- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.441
Hay Allah önemli de organ herkese emanet edilmez napiciiikkİş ciddiye bindi pipiler değerlendi arkadaşbenim hastaneye şöyle bi google den bakayım dedim de 2009 da yapılan yorumlar var 350 diye senede 2 kere zam geldiğini düşünürsek
Biz bi araştırma hastanesine doğru yol alalım
Ya ben 2-3haftalıkken diyodum çok mu erken olur ki 40ı çıkınca da mevlüdünü okutcaktım hepsi bir arada mevlüdü :)) olmazsa ben mevlüdden sonra kestireyimKoni sünnet heralde kızlar ben doğum yapcam hastaneye sordum 800 TL dediler sünnetçi var burda çok meşhur da artık cerrah harici yapılması yasaklanmis artık ondan bende kararsız kaldım yaa ne zaman yaptircaksiniz kızlar 4o ı çıktıktan sonramı
Bu arada sen koni sünnet demişsin ya ben de aklımdan türlü şekiller geçiriyorum aaaa ucunu koni şeklinde mi kesiyolar artık şekilli yapıyolar demek falan bi sürü fanteziler kurdum meğer konu demek istemişsin :)))Koni sünnet heralde kızlar ben doğum yapcam hastaneye sordum 800 TL dediler sünnetçi var burda çok meşhur da artık cerrah harici yapılması yasaklanmis artık ondan bende kararsız kaldım yaa ne zaman yaptircaksiniz kızlar 4o ı çıktıktan sonramı
Hay Allah önemli de organ herkese emanet edilmez napiciiikk
Bu arada sen koni sünnet demişsin ya ben de aklımdan türlü şekiller geçiriyorum aaaa ucunu koni şeklinde mi kesiyolar artık şekilli yapıyolar demek falan bi sürü fanteziler kurdum meğer konu demek istemişsin :)))
He yaa sorma ben ve fantaağğğzilerim :)))he gülüm he bu da yeni sistem
He yaa sorma ben ve fantaağğğzilerim :)))
Kızlar pipi dedinizde ,Bi arkadaşım sosyal medyada oğlunun anadan doğma fotosunu paylaşmış hemde zoom lu.yahu ben mi abarttım ,yoksa normal mi.engelledim kızı.ya ayıp denen bişe var,sen o fotoyu koymasanda biz senin oğlun oldgnu biliyoz zaten :) benim eşimde ilk bebek erkek denilince üzülmüştü biraz deli gbi kız sevdalısı.şimdiki kız.napalım yani bizde kıxımızın çıplak fotosunu bu koyalım..diceksiniz ki onlar bebek nolcak diye.ama herşeyin bir adabı yokmu....ay ben bugün takacak bişiler aradım heralde ,buldumda :)
Karışırım benKarisma sen git gircem istehatta gel madem ikiziz elele verip girelim cikmayalim dogurana kadar
Vallahi benim önce çok gelmişti de 2000-3000 duyunca cidden uygunmuş hayır aslında o kadar kısa ve kolay bi operasyon ama işte vercez kuzucuklar için eşimde 50 çıksın öyle yaptıralım diyor ben ilk ayında olsun diyordumAllah nasip ederse biz 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz canim. Şuan 800 çok normal geldi gözüme 2000-3000 görünce
Canım bende 30 günlükler diyordum ama 40 cişin öyle ysptiracam sanırım dogardogmaz yaptıran varda kıyamam ben yaaYa ben 2-3haftalıkken diyodum çok mu erken olur ki 40ı çıkınca da mevlüdünü okutcaktım hepsi bir arada mevlüdü :)) olmazsa ben mevlüdden sonra kestireyim
Canim boşver kanı fln yaaa:)bn vercem taşlı takımı ilk öyle görelim niye aldık yani onları.kirlenirse kirlensin daha neler kirletecek onlar kakaydı cisti:)Kisslar @Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnzsizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu
(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)
Ayyy kahkahalarla güldüm yeminle canı allahta seni güldürsün tatlımBu arada sen koni sünnet demişsin ya ben de aklımdan türlü şekiller geçiriyorum aaaa ucunu koni şeklinde mi kesiyolar artık şekilli yapıyolar demek falan bi sürü fanteziler kurdum meğer konu demek istemişsin :)))
Vallahi benim önce çok gelmişti de 2000-3000 duyunca cidden uygunmuş hayır aslında o kadar kısa ve kolay bi operasyon ama işte vercez kuzucuklar için eşimde 50 çıksın öyle yaptıralım diyor ben ilk ayında olsun diyordum
Ya ben 2-3haftalıkken diyodum çok mu erken olur ki 40ı çıkınca da mevlüdünü okutcaktım hepsi bir arada mevlüdü :)) olmazsa ben mevlüdden sonra kestireyim
Dimi azıcık ucundan alacaklarBenim de eşim 40ı çıkmadan yaptıralım dedi ben 40ı çıksın demiştim. Ama sonuç olarak ilk 2 ay içinde yaptırmak hedefimiz.. Gerçekten fiyatı hiç böyle düşünmemiştim
Canım yaa yenidoğan korkutuyor beni sarılık olayı felan olursa iyileşmesi zor olur diye korkarım sarılık olayı atlatıldı öyle yaptırayım diyorumKuzu dogumda yapan var ertesi gün hastaneden cıkmadan yapan var topuk kanını aldırdıgında yapan var erken değil. Hatta ne kadar erken o kadar cabuk düzeliyo diye bile duydum. İlk çişle geçiyomuş yenidoğanda..
Dimi azıcık ucundan alacaklar
Bugün Dr dedim o pipide duruyor hala dedi dedim ben bir göremedim hocam aaaa dedi hemen gosterim dedi bu sefer net gördüm sonunda bide resmini verdi pipinin :)
Nede güzel olurdu dimi ben nasıl kiyacam bilemiyorum canım yaa minicik bebekResimde kırpsak olmuyor mu bu sünnet işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?