- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.881
Canım iyiye gitmesine çoookkk sevindimm inşallah sarılık probleminide atlatır hafta sonu annesini hapır şupur emsin inşallahCok sukur canim iyiye gidiyormus.solunumu duzelmis suan kendi nefes alip verebiliyor insallah bir daha sorun yasamayiz.beslenmede problem vardi cok sukur suan icin sutu kabul etmis mide bi problem yasanmadi suana kadar.tabi beslenme olmayinca bu sefr sarilik nuksetti ama doktor gozetiminde gecer gider insallah.hafta sonuna dogruda yanina gidip emzirmeye basliycam insallah hersey yolunda giderse.
Benim evladim ve diger kuvozde olan tum yavrularin dualariniza ihtiyaci var.
Sende insallah saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah bebisini.
Gozunaydin canim minnosunun hayirli saglikli haberleriyle donmussun ne guzel
Bugün itibariyle izne ayrıldım kızlar artık evdeyim iş çok zorlamaya başlamıştı son hafta dayanamadım çıktım izne
cnntrm hayırlı olsun canım minnoşun büyümüş maşallah size.
Bende bugün kontrolden geldim 34+6 yim herşey yolunda bebeğin kilosunu İlk kez sordum 2600 muş bilmiyorum iyidir heralde sağlıklı olsunda İlk doğumum sezeryandi mecburen şimdi doktor normal yapabilirsin dedi
Kızlar benimde bugün randevum vardıBebeğim 2048 gr olmuşş, plesanta yaşlanması vardı şükürki ilerlememiş, 37. haftayı görürüz inşallah dedi doktorum. Sanırım kasım başında gelicek bebeğim. Çok heyecanlıyım inşallah daha önce gelmezz
The_new canim yastiklar cok guzel olmus eline saglik. Ben de carsiya inip kumas alip yaptirayim diyorum ama cok fransizim 1 metre den kac tane cikiyor mesela?
İnşallah canım inşallah Allah hepimize zamanında doğurmayı nasip etsin ama benimki aceleci davranıyor sanırım :)Allah razı olsun canım:)
İyi yapmışsın canım ne güzel epey çalışmışsın zaten ben devam etmeyi göze alamadım. Doktorum da tavsiye etmedi çalışmamı..
Sağol canım büyüyor çok şükür üzmüyor bizi abisi küçük doğmuştu bu normal doğacak inşallah böyle devam ederse
Kilosu iyi canım maşallah. Sen düşünüyor musun peki normali? Çoğu doktor istemiyor sezaryen sonrası normal doğumu. Şanslısın aslında doktor açısından.
Maşallah canım güzel haber:) İnşallah görürsünüz 37'yi de :))
Korkma bence bişey olmaz. Daracık yerde sıkışıyor kuzular napsınlar illa bi yerlere vuruyorlar. Hareket ediyorsa sorun yoktur.
Evet kizlar 35 haftalik 2827 kg . 1 kasim iconde sezeryana gun verdi nst ye girdik dusuk tahlil sonuclarini beklioruz simdidegamzedd sinava gitmeye izin yok ama
Cnm kumaşının enine bağlı biraz da.
60*40 cm boyutlri.dikiş payı 5 er cm olsa 65*45 diyeblrz.kumasciya sorablrsn.ölçüleri söyle 65e 45 yastık yapcam.1 mt dn kaç tane çıkar Die.o sana bi enden kac tane çıkar söyler.
Daha doğru yardımcı olur.
Evet cnm bnm de hep aklıma geldi bugün. bize gönül tavsiye etti kndi Manisa'da dogurdu diye hep aklimdaydin bugün.sağlık olsun canım inşallah sağ salim kızına kavusunca unutulacak her şey. Allah daha ağır sınavlar vermesin insallahdisikartal87 A Askina eskiya masallah bebislerinize.
3lu dogum dusunurken ben listeden cok cabuk ayrildim.insallah vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi.
Senin oglusa da masallah kuzucum:)ay 4 kilo dogarlarsa son günler yerimizden kalkamayiz hrhlde:) 31 ekim çok geç geliyor bakalım vaktinde gelirler insallahOy masallah canim seninki 3500 u de gecer yirim onu. Teker teker gunlerimiz belli oluyor Allah saglikla hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
Simdi dha eve geldik. Nst ye bakti acmisin dedi. Dedim en son oglen yedim. Gel bidaha ultrasona bakalim dedi. Baktik bebekte herhangi bi sikinti cikmadi. Demek ki acliktan dedi. Yarin bo daha gel nst ye tok karnina dedi. Sabahtan ac karnina dahiliyeye gitcem sonra karnimo doyurup nst ye gircem. Ya bu seker muhtemelen meyveli sodalardan meyve sularindan cok tukettim. Sicak diye. Onlar arttirdi doktorada dedimAllah Allah bnm de sanci 20 lerdeydi ama iki kere 50 olmstu bsy demedi bize. Şeker yüklemesi iyi cikms mydi canm.bn her gün tatlı yiyrm bnde çıkmamis onla alakası olmuyor pek sanırım. Enfeksiyon bnm de hep oluyordu ilaç kullanınca geçer hemen.moralini bozma canm bak kızın da sağlıklı çok şükür
Canim bn de seni merak ediyrdum iyi oldu yazdigin.nst ye girmeden ordaki kadın bana kek ve meyve suyu iç diye ısrar etti bn yiyip de grdim sen yememis mydin.aynen canjm tedbir amaçlı git baktır ama önemli bsy çıkacağını sanmiyorum.Simdi dha eve geldik. Nst ye bakti acmisin dedi. Dedim en son oglen yedim. Gel bidaha ultrasona bakalim dedi. Baktik bebekte herhangi bi sikinti cikmadi. Demek ki acliktan dedi. Yarin bo daha gel nst ye tok karnina dedi. Sabahtan ac karnina dahiliyeye gitcem sonra karnimo doyurup nst ye gircem. Ya bu seker muhtemelen meyveli sodalardan meyve sularindan cok tukettim. Sicak diye. Onlar arttirdi doktorada dedim
Yine de nolur noaz die dahiliyeye gitcem tabi. Insallah sikinti cikmaz.
Simdi dha eve geldik. Nst ye bakti acmisin dedi. Dedim en son oglen yedim. Gel bidaha ultrasona bakalim dedi. Baktik bebekte herhangi bi sikinti cikmadi. Demek ki acliktan dedi. Yarin bo daha gel nst ye tok karnina dedi. Sabahtan ac karnina dahiliyeye gitcem sonra karnimo doyurup nst ye gircem. Ya bu seker muhtemelen meyveli sodalardan meyve sularindan cok tukettim. Sicak diye. Onlar arttirdi doktorada dedim
Yine de nolur noaz die dahiliyeye gitcem tabi. Insallah sikinti cikmaz.
İnşallah canım ağzından bal damlıyor:)))) cuma senden de hayırlı haberler duyucaz inşallahsenin pasacan 2800 olmustur merak wtme annesi nasilsa sanci bekkiyor doktorun 3.500 de dogar pasacan saglikla gelsin yavrularimiz yarin guzel haberler bekliyoruz tontis tontis kilolar duyacagiz senden ve tum kasim annelerinden :) bende cumayi iple cekiyorum heyecanla :))
Sende demi var canım gebelik şekeri?Beyaz un, pirinç, patates de şekeri yükseltiyor. Bende gebelik şekeri de çıktı da ordan biliyorum..
İnşallah canım ağzından bal damlıyor:)))) cuma senden de hayırlı haberler duyucaz inşallah
Sende demi var canım gebelik şekeri?
Cok guzel haberler ve gelişmeler bunlar canım moralini yuksek tut guclu ol bebeginin sana ihtiyacı var unutma bugunlerde gececek .. amin canım benım hepimiz için hayırlısı olsun diliyorum :)Cok sukur canim iyiye gidiyormus.solunumu duzelmis suan kendi nefes alip verebiliyor insallah bir daha sorun yasamayiz.beslenmede problem vardi cok sukur suan icin sutu kabul etmis mide bi problem yasanmadi suana kadar.tabi beslenme olmayinca bu sefr sarilik nuksetti ama doktor gozetiminde gecer gider insallah.hafta sonuna dogruda yanina gidip emzirmeye basliycam insallah hersey yolunda giderse.
Benim evladim ve diger kuvozde olan tum yavrularin dualariniza ihtiyaci var.
Sende insallah saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah bebisini.
Yok kse demedi bisey bana kek meyve suyu fln icmedim ben. Bakalim yarin tok karnina bidaha gircem insallah sikinti cikmazCanim bn de seni merak ediyrdum iyi oldu yazdigin.nst ye girmeden ordaki kadın bana kek ve meyve suyu iç diye ısrar etti bn yiyip de grdim sen yememis mydin.aynen canjm tedbir amaçlı git baktır ama önemli bsy çıkacağını sanmiyorum.
Ya bende simdiye kadar bisey yoktuÇok yüksek değil ama çıktı yine deilaç kullanmıyorum sadece yediklerime daha fazla dikkat ediyorum çok şükür bebeği etkilemedi şimdiye kadar. Sende ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?