- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.421
18 aylıktı yaptırdığımda.şu an hiç hatırlamıyor.hiçbir korkusu yok dolayısıyla.ama ben şümdiki aklım olsa daha erken yaptırırdım.ilk 2 ay pipi ucundaki sinir uçları gelişmiyormuş.eğer bu bebeğimde erkek olsaydı kesinlijle 40 ı çıkar çıkmaz yaptırırdım.çocuk ayaklanmadan hatta sağdan sola dönmeden yaptırmanızı tavsiye ederim.bizi aileler geciktirdi.yok bilsin yok anlasın.yok hastane köşelerinde mi olacak.eski usul evde bağıra bağıra kesilir diye düşündüler heralde.eşim daha fazla dayanamadı resti çekti benim sünnetimden hatırladığım tek şey acı dedi.oğlumun da sünbetini böyle hatırlmasinı istemiyorum o sadece yapılacak töreni hatırlasın dedi.geç kalmadan yaptırın gitsin:) ssk anlaşmalı bi hastaneye sorucam bide :/ bi kontrollerinizde sorsanıza fiyat ya.
Bu arada ben yaptırma taraftarıyım uygun bi yer bulursam :/ anestezisiz agrısız hemen iyileşiyomuş okudugum her yerde bezliyken yaptırın gitsin diyo. Tabi eğer uygunsa..
Benim se çok arttı göğüs uçlarımda bile var tam tarih yine vermedi bugün kontrolünü vardı sabah kasim ortası gibi dedi 14-16 arasi dediAynen ben de diyorum ki bu killarim ne cabuk uzuyor..bir de gobegim killandi.sezeryan tarihim belli olsaydi o a gore bende aldiracam
Yok yok şaka yapıyorum canım biz de yaptırıcaz napalım oğluş için herşeyi değer
:) ssk anlaşmalı bi hastaneye sorucam bide :/ bi kontrollerinizde sorsanıza fiyat ya.
Bu arada ben yaptırma taraftarıyım uygun bi yer bulursam :/ anestezisiz agrısız hemen iyileşiyomuş okudugum her yerde bezliyken yaptırın gitsin diyo. Tabi eğer uygunsa..
Gunaydin kizlar sipamdan bulasan griple cebellesiyorum
Şaka bi yana bizde yaptıracağız inşallah fiyat sormalara başlıcam bende
Tabi teyzesi buyuduk koca adam oldukMaşallah deniz paşaya da büyümüş senin bıdık
Aynen bu hafta çok sorucağım şey var yine son randevuyu aldım allah tokturumun yardımcısı olsun şimdidenBiliom şaka yaptığını tabisi düdüğüm :) ben duyduğumu sölüomşu randevunda bi sorsana sizin hast fiyatını :)
Sor fiyatları sor ögrenek, bu işin şeyi nedir ne değildir?
18 aylıktı yaptırdığımda.şu an hiç hatırlamıyor.hiçbir korkusu yok dolayısıyla.ama ben şümdiki aklım olsa daha erken yaptırırdım.ilk 2 ay pipi ucundaki sinir uçları gelişmiyormuş.eğer bu bebeğimde erkek olsaydı kesinlijle 40 ı çıkar çıkmaz yaptırırdım.çocuk ayaklanmadan hatta sağdan sola dönmeden yaptırmanızı tavsiye ederim.bizi aileler geciktirdi.yok bilsin yok anlasın.yok hastane köşelerinde mi olacak.eski usul evde bağıra bağıra kesilir diye düşündüler heralde.eşim daha fazla dayanamadı resti çekti benim sünnetimden hatırladığım tek şey acı dedi.oğlumun da sünbetini böyle hatırlmasinı istemiyorum o sadece yapılacak töreni hatırlasın dedi.geç kalmadan yaptırın gitsin
Şaka bi yana bizde yaptıracağız inşallah fiyat sormalara başlıcam bende
Ayy çok şükür kızlarla dönüş evine maşallah darısı bizlere inssBu aradaIkra meyra mis iyi kızlar.. Kızlarla birlikte evlerine döndüler çok şükür.. ağrıları yorgunlugu yüzünden daha eline alamamış teli pc yi bugün yarın en kısa zamanda gelicek.. Alırız bi dal maşallah ınızı
Muhabbeti geçmese bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim
Ya ben ya ben :/ adı üstünde sünnet diyordum ne olacak ki diyordum hatta hiç düşünmediydim bile.. küçücük pipişin minnacık ucunu kesmek bu kadarsa abooww :/
Ya ssk karşılıyormuş diye duydum gerci. Bizim salak hastanede ssk geçmiyo özel saglıkta sünneti karşılamıyo ondan böyle olabilir fiyatı diye içimi ferahlatasım var. Gerçi birindendebbi 3000 lafı duydum amadiyip duymamazlığa verdim be kafamı çevirdim.
Koni sünnet heralde kızlar ben doğum yapcam hastaneye sordum 800 TL dediler sünnetçi var burda çok meşhur da artık cerrah harici yapılması yasaklanmis artık ondan bende kararsız kaldım yaa ne zaman yaptircaksiniz kızlar 4o ı çıktıktan sonramı
Bu aradaIkra meyra mis iyi kızlar.. Kızlarla birlikte evlerine döndüler çok şükür.. ağrıları yorgunlugu yüzünden daha eline alamamış teli pc yi bugün yarın en kısa zamanda gelicek.. Alırız bi dal maşallah ınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?