bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım ya valla çarşaf işini deneme bile. Varsa korsen onu takarsın. Benim de yarmagülden bi farkım yok kuzum. 36 bedenden 42 hatta 44 bedene terfi ettim
Kvdem çok istiyo çarşafı sırf bu yüzden sezeryana şiddetle karşı çıktı kadıncağız :)) yok buna izin veriyim dur mumya gibi sarsın beni nevresim takımına ben de gece yanına gider ödünü patlatırım :))

Hahaa yanına gidebilirsen patlatırsın kadının ödünü kuzum :) senin bu kaynana tam sopalık

canım çoook geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra halldedersiniz fıtığı merak etme.. yatak çok tatlıymış özellikle yeri ne güzel olmuş insanın içi açılıyo o güneşin altında yavruşu uyurken hayal etsene :))) ayyyy mıncık mıncık edilir

The_new cnm çok geçmiş olsun nasıl anladın göbek de fıtık olduğunu belirtileri nasıldı? Benim de göbek karın kasları şiddetli ağrıyor arada. Doktora sordum hamilelikten olur öyle şeyler dedi

Hahaa yanına gidebilirsen patlatırsın kadının ödünü kuzum :) senin bu kaynana tam sopalık
aaaaaa bak ben güzel haberi vermeyi unuttum kayınvalideciğim geliyo haftaya yani bu kurban olduğum kadıncağız geliyo gelmesine de illa salak bi bahane uyduruyo gelişine!! bi der temizlik yapmaya geliyorum bi balkon yıkamaya kalkışır gitmesine yakın eee onu da ben yaptırmam zaten.. şimdi de güya bebişin üzerine mi örtülen bi örtü varmış kırmızı onu mu oyalatmış ne haltsa onu getirmeye geliyomuş yaaa zaten sen gelicen be kadın 10-15 gün sonra doğum olucak eee doğuma da gelicen zaten ne geliyon şimdi anaaa ne geldi aklıma ayy bu kadın zaten az kalmış doğuma deyip arayı bağlamasın aboooooooovvvvv o zaman doğum öncessi 15 gün doğum sonrası 15 gün desek bu kadınla bir ayyy

Bi ara haberlerde duymuştum doktor geç kalınca ebe bebeğin kafasını geri itmis diye. Bu aralar tam paranoyak oldum :) daha normal doğum yapacağım bile belli değil :)
Ayy öyle korkunç haberler var ki hemen unutup pozitif tarafından bakıyorum herşey güzel olacak normal doğumla bebeği kucağıma alıcam inşallah diyorum sende boşver canım kötüyü düşünme

Muhtemelen oyle yapicak canim

2. Doğumda da mı çatu muayenesi yapılıyor.görümceme yapmamışlar sordum dedi niye yapsınlarki çatı aynı çatı
Kuzum benim çatım dar. Kızımda çatı muayenesi yapılmamıştı ve doğumum çok zor oldu. Doğumdan sonra doktor 3kilonun üstünde olsaydı doğuramazdın dedi kendi doktorum yurtdışındaydı başka doktor doğurttu

Ah yavrum yaa sen bu kadına doğum tarihini geç mi söylesen acabaaa hatta herkese öyle söyle doğuma da al kocanı git valla. Nerde çokluk orda mokluk oluyo çünkü

Biran korktum Canım benim muayenem yapılmıştı tekrardan yapmaz o Zaman.inşallah sorun olmaz canım engel çıkmaz doğumunda

Bi ara haberlerde duymuştum doktor geç kalınca ebe bebeğin kafasını geri itmis diye. Bu aralar tam paranoyak oldum :) daha normal doğum yapacağım bile belli değil :)

Yok canım ya öyle gerilme ben pazar sabahı doğum yapmıştım oğlana. Doktor gelmeden doğuma bile almadılar yani. Doğum başladığı sn doktor geliyor yanına merak etme. Sancı sırasında ebelerle muhatap oluyorsun sadece. Böyle kötü kötü şeyleri aklına sokup da psikolojini bozma. Bir de ben ilk doğumumdan önce nette 'olumlu normal doğum hikayeleri' diye aratıp onları okuyordum. Psikolojimi rahatlatmak adına çok iyi gelmişti bana. Hiç korkusuz girmiştim doğuma. Tavsiye ederim

bebeğimin yatağını siparis verdim :) 70×130 ebat mdf Eki Görüntüle 1895107 Eki Görüntüle 1895108

Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah

Sağol cnm :) dediğin gibi olumlu hikayeler okumak İyi fikir

Ah yavrum yaa sen bu kadına doğum tarihini geç mi söylesen acabaaa hatta herkese öyle söyle doğuma da al kocanı git valla. Nerde çokluk orda mokluk oluyo çünkü
söyledik canım söyledik maalesef daha eşimin koskoca üniversiteli erkek yeğeni biz niye doğumda orda olmuyoruz diye debeleniyo yavrum!! yani çok severim çocuğu orası ayrı ama be çocuğum ağzına mı pırtlatayım yani doğumdan sonra bu çocukcağız bilmese de anasının danasının açıklaması gerekmez mi?? gerçi var ya abimler falan istanbuldan gelmese eşimin ailesi erkek yeğenlermiş kayınpedermiş doğumdan önce gelirlerdi tepeme gitmezlerdi en az bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…