bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen tamda Sana söylüyordum.. çok komik gerçekten yada eşin şu sanal alemde yapılan canlı yayınlar varya onlardan yapsın maaile izlerler... çıkarken, silinirken, evet kordon kesiliyor aaa biraz kısa mı kesti ne diye yorum yaparlar hatta sesi de açsın eşin söyleyecekleri varsa rahat rahat söylesinler... dimi canım ne kadar düşüncesiz gelin olmuşsun sen geçen kaynanam aradı Doğum tarihi belli mi diye içimden dedim belli olsa da söylemeyi düşünmüyorum ama eşim Durmaz ki yetiştirir geçen Doğum da bir ay önceden gelmişti okadar stres oldum ki uzak uzak tarih söylüyorum şimdi sorduklarında annem bu şehirde zaten o yapar gerekeni ikisi birden kaldı ilk gece hastanede annemde yazık ben gideyim olmazsa bak o da kalacakmış dedi ne münasebet dedim sezeyanlıyım elin kadını na popomu mu göstereyim diye kızdım anneme.. ikisi birden kalınca eşime yer kalmadı çok düşüncesizler çok

oooyyy bu hamilelikteki sıkıntılar bebeğe yansıyo mu ki o kadaaarr annem de derdi de bebek çok gazlı olur falan diye inanmıyodum
Aaayyyy hem de nasil etkiliyorrr...bak hamilelikte surekli huzursuzluk yasayip agladiysan bebekde surekli aglayan bir bebek ve cocukligu da miz miz geciyor ya da daha farkli...benim ilk hamileligim hep aglamakla gecti o zamanlar cahildim kaynanam boh dese eşim boh dese oturur aksama kadar aglardim...aglak bir kizim var 9 yasinda halen aglar pisirik kendini ifade edemez...2. Kizimda eşimle tartistim ama pek aglamadim hep sinirli stresli gecti kucuk kizim inanir misin 6 ay boyunca vıyık vıyık aglayan kolik ve sinirli bir bebek oldu...bunda da daha rahat gecirdim umursamadim hicbirseyi bunda sorun yasamayacagim eminim Allah in izniyle...benim arkadasimda oyle kocasi hergun eve alkollu bi sekilde gecenin bi korunde gelirdi kiz aglamazdi ama sinirden cildirirdi hamileligi hep oyle gecti onun bebegi 1 yil boyunca aksam ezanindan sabah ezanina kadar aglayarak buyudu o daha da cok cekti...onun icin ciddi anlamda stresli bir hamilelik degil rahat gecirin takmayin hicbiseyi kafaniza...

Laktozsuz sut dogumdan sonra da icebilirsin.bebisine gaz yapmaz.normal sut icirmiyorlar gaz olayindan dolayi.aklinda olsun canim.

Çok sağol cnm.bugün alayım inşallah.daha almaya bile cesaret edemedm.sanki tadı süt gibi olmiickms gibime gelio.böyle yeni şeylere çok açık olamiyrm.Her zaman orjinalden yanayım
Gerçi şuan ağrı yapsa bile yatarken normal süt de olsa içmeye karar verdim.Çünkü el parmaklrm acayip ağrıo.sırtımda dün çok rahatsızdı.süt icmedgm için mi Die düşündüm artık.bebeğim Allah korusun eksik beslenirse Die endişelndm biraz.bu arada bi tane dişim daha kırıldı.dişçi hiç ellemedi.doğumdan sonra yapılması lazım dedi.o da süt icemedm alakalı olablr.gerçi süt içen arkadslrmn da hamilelikte diş problemlri oldu.problemli dişin varsa hamilelikte genelde ilerlio deneblr de.öyle işte yine uzattım :)

Cnm dediğin ateş ölçeri eczaneden mi aldın? Fiyatı ne kadar cnm? Temassiz derken nasıl ölçüm yapıyor?

Gunaydin kizlarr...bi kadindan duydum bol bol turp yerseniz bebeginiz gazli olmaz diyor...hic duydunuz mu? Ben bu gaz olayindan acayip korkuyorum...

Duyduğuma göre sütten ziyade yoğurt kefir gibi mayali süt ürünleri kalsiyum yönünden daha zenginmis. Sütün %70 i su olduğu için yoğurt yemek daha mantıklı diyor uzmanlar. Bi de uht süt yerine günlük süt içmek lazım.

Canım sende erken davran de ki babam da gelecek annem de senin annen de var ama rahat edebilecek mi gece pijamayla lavoboda falan karşılaşırlar ay bi düşünse ne falan de.. erkeklerin anaları kıymetlidir kendi annesine yaşatacak mı bakalım o durumu hiç etik değil bence senin babam bile yokken eşinin babasının olması lohusa kadının yanında.. sonra dersin aaa napalım gelecek adama gel ne mi diyeyim.. babamın içi rahat etmemiş senin babanda olunca gelmek istedi dersin

Gunaydin kizlarr...bi kadindan duydum bol bol turp yerseniz bebeginiz gazli olmaz diyor...hic duydunuz mu? Ben bu gaz olayindan acayip korkuyorum...
Duymadım ama denemekte fayda var. Bebek doğunca anne sütünden önce direk bi çay kaşığı nar suyu verin gaz olmaz diyorlar hatta deneyen herkes doğru diyor ama ben yapmaya cesaret edemem doğrusu. Turp yiyelim bakalım :) belki ise yarar hem mevsimi de geldi

Ahh cnm çok güzel anlatmışsın.bende biliodm bunu kendimi üzmemeye çalıştım ama arada kaçtı yaa Hatta eşime bi kere söyledim senin yüzünden problemli bebegmz olcak çok üzülen beni Die .Tüm hamilelgmde hiçbirşeyi takmadım desem yalan oldu bazen çok kızdım ağladım bazen sallamadm.nasıl etkilenmstr acaba bebeğim bilmiyrm inşallah akıllı uslu mutlu bebeklrmz olur

Mcada gaviskon şurup birde ılık süt...sağ tarafıma yatınca daha çok midem yanıyor bende sola yatmaya çalışıyorum ...gerisi ızdırap ama oğlumda daha çok midem yanıyordu bunda ona nazaran %60 daha az yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…