- 23 Mart 2016
- 31.944
- 94.412
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.821
Canım gün verdi mi doktorun bende Şen'inle aynıyım soranlara 40 gün diyorum ama dün doktor daha 8 hafta var deyince moralim bozuldu bu aradaEvet canim hazirliklarla ugrasiyorum heycanliyim stresliyim bakalim 40 gunum filan var ptesi netlik kazanir
Geçmiş olsn cnm.İnşallah bişey olmamstr.Dikkat etmemz lazım artık
Göbek deligim çıkmaya başlayınca muayene oldum cnm.genelcerrahiye de gittim.ultrasona gerek duymadan elle muayeneyle bişey yok dedi.şiddetli gecmeyen ağrı olursa gel dedi.kendi doktorum genel cerrahi ultrasonla bakmayn
Sağol cnm benm.benmde derindi ama artık dümdüz duruo normalde.azıcık fazla yemek yiyip su iceyim üst tarafı hemen cikio.tamamı değil.veya bebism bitaraflrni cikarirsa çıkıo.Sorun çok hassas bi bölge olması.lavaboya bile degsem acio.ordaki deri çok ince galiba.Ondan sıkıntı oluo zannediyrm
Geçmiş olsn cnm.İnşallah bişey olmamstr.Dikkat etmemz lazım artık
Göbek deligim çıkmaya başlayınca muayene oldum cnm.genelcerrahiye de gittim.ultrasona gerek duymadan elle muayeneyle bişey yok dedi.şiddetli gecmeyen ağrı olursa gel dedi.kendi doktorum genel cerrahi ultrasonla bakmaynca ben ultrason istyrm dedi.ultrasonda temiz çıktı şükür.benimkide arada biyerlerini dayiyo ama ya dirsegi ya bacağı falan gibi gelio.sivri bi şekilde çünkü.elime geliodu geri cekio falan.Ama bu sefer farklıydı.hiç gitmiick zannettm
Sağol cnm benm.benmde derindi ama artık dümdüz duruo normalde.azıcık fazla yemek yiyip su iceyim üst tarafı hemen cikio.tamamı değil.veya bebism bitaraflrni cikarirsa çıkıo.Sorun çok hassas bi bölge olması.lavaboya bile degsem acio.ordaki deri çok ince galiba.Ondan sıkıntı oluo zannediyrm
Eşim bu aralar işi gereği çok yoğun ancak akşamdan akşama yüzünü görüyoruz ona çöm canım sıkılıyor dağa kışlıkları çıkartamadım tek başıma yapamam diye bekliyorum bakalım bu gün söz dedi ondan sonra perşembe yıkamacıdan halılar gelecek temizlik derken ancak haftaya başlarım diyorum bebişe hazırlıklara
Bir kac sene evvel gobegimden iltihapli akinti yasamistim bir surehuylaniyorum hala. Gebelik basinda da cok dua ettim insallah cikmaz tamamen diye...
Evet cnm en güzeli o eşyaları yıkayıp utulemek ti o koku çok güzeldi. İnşallah çok güzel olacak canm doya doya koklamak nasip olur insallah evlatlarimizi
Tansiyonlarim ciksa da cok guzeldi evet, daha var biraz ütü bitmedi
Benim sancilar ara ara yoklamaya basladi bu haftayida bitirseydik 36+ dan sonra gelsinler kizcelerim daha kucukler saglikla gelin prenseslerimmm .... rabbim cumlemize 36+ dan sonra kucagimiza gelmelerini nasip etsin rabbim insallah... ecmain
kızlar selam okuyamadım yazıları herkes iyidir inşallah.. artık yorgunluktan ölmek üzereyim cidden isyan edesim geliyor karnımız burnumuzda çalışmaya mecbur kalmak nekadar zorgözlerimden yaş geliyor pc ye bakmaktan artık :/ oturmaktan belim çatladı. eve gidiyorum yemek vs banyo yap yat yani Allahın gücüne gitmesin sağlımız yerinde iş bulamayanlarda var ama artık bana çekilmez geliyor son iş günüm 28 ekim gelsede kurtulsamm
Korkma bence bişey olmaz. Daracık yerde sıkışıyor kuzular napsınlar illa bi yerlere vuruyorlar. Hareket ediyorsa sorun yoktur.Haftaya cnm.Sanki bişeye takıldı da çekince rahatladi.o da birden hareket etmeye başladı.hareketlri normal oldgu için endiselenmeme gerek yok mdr acaba
Agzindan bal damlamis canim.peygamber efendimizin kizinin ismi diye dusundu oglum.Ah güzelim ya gerçekten çok zor ama aynı sıkıntıları arkadaşım 32. Haftada doğan bebeğinde yaşadı entübe oldu Bebek hortumla beslendi yine dediğin gibi anne sütünü kabul etmedi midesi biraz zaman geçtikten. Sonra solunu mu da düzeldi süt alımı da şimdi maşallah 6aylık oldular bile biliyorum senin kızında toparlayacak.. bu arada Gülsüm çok güzel bir isim ben peygamber efendimizin kızlarına verdiği isimleri çok beğeniyorum bir peugamber çiçeği olur inşallah
Maşallah 2. Randevuda geldi hayırlısı artık. Senin bebiş 3500 falan doğar inşallah. Allah sağlıkla kavuştursun inşallahEvet kizlar 35 haftalik 2827 kg . 1 kasim iconde sezeryana gun verdi nst ye girdik dusuk tahlil sonuclarini beklioruz simdidegamzedd sinava gitmeye izin yok ama
Amin cnm insan tarihi ogrenince heyecan yapio valla :)Maşallah 2. Randevuda geldi hayırlısı artık. Senin bebiş 3500 falan doğar inşallah. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Kıyamam ben o minnaga dualarımız sizinle canım inşallah emmeye başlayacak ve sen sut yetiştirmek için herşeyi yiyeceksin kızıma sut olsun diye.En kısa surede kardeşleriyle ayni ortamda sağlıklı bi şekilde büyümesi dileğiyle...Insallah canim.bugun doktorumuz aradi hatta whatsappdan fotosunu bile gondrdi.cok iyi bir doktora denk gelmisiz.ilk defa gozu acik olarak gordum.
Bugun cok sukur solunum cihazindan cikartilmis tek basina nefes alabiliyormus.insallah solunum sikintisi bir daha yasamaz minik yavrum.
Sadece suan beslenmede problem var.eveli gun sut verdiklerinde mide kanama yapmis.suan mide ilacina baslamislar ve bugun 1cc 3 saat arayla deniyceklerdi.insallah mide sutu kabul etmistir duzelmistir.
Oglum gulsum istiyor bize daha bi kac isim daha sayiyor.gelsin minik yavrum isimlerin hepsi ona yakisir.
1 gunle kacirdik yaa. Ona 31 ekim demis bana 1 kasim. O cikis yapcak ben yatis insallah :)@ayseankara sende sağ salim al kucağına yavrunu inşallah.
Yapmazmı yapar tabi.benim günüm belli değil Ekim ayına girdik diye heyecan yapıyorumAmin cnm insan tarihi ogrenince heyecan yapio valla :)
Aynı gün mü sat ınız? Doktorla konuşsaydınız aynı gün yapardı belki aynı odada yatar destek olurdunuz birbirinize1 gunle kacirdik yaa. Ona 31 ekim demis bana 1 kasim. O cikis yapcak ben yatis insallah :)
Gundasim, masallah bebisineEvet kizlar 35 haftalik 2827 kg . 1 kasim iconde sezeryana gun verdi nst ye girdik dusuk tahlil sonuclarini beklioruz simdidegamzedd sinava gitmeye izin yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?