bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet 1 numara canım. İndirim varmış bir markette eşim almış inşallah ogluşumun poposuna iyi gelir

Kızlar 37 haftadan sonra artık doğum beklenmiyor mu? Ben hayırlısıyla doğsun dediğim de sanki aylar önce doğsun demişim gibi tepki veriyor insanlar. Sen nasıl 37den sonra çok bekletmesin diyorsun nasıl annesin 1 gün bile çok kıymetli bebek için gelişimini tamamlamadan doğarsa çocuk vicdan azabı çekersin...vs vs vs
Kızlar 37 den sonrası için bebek gelişimini tamamlanıyor mu zaten ya?

10gundur cam acik. Yikadim utuledim yerlestirdim hala koksa da cok uzun zaman lazim sanirim. Sabun koyacagiz dolaplara. Belki bi fark yaratir...

Hey masaallah benimki 350 alip 2680 olmus, aldigim kilo bana gitmis. saat 02.30 hickirmaya basladi derinden derinden

Valla kizlar siz nst ye giriyoruz fln diyonuz ya ben fransada yasiyorum burda hic nst ye fln duzenli olarak cagirip koymuyolar bisey olsa hberimiz olmicak valla anlamadim gitti
Beni de almiyolar merak etme. Normali 36 sonrasinda doguma yaklasinca almalari. Avrupada bir cok uerde 1-2 kez.dr muayenesi ve ultrason var zaten. Tr bu konuda fazla coşkun

Canim benimm cok gecmis olsun. Baska belirti neydi senin, tansiyon mu?
Ben de tum gun evde kavanozlara isedim. Sbh gidip vericem 24 saatlik protein taramasi icin. Bana da 2 haftaya olabilirsin sezaryan dedi eger idrar iyi cikmazsa ve tansiuon dusmezse.
Umarim senin de yolunda gider her sey. Hakkimizda hayirlisi

36 dan itibaren olan doğumlar artık erken doğum olmuyor zaten literatürde. zaten 36. Hafta itibariyle sancı olunca pek durdurmuyor doktorlar... Gelişim bir süreç tabi devam eden ama son birkaç hafta özellikle artık kg alımı oluyor.. Hayati organlar gelişmiş oluyor zaten. Valla ben oğlum da o kadar bunalmıştım ki nefes darlığından artık konuşamıyordum bile. Allahım sen kurtar hayırlısıyla artık diye ağlıyordum. Herkesin gebeliği laylay lom geçmiyor maalesef. Bazı insanlar çok bilinçli anneyim imajı vermek için seni gömmeye çalışır... Boşver onlar bilinçli anne olsun varsın yan öyle sansın..

Canim yaa moralini bozma tansiyonun en buyuk sebebi zaten stres benimde tansiyonum yukseliyor ara ara bende cok korkuyorum preeklampsi olacak diye ama yapabilecek bisey yok bolca dua et canim rabbim seni ve bebisini korur ins duzenli takip altinda oldugun zaman sıkinti olmaz ins ben her hafta kontrole gidiyorum surekli testler felan yapiliyor eminimki sende de oyledir sıkinti durumunda dogum yaptirirlar sıkıntılı haftalari atlattik cok sukur ben kendimi hep su sekilde rahatlatiyorum onun ömru varsa zaten her sartta dogar ve yasar. Elimizden gelen dua etmek sadece birde bisey sormak istiyorum coaspirin kullaniyormusun ne zaman kesmen gerektigini soyledimi dr bende kullaniyorum hala bu hafta soracagim dr uma

Bosver herkese kulak asma bunlar neki ilk cocugunda dogumdan sonrakileri bide duysan...

Benim dunden beri kasiklarimda agri var yurudukce hareket ettikce canim aciyor hafif hafif sancilarda var ben daha fazla bekleyemeden dogurcam galiba

Orda danışma gibi bi yer vardı yaşlı bi kadın aç misin dedi çok değil iyiym dedjm illa kek meyve suyu diye tutturdu. İnşallah bisey çıkmaz canm güzel haberlerini bekliyrz.
Insallah cnm simdi ac karnina gitcem 9da dahiliyede randevum var tahlil fln ister muhtemelen cunku. Tahlilleei tamamladiktan sonra karnimo doyurup nst ye gircem bakalim yazarim belli olunca zaten

Son zamana kadarda icmedim var ya ama su 1 aydir ay icim nasil yandi. Yandikca soguk soguk iyi geldi. Simdi ugras dur. Bi de idrarda enfeksiyon cikti onun icinde ilac verdi bakalim artik

Canım ben bu çok bilmiş bilmiş yorum yapan insanların bi kısmını parçalıcam zaten!! Hepimiz kendi çevremizden bir iki kişiyi yok edersek bu boşa oksijen tüketenlerin nüfusu bi nebze azalır bence

Kızlar bir de ben yenidoğan prima aldım bugün 156 tane var içinde. Prima iyidir inşallah? Siz hangi bezi kullanacaksiniz acaba?
Canim ben 2 kizimda da prima kullandim kucukte halen kullaniyorum ama her halikarda pisik oluyor diger bezlerden de denedim onlar daha beter yapiyor..sanirsam cilt problemimiz var yaninda sudokrem felan da kullaniyorum ama nafile kizim altini bile actirmak istemiyor..ama prima premiumcare daha da iiyisi..ben hep onun yeni doganini aldim hepsine ogluma da ondan aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…