- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.201
Aynen valla 3.30 a kadar oturuyorum elimde telefon radyasyon Manyağı oldu çocuklarım :) öğlen de 1 bazen 2 gibi uyanıyorum tabi arada 3 kere tuvalet molası ve sabah 8 de kahvaltı yapıp ki kahvaltıda ekmek peynir yiyip geri yatmak da var ... Psikopata bağladımİyi akşamlar gece nobetindekilere...
Bu uyku işi beni bitirdi resmen...
Her zaman derim yani tek tarafin iyi olmasi yetmiyor hicbir seye.vicdan olmasi lazim basta ya.ve cahillik cok kotu tabi bunun okumakla vs. Alakasi yok... Anlayis empati sevgi saygi olsa bir cok seye yeter de niyeyse insanlara zor geliyor bu insanlik kavramlarisaol kuzum :) valla daha diğer geliniyle yaşadıklarını bilseniz güya benle çok iyi geçiniyo ama aslında eşimden çekinmesi ve benim de belli bi yerde dur diyceğimi bilmese neler yapar biliyorum.. size maşallah ne güzel güzel geçinmeniz ben mevlana felsefesine sığındım düğünden sonra herşeye sünger çektim doğum zamanı yine hortladı içlerindeki canavarlar kendimden utanıyorum bazen çirkef mahalle karılarına döndü fikirlerim düşüncelerim.. dünyam küçüldü bi kere ya daha ötesi var mı
benimde 11 gibi uykum geliyo...Aynen valla 3.30 a kadar oturuyorum elimde telefon radyasyon Manyağı oldu çocuklarım :) öğlen de 1 bazen 2 gibi uyanıyorum tabi arada 3 kere tuvalet molası ve sabah 8 de kahvaltı yapıp ki kahvaltıda ekmek peynir yiyip geri yatmak da var ... Psikopata bağladım
Aynen canim ya kizimla beraber uyuyayim diyorum.o yatiyor benim uyku gidiyor 3 3.30a kadar takiliyorum kendi halime sabah da 9da ayaktayim ve yorgunluk oluyor dinlenemeyince... Diyorum uyu ya cocuktan sonra zaten uykusuz kalacaksin vs. Ama uykuma laf anlatamiyorumbenimde 11 gibi uykum geliyo...
hehhh diyorum bu aksam tamamdır deliksiz uyucamm.. içim geciyo 1 gibi bi kalkiyorumhaydaaaa ...
sonra oturuyorum 4 5 allah ne verdiyse artık... 1 haftayı geçti resmen rutine bağladım.. hic bisey yapmadan yorgunluk veriyo bu durum
hadi ben bi şekilde gun icinde yat kalk yuvarlan yapıyorum.. senin işin daha zor kızın var ilgilenmek lazım...Aynen canim ya kizimla beraber uyuyayim diyorum.o yatiyor benim uyku gidiyor 3 3.30a kadar takiliyorum kendi halime sabah da 9da ayaktayim ve yorgunluk oluyor dinlenemeyince... Diyorum uyu ya cocuktan sonra zaten uykusuz kalacaksin vs. Ama uykuma laf anlatamiyorum
ben bunu daha önce burda anlatmıştım zati bak kaçırmışsınız bu çok önemli mevzuyu bi daha istemem böyle dikkatsizlikşimdi canlar bunlarda adetmiş güya aaaa ne işi var sürmenin yeni doğmuş yavrunun gözünde dedim ben yapamam dedim benim akıllı kv zannetti ki ben yapamam ama buyrun annecim siz çıkarın yavrumun gözünü tövbeee tövbeee aaaa ben yaparım olsun dedi hayır anlamadın anne ben yaptırmam öyle bişi ne münasebet dedim ayyyy bi bozuldu kadın yüzünün şeklinin şemalinin kayışını görmeliydiniz ama bizimkiler de yenidoğmuştu biz sürdüüüükk demez mi eee olabilir anne onlar sizin çocuğunuzdu ben karışamam ki bu benim çocuğum dedim!! sonra eve geldim araştırdım da yani böyle bi sünnet yok yenidoğan için.. evet peygamber efendimiz yaparmış sünnet kirpik dibi iltihabına falan da iyi geliyomuş ama birincisi bu büyükler için.. ikincisi o gerçek sürme yani şimdikiler gibi kurşun yuvası diil!! ama benim kv üzerinde arapça sülalesine düz gidilse mübarek sayıcağı için umreden getirdim ama ben bebek için getirdim ama ben bu sürmeyi dedi durdu!! valla umrum bile diil!! eşim de kalkmış canım annemlerle falan hiç böyle tartışmaya girme he de geç ben hallderim demez mi çok matah bişey yapıyomuş gibi.. sen ne diyosun ya dedim benim kendi evladımın üzerinde söz hakkım yok mu ki he deyip geçicem tabii ki kendi annem bile olsa onay vermediğim şeyi söylicem dedim!! o da sustu
Benimkini de karın ağrısı aldı şimdiden. Dedim söyle baban gelmesin ilk etapta. Annem olacak benim de babam gelmeyecek. Ben rahat edemem ki 1. Doğumda edemedim. adam tam 18 gün tv karşısında yattı. Bi de lohusa tacı tak adama yatır sanki o doğurdu. Ben. Hep tedirgin gezdim. Sürekli eşime arkama bak bişey var mı diye sordum hani leke falan olur olur mu diye. Gece lavaboya kalkmadan kulağımı kapıya dayadım önce tıkır tıkır yoksa çıktım odadan. Tuvalet kapısında kayınpederle karşılaşmamak için. Anneme hele daha zor oldu. Düşünsene kadın pijamayla koridorda karşılaşıyor falan kayınpederle. Dedim ben de eşime. Çünkü kendi bunları asla akıl edemediği için 2. Doğum olmasına rağmen. Hamileliğin başında tamam canım ben sana ilkini yaşatmam diyordu sona doğru şimdi gelecek adama gelme nasıl diyeyim demeye başladı. Bir de toruna düşkün insanlar olsa içim yanmaz. Derim ki adam çok düşkün dayanamıyor. Oğlumun yüzünü geçen Aralık ayında görmüştü ve aynı şekilde sesini de o zaman en son duymuştu. Bir de ramazan bayramında. O arada telefonda bi sesini duyayım bile demedi. Benim babam 1 gün aramasa 2. Günü zor ediyor. Aslında bu lohusalık durumlarını falan Onu bizim demeden karşı tarafın akıl etmesi lazım ama ince fikir yok. Benim açığımız ararken çok ince eleyip sık dokuyorlar ama başka şeyde hiç öyle detaycılıkları yok.ya bugün aynısını benim annem de söyledi kızım yapar mı ki bu kadın gizli gizli falan?? valla var ya cesaret etmez herhalde ya oha çüş artık o zaman harbiden paralarım
bence bunu ilk.önce kv akıl.etmeli...Benimkini de karın ağrısı aldı şimdiden. Dedim söyle baban gelmesin ilk etapta. Annem olacak benim de babam gelmeyecek. Ben rahat edemem ki 1. Doğumda edemedim. adam tam 18 gün tv karşısında yattı. Bi de lohusa tacı tak adama yatır sanki o doğurdu. Ben. Hep tedirgin gezdim. Sürekli eşime arkama bak bişey var mı diye sordum hani leke falan olur olur mu diye. Gece lavaboya kalkmadan kulağımı kapıya dayadım önce tıkır tıkır yoksa çıktım odadan. Tuvalet kapısında kayınpederle karşılaşmamak için. Anneme hele daha zor oldu. Düşünsene kadın pijamayla koridorda karşılaşıyor falan kayınpederle. Dedim ben de eşime. Çünkü kendi bunları asla akıl edemediği için 2. Doğum olmasına rağmen. Hamileliğin başında tamam canım ben sana ilkini yaşatmam diyordu sona doğru şimdi gelecek adama gelme nasıl diyeyim demeye başladı. Bir de toruna düşkün insanlar olsa içim yanmaz. Derim ki adam çok düşkün dayanamıyor. Oğlumun yüzünü geçen Aralık ayında görmüştü ve aynı şekilde sesini de o zaman en son duymuştu. Bir de ramazan bayramında. O arada telefonda bi sesini duyayım bile demedi. Benim babam 1 gün aramasa 2. Günü zor ediyor. Aslında bu lohusalık durumlarını falan Onu bizim demeden karşı tarafın akıl etmesi lazım ama ince fikir yok. Benim açığımız ararken çok ince eleyip sık dokuyorlar ama başka şeyde hiç öyle detaycılıkları yok.
Ben de aynı boyutlara geldim baktım aaaa cennet mahallesi modundayım. Kafamda sürekli aynı kısır fikirler. Dedim heyt bem hayatım sizden mi ibaret. Yada size ye beynimde bu kadar yer işgal ettiriyorum. Haaaa yine kızıyorum o ayrı bazı şeylerine ama bir duvar çektim Çin seddi mübarek.. Eskiden kv bana dertlerini anlatır eşimin ve görümcemin bilmediği şeyleri ben bilirdim. Gece yarılarına kadar dinlerdim onu yarın iş olmasına rağmen. Çünkü annem gibi gördüm baştan beri. Amma o beni hiç kız yerine koymadı.. Öyle mi kendi istedi. Kavga etmedim ama artık benimle sadece hava durumu konuşabilir. Meteorolojiyi değerlendiriyoruz bol bol. Bu arada havalar soğudu ay bu yaz da ne sıcak geçti.bu sene domates bol. Yağmurlar da yakın da başlar. Artık bu seviyededir. Kendi ruh sağlığımı korumak ve kendime saygımı kaybetmemek adına görmemek duymamak en iyisi. Fazla vakit geçirmem yanlarında. Daha çok oğlumla oynar ilgilenirim. Erken yatar kitap okurum falan filan.saol kuzum :) valla daha diğer geliniyle yaşadıklarını bilseniz güya benle çok iyi geçiniyo ama aslında eşimden çekinmesi ve benim de belli bi yerde dur diyceğimi bilmese neler yapar biliyorum.. size maşallah ne güzel güzel geçinmeniz ben mevlana felsefesine sığındım düğünden sonra herşeye sünger çektim doğum zamanı yine hortladı içlerindeki canavarlar kendimden utanıyorum bazen çirkef mahalle karılarına döndü fikirlerim düşüncelerim.. dünyam küçüldü bi kere ya daha ötesi var mı
Aynen canım. Kocasına değer verse içim yanmaz. Kocası sadece benle ilgili konularda önemli olur. Kendi zerrece değer vermez bana verdirmeye çalışır. Şu kadar saygı duymaz bana dutdurmaya çalışır. Kendi kızı doğum yaptığında kızının kayınpederlerini resmen kovmaktan beter etti. Gitti geldi laf çaktı dünürlerine. Erkek gelmezmiş yok şöyle yok böyle. Kendi kızı olunca çok ince fikirli. Yok kızım kendini rahat hissedemezse sütü kaçar. Stres olmaması lazım. Ben de buna kızıyorum. Herkese aynı olsa dicem ki ya bunlar böyle odun. Ama kızona gelince psikolog gibisin de bana gelince niye ben herşeyi çekmeye mecburumbence bunu ilk.önce kv akıl.etmeli...
yeni doğum yapmis gelinsin sonuçta rahat edemezsin diyerek en azından 1 hafta falan sonra gelmesini soylemeli uygun bi dille anlatmalı...nedense bayiliyolar pes lerine takmaya adamları.. ama yok bizim babalarımiz akıl eder nedense KP ler akıl edemez...
bi arkadaşımın KP dogumla birlikte geldi ve resmen 40 gün kaldı.. inanamamistim...
çok şükür öyle bi sıkıntım olmicak ama sizlerin bu sorunlarını okudukca ben geriliyorum resmen.. bol.bol.sabır kızlar...
bence açık açık söyle.geçen sefer hiç rahat edemedim.. Ayrıca annemde yalnız gelicek o da rahat edemicek.. ilk aşamada sadece siz gelin de..Aynen canım. Kocasına değer verse içim yanmaz. Kocası sadece benle ilgili konularda önemli olur. Kendi zerrece değer vermez bana verdirmeye çalışır. Şu kadar saygı duymaz bana dutdurmaya çalışır. Kendi kızı doğum yaptığında kızının kayınpederlerini resmen kovmaktan beter etti. Gitti geldi laf çaktı dünürlerine. Erkek gelmezmiş yok şöyle yok böyle. Kendi kızı olunca çok ince fikirli. Yok kızım kendini rahat hissedemezse sütü kaçar. Stres olmaması lazım. Ben de buna kızıyorum. Herkese aynı olsa dicem ki ya bunlar böyle odun. Ama kızona gelince psikolog gibisin de bana gelince niye ben herşeyi çekmeye mecburum
Bi çocuk daha olunca zor oluyor hakikaten canım. Valla bu değerli zamanlarını iyi değerlendir. Yat yuvarlan şımar yatakta. Ki biz 2. Ye hamileler onu yapamıyoruz. Ben de sabaha kadar geziyorum neredeyse sabah ezanıyla uyuyorum 8 de geliyor oğlum engeç 9 da. Toplamda her gece 3 yada 4 saat falan uyuyorum işte.hadi ben bi şekilde gun icinde yat kalk yuvarlan yapıyorum.. senin işin daha zor kızın var ilgilenmek lazım...
düşününce hiç şikayet etme diyorum kendi kendime.
Allah yardımcin olsun tatlim seninde
Aç kalsa sanki çok takar da kv. Diyorum ya lüzumsuzluktan. Nasıl da bir düzenleri varsa kızları istediğini söyler anasına babasına. Kimse bişey demez. Hemen unutulur. Hakaretler bile. Eşim en ufacık birşey söylese o da kısık bir ses tonuyla babası kapıları vurup çıkar annesi hemen ayılır bayılır. Küserler. Hakaret asla olmaz zaten. Ama bu sefer ben yüzümü ekşitip dicem kocam beceremezse ki beceremicek bu gidişle. Hiç de konuşamam öyle. Çok mesafeleyüm çünkü Bayadır. Yeniden onlarla önemli bir konuda muhatap olmak beni geriyor. Yok saymaya çalışıyorum çünkü artık onları.bence açık açık söyle.geçen sefer hiç rahat edemedim.. Ayrıca annemde yalnız gelicek o da rahat edemicek.. ilk aşamada sadece siz gelin de..
yazık.yaa şu stresi size cektirdiklerine inanamıyorum.. takma adamı peşine işte bi sure sonra gelsin nolucak koca adam aç aciktami kalicak 1 hafta 10 gün...
Cnm bn süt hiç icmiyordum.isim gücüm hamur isi kızartmaydi.süt çok içmeye başladım gerçekten çok fark etti.
Eki Görüntüle 1894089
canım soldaki minnak resim benim aldığım ama şu büyük resimdekini kullananlar da memnundu.. gittigidiyordan aldım ben satıcısı direkt medifine ın kendisiydi zaten önceki gece 1 gibi verdim siparişi bugün öğleden sonra geldi antebe siparişim
Benim kvalide de oyledir.art niyet hic yoktur.Biz seninle sansliymisiz.Kayinvalidem bana uygun gelmeyen bir sey söyler ama her halinden belli eder art niyetli olmadigini saf niyetle dedigini.yok anne oyle degil soyle olsun derim tamam kuzum tamam bildigin gibi yap et der konu kapanir
Laktozsuz sut dogumdan sonra da icebilirsin.bebisine gaz yapmaz.normal sut icirmiyorlar gaz olayindan dolayi.aklinda olsun canim.Cnm benm mide problemm çıktı hamilelikte.süt içince ağrı yaptı hep.laktozsuz iç dediler onu da hiç denemedm açıkçası.Uzun zamandr süt içmeyi de denemedm ama tekrar bi deneyym madem.sağol cnm benm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?