- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.461
Canım yaa yenidoğan korkutuyor beni sarılık olayı felan olursa iyileşmesi zor olur diye korkarım sarılık olayı atlatıldı öyle yaptırayım diyorum
Nede güzel olurdu dimi ben nasıl kiyacam bilemiyorum canım yaa minicik bebek
He bide o var dimi pöfff
Kızlar yaa bana bi yardimci olurmusunuz. cuma günü sağlık ocagina kan ve idrar vermiştim. Bugün sonuç almaya eşim gitti onada kan bayagi düşük demişler, ilaçlarını alsın demişler falan. şimdi sonuçlar elimde ama bunlardan hiç anlamıyorum, yani hangi değere yada değerlere bakmak lazım bide serum diyede bir kağıt var. One olaki
Merhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Abbbooovvv her an doğurabülüüüünn bacımLen takvimde 37 yazıyo o aslında 38 aboww helecan helecan..
Merhaba canım izne ayrıldın mı??Mrb kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
ah canım ah...bu zihniyetler değişmedikçe bir bu ülkede neler neler görürüz daha...Yoo oldukça haklısın.. Ve düşüncen normal ve anormal olan insanlar var.. Maalesef çocuk istismarı denilen bi gerçekte var evet belki öylesine konulmuş bi foto ama biraz düşünce biraz edep..
Evet canım ayrıldım evdeyim artıkMerhaba canım izne ayrıldın mı??
Alala ilk defa duydum,hiç sanmam sorun oldgnu,benim bebeğimde önde gidio özellikle boyu.bu sizin genetik özelliklerinize göre değişebilir.arkadaşımında ileriydi iki hafta biraz iri bi bebek doğdu hepsi o.ama tabiki araştırılsın dediyse yapcak bişe yok.gerçi araştırılsa nolcakmış bu saatten sora onuda anlamadımMerhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Şimdi baktım saol canimHgb kan değerin cnm
Şimdi baktım saol canim
10. 7 çıkmış çokmu düşük
Canım benim de planım senin ki gibi çünkü Doğuma daha var poşette havasız kalır diye düşündüm hatta keselerim de hazır burda sünnet düğünlerinde arabaya asılan havluları böyle keselere koyarlar maviş maviş bende saklamıştım ama yetmez bir iki tanede kendim dikecem benim kıyafetlerim için üzerine de yaz mutlaka çünkü anneler karıştıraviliyor bu arada bende ameliyathaneye ucuz aldığım takımı vereyim diyorum çünkü oğlumda çok fena olmuştu o parçalardan keke çıkmadı attıkbizde
Ewet yazıyor 12, 3 - 15, 3Bak onun yanında referans değerleri yazar kaçla kaç arasında olması gerektiği. Cihazdan cihaza değişir ama Genelde 11in altı düşük kabul edilir 12-13 ideal. Benim 11 sınır
Evet canım ben de o yazılanları okuduğum ve Dr.uma güvendiğim için bir bebeğimi kaybettim. İki bebeğimin hareketlerini kıyaslayarak bunu söylüyorum. Yaşayan bir anne olarak. Kayma hissi yaşıyorsanız Dr.a gidin acil!!! Bebeğimi kaybettiğim gün 30 yıllık ebe bana aynı bu cümleleri kurdu. Problemli bebek anne karnında kayar. Normalde hareketleri belirgin olur. Bir daha hamile kaldığında buna dikkat et dedi. Bence de zaten hareketleri sert değilse endişelenin... Endişelenin ki kötü şeylerin önüne geçmiş olun... Her yazılana ve her Dr.a da güvenmeyin zaten!!! Kaç Dr. bebeği besleyen damarları kontrol ediyor söyler misin? Kaç Dr. hamilelerdeki ödemi önemsiyor? Tansiyon varsa problem vardır ama yoksa yoktur!!! Dr.ların büyük çoğunluğu öğrenilmiş ve eski bilgilerle hareket ediyor. Oysa ki Preeklampsi de tansiyon yükselmeyebiliyor ( bende olduğu gibi) ya da idrarda protein de çıkmayabiliyor. Yabancı makalelerde bunlar yazıyor. Tek kesin takip yöntemi bebeği besleyen damarlarda direnç var mı, buna bakmak... Kaçınızın Dr.u buna bakıyor? Emin ol sen istemediğin sürece Dr.ların %90ı buna bakmıyor maalesef... O yüzden Dr.lara da güvenmeyin fazla... Yaşanmışlıklar daha değerlidir her zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?