bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar yaa bana bi yardimci olurmusunuz. cuma günü sağlık ocagina kan ve idrar vermiştim. Bugün sonuç almaya eşim gitti onada kan bayagi düşük demişler, ilaçlarını alsın demişler falan. şimdi sonuçlar elimde ama bunlardan hiç anlamıyorum, yani hangi değere yada değerlere bakmak lazım bide serum diyede bir kağıt var. One olaki

He bide o var dimi pöfff

Ben drma sordum onunda oğlu var siz ne yaptınız diye oda 28 gün geçsin şu sarılık olayı felan da o zamana geçer dedi eşimde 40 çıksın diyor bakalım çocuk cerrahina sorarız en uygun zamanı doğum yaptığım hastanede cerrah yapıyormuş

Hgb kan değerin cnm

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii

Canım şeker yüklemesi yaptırdın mı. Ayrıca bizim oğlanda hep 2 hafta önden gitti doktor şeker normal çıktığı için protein ve sebze ağırlıklı beslen dedi genelde.

Yoo oldukça haklısın.. Ve düşüncen normal ve anormal olan insanlar var.. Maalesef çocuk istismarı denilen bi gerçekte var evet belki öylesine konulmuş bi foto ama biraz düşünce biraz edep..
ah canım ah...bu zihniyetler değişmedikçe bir bu ülkede neler neler görürüz daha...

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Alala ilk defa duydum,hiç sanmam sorun oldgnu,benim bebeğimde önde gidio özellikle boyu.bu sizin genetik özelliklerinize göre değişebilir.arkadaşımında ileriydi iki hafta biraz iri bi bebek doğdu hepsi o.ama tabiki araştırılsın dediyse yapcak bişe yok.gerçi araştırılsa nolcakmış bu saatten sora onuda anlamadım

o zaman bende beğendğm takımı vermiimm.lekeler çıkmadı diosn
notlar yazcm cnm üzerine de daha kesinleşmedi die yazmadm

Evet ben de, doktorlara gözü kapalı güvenilmemesi gerektiğine seninle hem fikirim.
O yüzden 4 doktor değiştirdim. Bana söylenen, hareketlerin niteliğinin değişeceği, ama niceliğinin değil. Yani daha çok kıpraşacak, gerilecek hatta hıçkıracak. Ama durmadan tekme atmayacak, gibi...
28. Hafta da, 15 km yürüdüm bir gezi sırasında manyak gibi, ertesi gün doğru düzgün hareket hissetmeyince çok panik olmuştum. Sonraki gün bir başladı pir başladı ama.

Ama şu an öyle bir şey olsa, kafayı yerim heralde. Zaten öyle bir enerji de kalmadı artık ( :

Bazen kullandığımız kelimelerin, başkası tarafından algısı farklı olabiliyor. O yüzden sormuştum.

Sadece ( detaylı ultrasonda Doppler ile bakılan) bedenindeki kan damarlarındaki basınç değil, göbek kordonundan geçen kan akımı da çok önemliymiş. ( Son doktorumun ölçtüğü üzere ) Belki sen de onu kastetmişsindir zaten.
Benim aile hekimim bile her gittiğimde ayak bileklerime bastırıyor, kendin de takip et diye uyarıyor. Zamanında her gebee şişer, ödem yapar diye bilirdik değil mi? Doğru bilinen yanlışlar işte.

Ayrıca bebeğini, bir zamanlar kaybetmiş olmana çok üzüldüm. Allah yeni bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Hepimizinkine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…