bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyle uyudum söyle uyudum diyenlerden biri de bnm:)sağ tarafıma yatiyorm genelde de öyle kalkyrm. tuvalete bile kalkmiyorm gece bazen:)

Al benden de o kdr nazar degmesee valla bebisler dogunca uykusuz kalcaz zaten doguma kdr tam gaz uyusak gece yatiyorum 1 kez tuvalete kalkiyorm aynen uyumaya devam

Al benden de o kdr nazar degmesee valla bebisler dogunca uykusuz kalcaz zaten doguma kdr tam gaz uyusak gece yatiyorum 1 kez tuvalete kalkiyorm aynen uyumaya devam

Ayy maşallah kızlar ne güzel dinlenin doğum öncesi bizler gece kuşlarıyız bakalım bi yerde pes diyip uyuyacaz ama ne zaman :)

Gozunaydin canim minnosunun hayirli saglikli haberleriyle donmussun ne guzel

Maşallah canım prensesine. Doğum hakkında bişey demedi mi doktorun.
yok canim demedi suyun gelirse kanamam olursa acil gelirsin dedi ilk oğlum normal olmuştu buda normal gidiyor şimdilik bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek oğluma çektiyse daha çok var 40+2 de dogmustu

yok canım utuden zıyade odanın kokusu cıkmadı daha cıkacak gıbı de durmuyor.. 2 gunde bır eşimle tekrar tekrar siliyoruz ilk gun 4 kısı gırıstık sildik guzelce ama durum aynı koku gecmeden de dolapları yerlestıremem koyacak yer de yok evde cok esyamız var son uc gun kala kokusu gecerse ozaman sen gor yumurtakapı cumbusunu

A Askina eskiya sende sağ salim al kucağına yavrunu inşallah.
İnşallah cnm hepimiz insallah.bnmki 2 haftada 730 gram alms muz ve sut baya ise yaradı saniirm bn 600 gram almsim ac karna tartildm sabah.hepsini bebek alms çok sukur. 2715 grm oglusumuz:) sadece burnunu görebildik biraz sivri bnmkine bnzettik:) bn de 31 ekimde doğurcam insallah.o zmana 3500 olur hrhlde.gerçekten de son ay alıyormuş bebslerimiz kilo

İnşallah böyle devam ederz cnm ama hc sanmiyorm 27 gün var doğurmaya. Son günler uyku yüzu goremem sanki smdiden agirlastm.bu günleri iyi degerlndirelim:)

Dogumu da birlikte yapcaz insallah:)Bnm nst de iyi cikms cnm eşim yola cikcaz deyince iyi nst dems doktor haftaya salı yine 3.10a randevu aldm
Beni bidaha nst ye aldilar simdi iyi cikmamis dedi ama hep 20lerdeydi aslinda seviyesi niye olmamis anlamadi. Bide dahiliyeyr yonlenderdi idrarda seker yuksek cikmis diye sekerli seyleri de cok tuketmem aslinda. Idrarda bi de enfeksiyon cikmis antibiyotik fln yazmis. Moralim bozuldu bu seker muhabbetine yaa

Allah Allah bnm de sanci 20 lerdeydi ama iki kere 50 olmstu bsy demedi bize. Şeker yüklemesi iyi cikms mydi canm.bn her gün tatlı yiyrm bnde çıkmamis onla alakası olmuyor pek sanırım. Enfeksiyon bnm de hep oluyordu ilaç kullanınca geçer hemen.moralini bozma canm bak kızın da sağlıklı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…