bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar selam okuyamadım yazıları herkes iyidir inşallah.. artık yorgunluktan ölmek üzereyim cidden isyan edesim geliyor karnımız burnumuzda çalışmaya mecbur kalmak nekadar zor gözlerimden yaş geliyor pc ye bakmaktan artık :/ oturmaktan belim çatladı. eve gidiyorum yemek vs banyo yap yat yani Allahın gücüne gitmesin sağlımız yerinde iş bulamayanlarda var ama artık bana çekilmez geliyor son iş günüm 28 ekim gelsede kurtulsamm

Evet canim hazirliklarla ugrasiyorum heycanliyim stresliyim bakalim 40 gunum filan var ptesi netlik kazanir
Canım gün verdi mi doktorun bende Şen'inle aynıyım soranlara 40 gün diyorum ama dün doktor daha 8 hafta var deyince moralim bozuldu bu arada Nilke den haber var ne durumda

Bir kac sene evvel gobegimden iltihapli akinti yasamistim bir sure huylaniyorum hala. Gebelik basinda da cok dua ettim insallah cikmaz tamamen diye...

Aynen cnm bizimde öyle çok yoğun maalesef.Hiçbir işime yaramio.herşeyi tk başıma halletmye calisiyrm ama bazi şeylerde ona mecburen ihtiyacm var.Öyle de olunca oralara gelince tikaniyrm

Bir kac sene evvel gobegimden iltihapli akinti yasamistim bir sure huylaniyorum hala. Gebelik basinda da cok dua ettim insallah cikmaz tamamen diye...

İnşallah cnm.öncesinde de problem varsa daha dikkat etmek lazım.İnşallah bişey olmaz.Allah korusun cnm.

Evet cnm en güzeli o eşyaları yıkayıp utulemek ti o koku çok güzeldi. İnşallah çok güzel olacak canm doya doya koklamak nasip olur insallah evlatlarimizi

Amin canım, inşallah. O mis kokularını içimize bol bol çekebiliriz inşallah. Az kaldı, Rabbim vakitlice meleklerimize kavuşmayı nasip etsin

Tansiyonlarim ciksa da cok guzeldi evet, daha var biraz ütü bitmedi

Benim de bitmedi canım. Çarşafları var daha oğlanın. Onlar da kalsın diyorum. Zaten yıkamadım da daha. Bir şeyleri eksik olsun diyorum. Doğduktan sonra da yıkanıp, ütülenir onlar

Benim sancilar ara ara yoklamaya basladi bu haftayida bitirseydik 36+ dan sonra gelsinler kizcelerim daha kucukler saglikla gelin prenseslerimmm .... rabbim cumlemize 36+ dan sonra kucagimiza gelmelerini nasip etsin rabbim insallah... ecmain

Canım çok şükür 36'yı gördün. Bundan sonra korkma hiç. Rabbim'in izniyle sağlıkla, sıhhatle alacaksın miniklerini kucağına

Ayy, aynı zamanda ayrılacağız sanırım. 28ine kadar çalışmayı düşünüyorum ben de. 31'inde de gelirim işe ama sadece vedalaşmaya... Daha çok mu var ne Dayanamazsam erken ayrılırım, ne yapayım... Gerçi daha çok bitirmem gereken iş var...

Haftaya cnm.Sanki bişeye takıldı da çekince rahatladi.o da birden hareket etmeye başladı.hareketlri normal oldgu için endiselenmeme gerek yok mdr acaba
Korkma bence bişey olmaz. Daracık yerde sıkışıyor kuzular napsınlar illa bi yerlere vuruyorlar. Hareket ediyorsa sorun yoktur.

Agzindan bal damlamis canim.peygamber efendimizin kizinin ismi diye dusundu oglum.
Insallah ayni sikinti bizde de olustu.insallah kizimda toparlancak sizlerin dualariyla.

Evet kizlar 35 haftalik 2827 kg . 1 kasim iconde sezeryana gun verdi nst ye girdik dusuk tahlil sonuclarini beklioruz simdide gamzedd sinava gitmeye izin yok ama
Maşallah 2. Randevuda geldi hayırlısı artık. Senin bebiş 3500 falan doğar inşallah. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Kıyamam ben o minnaga dualarımız sizinle canım inşallah emmeye başlayacak ve sen sut yetiştirmek için herşeyi yiyeceksin kızıma sut olsun diye.En kısa surede kardeşleriyle ayni ortamda sağlıklı bi şekilde büyümesi dileğiyle...güzel haberler bekliyoruz

Maşallah canım prensesine. Doğum hakkında bişey demedi mi doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…