- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.821
Püfff en sinir olduğum şey doğumdan sonra etrafta gereksiz erkek kişilerin olması. Ya hayır sen çocuğunu emzireceksin, yan gelip yatmak isteyeceksin falan filan her seferinde oda mı boşaltılacak... canım sen doğumdan hemen sonra tavrını koy çünkü çok zorlanacaksın aksi olursa. Gerekirse odandan çıkma anlasınlar. Bu ne yaaasöyledik canım söyledik maalesefdaha eşimin koskoca üniversiteli erkek yeğeni biz niye doğumda orda olmuyoruz diye debeleniyo yavrum!! yani çok severim çocuğu orası ayrı ama be çocuğum ağzına mı pırtlatayım yani doğumdan sonra bu çocukcağız bilmese de anasının danasının açıklaması gerekmez mi?? gerçi var ya abimler falan istanbuldan gelmese eşimin ailesi erkek yeğenlermiş kayınpedermiş doğumdan önce gelirlerdi tepeme gitmezlerdi en az bir hafta
Püfff en sinir olduğum şey doğumdan sonra etrafta gereksiz erkek kişilerin olması. Ya hayır sen çocuğunu emzireceksin, yan gelip yatmak isteyeceksin falan filan her seferinde oda mı boşaltılacak... canım sen doğumdan hemen sonra tavrını koy çünkü çok zorlanacaksın aksi olursa. Gerekirse odandan çıkma anlasınlar. Bu ne yaaaburda bdv de okumuştum kv kadına hadi emzir bebeği de dedesi mi amcası mı tam hatırlayamıyorum nasıl emiyo görsün demiş
Senin kvden de böyle bi performans bekliyorum ben kuzum
İnşallah güzel geçer cnm smdiden bunları düşünüp canını sıkma güzel güzel doğurmaya odaklanalım. Evde rahat etmediğini görünce illa ki giderler hastanede de çok gelmezler odaya erkekler.esin halleder bi şekilde. Zaten evde hem annen hem baban var kmseye yer yok yani baska:)yoooo yoo bu kadarı da çok fazla.. yapmaz sanırım ki yapsa eşim kolundan tuttuğu gibi evden atar vallahi
canım çoook geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra halldedersiniz fıtığı merak etme.. yatak çok tatlıymış özellikle yeri ne güzel olmuş insanın içi açılıyo o güneşin altında yavruşu uyurken hayal etsene :))) ayyyy mıncık mıncık edilir
The_new cnm çok geçmiş olsun nasıl anladın göbek de fıtık olduğunu belirtileri nasıldı? Benim de göbek karın kasları şiddetli ağrıyor arada. Doktora sordum hamilelikten olur öyle şeyler dedi
İnşallah Ayşem :)) kız bu arada benim portbebe de geldi harbiden baya büyük sağlam bişey aldığıma sevindim ya oğluşlar için iyi olucak inşallah :))İnşallah güzel geçer cnm smdiden bunları düşünüp canını sıkma güzel güzel doğurmaya odaklanalım. Evde rahat etmediğini görünce illa ki giderler hastanede de çok gelmezler odaya erkekler.esin halleder bi şekilde. Zaten evde hem annen hem baban var kmseye yer yok yani baska:)
Evet yaaa tek başıma nası taşıcam onu bilmym hep kocaya taşıtmak lazm:) puset ağır dedik ama bu da ondan aşağı değil. İçi kokuyo ya bn biraz sildim ama hala kokuyor gibi senin de öyle mi.hastaneden çıkarken asiya fln giderken kışın iyi olacak ilkbaharda da kanguruya geçmek istyorum:)İnşallah Ayşem :)) kız bu arada benim portbebe de geldi harbiden baya büyük sağlam bişey aldığıma sevindim ya oğluşlar için iyi olucak inşallah :))
İnşallah senin düşündüğün gibi olmaz kv ile ilgili durumlar canım.yoooo yoo bu kadarı da çok fazla.. yapmaz sanırım ki yapsa eşim kolundan tuttuğu gibi evden atar vallahi
Allah allah koku almadım ben hiç burnum da k9 gibidir halbuki :)) gider o doğuma kadar merak etmeEvet yaaa tek başıma nası taşıcam onu bilmym hep kocaya taşıtmak lazm:) puset ağır dedik ama bu da ondan aşağı değil. İçi kokuyo ya bn biraz sildim ama hala kokuyor gibi senin de öyle mi.hastaneden çıkarken asiya fln giderken kışın iyi olacak ilkbaharda da kanguruya geçmek istyorum:)
:) ne bileyim bana koktu ağır bi koku hatta birz havalandrdim biraz sildim smdi daha iyiAllah allah koku almadım ben hiç burnum da k9 gibidir halbuki :)) gider o doğuma kadar merak etme
Ben aradım kv açık açık gelmeniz gerek yok dedim. Ben doğurup anneme gidicemde 40ı çıkana kadar orda kalicam dönünce haber veririz gelirsiniz dedim. Ben kendimi yeyip bitirecegime o yesin bitirsin. En iyisi açık açık gelme de kurtul canimoooooooyyyyyyyyy ahey ahey aheeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy
Ahahaahhaha benim ki de haftaya geliyor...eristeyle tarhana getirecekmis ben 2 hafta once gel dedim daha gelecek cocuklarla ilgilensin ya da biraz yardimci olsyn diye...o da benden kaciyor..2 veya 3 cocuk olunca kacacak yer ariyorlar gelmiyorlar o zamanaaaaaa bak ben güzel haberi vermeyi unuttum kayınvalideciğim geliyo haftayayani bu kurban olduğum kadıncağız geliyo gelmesine de illa salak bi bahane uyduruyo gelişine!! bi der temizlik yapmaya geliyorum bi balkon yıkamaya kalkışır gitmesine yakın eee onu da ben yaptırmam zaten.. şimdi de güya bebişin üzerine mi örtülen bi örtü varmış kırmızı onu mu oyalatmış ne haltsa onu getirmeye geliyomuş yaaa zaten sen gelicen be kadın 10-15 gün sonra doğum olucak eee doğuma da gelicen zaten ne geliyon şimdi anaaa ne geldi aklıma ayy bu kadın zaten az kalmış doğuma deyip arayı bağlamasın aboooooooovvvvv o zaman doğum öncessi 15 gün doğum sonrası 15 gün desek bu kadınla bir ayyy
Dur hemen 5çocuk yapıyorum :))Ahahaahhaha benim ki de haftaya geliyor...eristeyle tarhana getirecekmis ben 2 hafta once gel dedim daha gelecek cocuklarla ilgilensin ya da biraz yardimci olsyn diye...o da benden kaciyor..2 veya 3 cocuk olunca kacacak yer ariyorlar gelmiyorlar o zaman
Valla benim kv vim oyle sonra cagirmadin demesin...ben 2 haftadir gelmiyor musun diye ariyorum hep bahane buluyor...eşime de yuzlu cikiyorum en azindan gelmiyor kaciyor anan diyorum...seni sevmiyor sevse özlese gelir kizlarini seviyor diyorum..Dur hemen 5çocuk yapıyorum :))
Merhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi
Canım senle ayniyiz ben de kasım da doğum yapicam kasımın ilk haftası olucak benim de allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımiza alalimMerhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi
Öyle deme kız hakkaten önemli hayati organ :))bende öyle istiyorum sonra yazık çocuklar bunalıma giriyor yıllarca o korkuyla ama eşim yok diyor 4 5 yaşında olsun diyo neymiş zaten küçücükmüş doktor yanlış bi yerden kesermiş erkek adammış bu mühimmiş :) tam köylü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?