- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.901
Ya bende simdiye kadar bisey yoktu
Bugun dogum icin gun verdi tahlilde yaptirdi. Ilk defa cikti bu hafta da tokluk sekeri 156 cikti idrarda glukozda 1000 bakalim yarin dahiliyeye gostercem sonuclari
Seker yuklemesi yaptirmistim normal cikmisti. Sekerli bisey yedikten sonra da hic bi sikintim olmaz aslinda. Cayi fln zaten sekersiz icerim tatliyla da aram yoktur. Ama iste 1 aydan beri havalar sicakken fln meyve sularidir soguk caylardir meyveli sodalardir cok tukett muhtemelen bunlar yukseltti. Yoksa ghic daha tahlillerde glukoz fln cikmadi. Yani insallah iceceklerden yuksek cikmistir die umut ediyorumİdrarda glukozla ilgili bilgim yok ama tokluk şekerin de çok yüksek değil en kötü ihtimalle diyet uygulamanı isterler senden de. Un şeker ve yüksek şeker içeren meyvelerden uzak durman gerekir. Başta biraz sinir bozucu oluyor ama alışıyorsun. Şekerli şeyler yedikten yaklaşık bir saat sonra çok acayip uyku çöküyor bana var mı senin de öyle bir durumun? Bir de şeker taraması yaptırmış mıydın?
Sabah 10 da canım inşallah çıkınca etiketlerim:)))Kuzu yarın kaçta Randevu? Haber et yarın işim cok etiketle beni de aramayayım msjı :/
Orda danışma gibi bi yer vardı yaşlı bi kadın aç misin dedi çok değil iyiym dedjm illa kek meyve suyu diye tutturdu. İnşallah bisey çıkmaz canm güzel haberlerini bekliyrz.Yok kse demedi bisey bana kek meyve suyu fln icmedim ben. Bakalim yarin tok karnina bidaha gircem insallah sikinti cikmaz
Seker yuklemesi yaptirmistim normal cikmisti. Sekerli bisey yedikten sonra da hic bi sikintim olmaz aslinda. Cayi fln zaten sekersiz icerim tatliyla da aram yoktur. Ama iste 1 aydan beri havalar sicakken fln meyve sularidir soguk caylardir meyveli sodalardir cok tukett muhtemelen bunlar yukseltti. Yoksa ghic daha tahlillerde glukoz fln cikmadi. Yani insallah iceceklerden yuksek cikmistir die umut ediyorum
cnntrm aslında istiyorum normal doğumu acil sezeryan olmuştum sonrası biraz ağrıliydi anlatmıyim boşver doktor zaten sormuyor ki normalmi sezer. Diye onun seçimi yani Almanya'da böyle
Canim ne yazık ki insanlar empati kuramiyolar.sen şu an endiseli sin 2.nin sırası mi yani.bu anda sana destek olup seni rahatlatmasi lazm ama kendisi böyle bsy yasamadiysa anlayamıyor ve saçma sapan konuşuyorlar. Halbuki azcık insan olmak yeterli ama olamiyorlar.sen kimseyi takma canım.telefonları da açma gerekirse. İnşallah geçecek ve bebisin 38.haftayi beklicek canım değmeyen insanları takip canını sikmaHastanede yatıyorum sancılar bitsin gitsin diye dua ediyorum beni arayan görümcemin ettiği teselliye bakın ikincide bu kadar çekmezsin daha kolay olur diyo ikinciyi düşünürsem tabi abla dedim şuan düşünecek gibi hissetmiyorum dedim.aaa kardeşi olsun kardeşsiz olmaz diyo ben mi çok hassasım o mu çok hayatıma burnunu sokup daha birinciyi görmeden ikinci için ısrar ediyo çıldırcam yaaa nefret ediyorum her bişeye karışmalarından
Hastanede yatıyorum sancılar bitsin gitsin diye dua ediyorum beni arayan görümcemin ettiği teselliye bakın ikincide bu kadar çekmezsin daha kolay olur diyo ikinciyi düşünürsem tabi abla dedim şuan düşünecek gibi hissetmiyorum dedim.aaa kardeşi olsun kardeşsiz olmaz diyo ben mi çok hassasım o mu çok hayatıma burnunu sokup daha birinciyi görmeden ikinci için ısrar ediyo çıldırcam yaaa nefret ediyorum her bişeye karışmalarından
Benim bugun 24 saat idrar tahlilimi verdim sonucum protein 360 cikti.normal degeri 140 mis yani orta siddette preklamsi varmis...durdurabildigimiz kadar bebegi durdaracagiz dedi doktorumuz haftaya pzts kontrolum var insallah bebegimi saglikla alirim bir once ki gebeligimin sonunu da stresli gecirdim preklamsi yuzunden simdi yine cikti...insallah 35 haftaya kadar durur bebegim..
Canim tedavisi yoj mu bu preklamsinin.Benim bugun 24 saat idrar tahlilimi verdim sonucum protein 360 cikti.normal degeri 140 mis yani orta siddette preklamsi varmis...durdurabildigimiz kadar bebegi durdaracagiz dedi doktorumuz haftaya pzts kontrolum var insallah bebegimi saglikla alirim bir once ki gebeligimin sonunu da stresli gecirdim preklamsi yuzunden simdi yine cikti...insallah 35 haftaya kadar durur bebegim..
Amin Herkes sağlıkla doğum yapsın inşallah bende hep okuyup yazamayanlardanim oğlum var 20 aylık bırakmıyor. Türkiye'de neden yanasmiuorlarkiYurtdışında olduğunu bilmiyordum canım malum yeni tanımaya çalışıyorum hepinizi :) Ben de ne güzel doktor dedim ya Türkiyede değilmiş de ondan :))) Burdaki doktorlar sezaryen sonrası normal doğum isteyenleri nasıl korkutup vazgeçireceklerinin derdindeler %90 :) Hakkında hayırlısı olur inşallah canım
Dinleneceksin diyor ama nerdeee dinlenmek..tedavisi yok sadece 34 haftaya kadar ulasip bebegin 38 haftayi bulmadan alinmasi gerekiyor anne veya bebek ölümü olmasin diye..haftada 2 defa kontrol tansiyon cikarsa ya da bebek hareketlerinde azalma durumu olursa yine bebegi aliyorlar...pzts net belli olacak...Canim tedavisi yoj mu bu preklamsinin.
Amin canim insallah 35 haftayi gorurumLohusaya ikinci çocuk baskısını bile görmüştü bu gözler ama daha doğum yapmamış kadına ilk defa duyuyorum bu ne hadsizlik yaa çok istiyorsa kendisi doğursun ona ne sizin ikinci çocuğunuzdan tövbe tövbe
Geçmiş olsun canım. Allah seni de yavrunu da korusun en hayırlı vakitte sağlıkla kucağına alırsın inşallah miniğini
Amin Herkes sağlıkla doğum yapsın inşallah bende hep okuyup yazamayanlardanim oğlum var 20 aylık bırakmıyor. Türkiye'de neden yanasmiuorlarki
Canimm hayirli saglikli haberlerlee gel ins mehmet giray pasamiza sevgilerimizi iletSabah 10 da canım inşallah çıkınca etiketlerim:)))
Kızlar bir de ben yenidoğan prima aldım bugün 156 tane var içinde. Prima iyidir inşallah? Siz hangi bezi kullanacaksiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?