bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
18 aylıktı yaptırdığımda.şu an hiç hatırlamıyor.hiçbir korkusu yok dolayısıyla.ama ben şümdiki aklım olsa daha erken yaptırırdım.ilk 2 ay pipi ucundaki sinir uçları gelişmiyormuş.eğer bu bebeğimde erkek olsaydı kesinlijle 40 ı çıkar çıkmaz yaptırırdım.çocuk ayaklanmadan hatta sağdan sola dönmeden yaptırmanızı tavsiye ederim.bizi aileler geciktirdi.yok bilsin yok anlasın.yok hastane köşelerinde mi olacak.eski usul evde bağıra bağıra kesilir diye düşündüler heralde.eşim daha fazla dayanamadı resti çekti benim sünnetimden hatırladığım tek şey acı dedi.oğlumun da sünbetini böyle hatırlmasinı istemiyorum o sadece yapılacak töreni hatırlasın dedi.geç kalmadan yaptırın gitsin

Aynen ben de diyorum ki bu killarim ne cabuk uzuyor..bir de gobegim killandi.sezeryan tarihim belli olsaydi o a gore bende aldiracam
Benim se çok arttı göğüs uçlarımda bile var tam tarih yine vermedi bugün kontrolünü vardı sabah kasim ortası gibi dedi 14-16 arasi dedi

Slmlar kizlar bugün işimi aştım grip oldugum için gitmedim evde yatıyorum dun süründum resmen yaa
Bugün oglusumugördüm çık şükür herşey yolunda 47 cm olmuş kilosuna 2400 küsür dedi ana heyecandan unutmuşum 2500 e yakındı normalde çok hareket etmez Dr yanında coştu resmen halada çık hareketli haftaya çalışamaz raporu için gidecem normalde 36 haftada nts ye alirmis ben 35 de girecem hazır gelmişken alalım dedi

Geçmişi okumaya başlayım ben neler olmuş burda bugün Dr baba proteinı ve sutu arttır artık dedi bebeğin kas gelisimi bu haftalarda artik arttı dedi et le sıkıntım yokta süt sevmiyorum yaa

Şaka bi yana bizde yaptıracağız inşallah fiyat sormalara başlıcam bende

Kızlar Ikra meyra nasıl mis biraz baktım geçmişte bulamadım masallah kızlar sayfalar uçmuş bakim dedim biraz bitmiyor
Ayy evde yatmak ne güzelmis yaa dün kafamı dolaba koyup uyumaya çalıştım öğlen arasında düşünün halimi göbekten eğilip masaya koyamadım başımı :)

Benimde düşüncem o yönde, okumuştum hemen iyileşiyor teyidini de aldım yaptıran arkadaşlarımdan açıkcası oğluma travma olsun istemiyorum
Fakat çok karısık kim yapıyor nerde yapıyor. En büyük ikilem cocuk cerrahı mı ürolog mu mesela? Yada devlet mi özel mi? Sanırım iyi bir çocuk cerrahı bulucam :/ planlar planlar..

Şaka bi yana bizde yaptıracağız inşallah fiyat sormalara başlıcam bende

Koni sünnet heralde kızlar ben doğum yapcam hastaneye sordum 800 TL dediler sünnetçi var burda çok meşhur da artık cerrah harici yapılması yasaklanmis artık ondan bende kararsız kaldım yaa ne zaman yaptircaksiniz kızlar 4o ı çıktıktan sonramı

Ayy çok şükür kızlarla dönüş evine maşallah darısı bizlere inss

Muhabbeti geçmese bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim

Ya ben ya ben :/ adı üstünde sünnet diyordum ne olacak ki diyordum hatta hiç düşünmediydim bile.. küçücük pipişin minnacık ucunu kesmek bu kadarsa abooww :/

Ya ssk karşılıyormuş diye duydum gerci. Bizim salak hastanede ssk geçmiyo özel saglıkta sünneti karşılamıyo ondan böyle olabilir fiyatı diye içimi ferahlatasım var. Gerçi birindendebbi 3000 lafı duydum ama diyip duymamazlığa verdim be kafamı çevirdim.

İş ciddiye bindi pipiler değerlendi arkadaş benim hastaneye şöyle bi google den bakayım dedim de 2009 da yapılan yorumlar var 350 diye senede 2 kere zam geldiğini düşünürsek
Biz bi araştırma hastanesine doğru yol alalım

Allah nasip ederse biz 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz canim. Şuan 800 çok normal geldi gözüme 2000-3000 görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…