bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Banada son kontrolde magnezyum yine yazdı ama ben olanları bile bitirmedm.ve son kontrolden beri hiç içmedim kramo falan da çok olmuo ama çok da iyi değilim yani.ellerm parmaklrm sabahları kütük gibi oluo zor kıvrılıo belki magnezyumdandr.
Bende sıkıldgmdn artık icmiyrm günde 2 tane kan ilacı imom bi de troit ilacı iciyrm.inim u bile unutmusm dün muz ve soda belki magnezyumu destekler.
Kontrolde ne diick bakalm doktormz.Doğum tarihi verir mi acaba

Gozun aydin cnm anala babali buyusun ins

36 dan sonra her hafta çağırıyorlar canım. Sen tekrar sor bakalım doktor açıklama yapar umarım için rahatlar canım. Hem özele hem devlete gidiyosun ikisinede sor doğru kararı alırsın inşallah. İçini ferah tut.

Kızlar yeni doğan sünneti yaptırıcak mısınız? Konuştunuz mu? Ne fiyat verdiler ki. Yapıyor?
Canım ben düşünüyoduuumm taaa kiii fiyatları duyana kadar ben de yaren92 kuzuma katılıyorum sonra yaptıralım da bişeye değsin bari :)) hatta benimki eli ekmek tutsun sünnetini kendi yaptırsın baltalık vaziyetteyken :)))

Ben fiyat duymadım canım ama 2000 yazmış birisi öyle okudum sanki. Ülen benim doğum bile 1500 Onun küçücük bi.kesik olacak. Biz mecbur yeni.dopan sünnet yaptırcaz canım. Sol böbrekte 13 mm genişlik var. Sünnet faydalı olur dedi doktor. Ama fiyat sormadık bakalım bize ne fiyat dicekler

Amiiiiiin

Evet bu gidişim de bu konuyu daha detaylı konuşacağım devlet de ki doktora da sorcam özel de ki doktora da endişemi aşırı hissettircem ki biraz daha dikkatli olsun

Bugün kesin kararliyim kızlar artık bebisinde kendiminde çantasını yapicam ertele ertele nereye kadar ya iyice sistim günden güne daha kötü hissediyorum evet biberonu emziği steril hale getirmekle ise başlıyorum sonra ütü vs gorusmek üzere kızlar

Ayyy kız hiç gülcegım yoktu cddj anlamda. sabah sabah yeni kalkmsm elim yüzüm sis surat asik ama çok güldürdün bni Allah da seni güldürsün kolay dogumlar versin insallah. kızlar Selam verms bn de aleyküm selam diyeyim senin araciliginla:)

Aynen öyle canım bu gün mutlaka güsül abdesti almalıyız inşaallah değerlendirelim... birde bşr kısım market alışverişi yapalım inşaallah ben evde olunca selam verecek insanı sadece sanal alemde buluyorum artık aşurenin gerçeğini bekliyorum komşularımdan inşaallah gelir

Kisslar Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu

(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)

Eklentiler

• 1476170390344-874428924.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 1476170445647-238389521.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 1476170499801-1160739064.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 1476170565562-442576144.webp
    25 KB · Görüntüleme: 83

Cnm bende namazda ıslattım biraz biraz bişeyler aşure yapayım dedim ama inşallah o güzel olur.dediğin gibi çıkayım biraz insan göreyim slm vereyim dedi. Ama hiç gözüm yemio.bari eşimin halamlalrini iftara cagirym dedm.Onlar oruçlu olur.Biz tutamadk onlara hayrimiz olsun inşallah Die.Allah m herkesin ibadetlrni hayrlarini kabul etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG-20161009-WA0000.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
Yok canım göbeği klempleniyor zaten ordan kan gelmesi imkansız ama sonuçta Bebek doğarken kanlı, sulu ve verniksli doğuyor :) biraz kirlenebilir kıyafetleri.
Yıkıyorlar mı siliyorlar mı bilmiyorum ama mesela ben yıkatmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…