberimiz olmicak valla anlamadim gitti

canim ben istanbuldaym ama bende daha hc grmedm :)herhangi bır ozel durum yoksa zaten son haftalarda grilior doktor bna 1 2 haftan daha var nst icin ddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…