- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.481
ohh süper tadını çıkar dinlen artıkEvet canım ayrıldım evdeyim artık
Aaa bak bunu hiç düşünmemiştim annemle babam da oruç bende onları çağırayım bari iyi akıl ettin... aynen ya oğlanın okuluna gidemedim hiç en son toplantıya gitmiştim bu gün gitsem iyi olur hem iki insan görürüm..aşureye bende niyetlendim ama dün okadar yorulmuşum ki kışlık hazırlık yaptım dolaba koymaya bu güne hiç mecalim kalmadı
ama baksana küçükken hiçbişey hissetmiyomuş asıl :/ dur bakalım bi drlarımızla da konuşalım net karar veririzCanım bende 30 günlükler diyordum ama 40 cişin öyle ysptiracam sanırım dogardogmaz yaptıran varda kıyamam ben yaa
ayyy ben hiç araştırmadım bile onlarıAyyy kahkahalarla güldüm yeminle canı allahta seni güldürsün tatlım
Sünnet içinde ben heralde dikişli yaptırırım estetik yöntem varmışta dikişsiz onu pek gözüm tutmadı
Abbbooovvv her an doğurabülüüüünn bacım
Hemen endişe etme, bak şimdi, ben iki ayrı doktora gidiyordum. Bi tanesinin makinesi çok kötü adam çok iyi, ötekisinin makinesi iyi, gıcık mı gıcık. NEYSEMerhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Maşallah paşaya annesi iyi bakmışSlmlar kizlar bugün işimi aştım grip oldugum için gitmedim evde yatıyorum dun süründum resmen yaa
Bugün oglusumugördüm çık şükür herşey yolunda 47 cm olmuş kilosuna 2400 küsür dedi ana heyecandan unutmuşum 2500 e yakındı normalde çok hareket etmez Dr yanında coştu resmen halada çık hareketli haftaya çalışamaz raporu için gidecem normalde 36 haftada nts ye alirmis ben 35 de girecem hazır gelmişken alalım dedi
yok canım hem görgüsüzlük hem de daha o yaştan o yavrunun mahremiyetine saygısızlıkKızlar pipi dedinizde ,Bi arkadaşım sosyal medyada oğlunun anadan doğma fotosunu paylaşmış hemde zoom lu.yahu ben mi abarttım ,yoksa normal mi.engelledim kızı.ya ayıp denen bişe var,sen o fotoyu koymasanda biz senin oğlun oldgnu biliyoz zaten :) benim eşimde ilk bebek erkek denilince üzülmüştü biraz deli gbi kız sevdalısı.şimdiki kız.napalım yani bizde kıxımızın çıplak fotosunu bu koyalım..diceksiniz ki onlar bebek nolcak diye.ama herşeyin bir adabı yokmu....ay ben bugün takacak bişiler aradım heralde ,buldumda :)
ya aklımda ne zamandır sana bi soru sormak var.. adaras nickini kumral ada mavi tuna kitabından esinlenerek mi koydunKarışırım bentamam anlaştık atsınlar sonra bizi
kız 40 çıkmasını falan duydum da 50 çıkması neVallahi benim önce çok gelmişti de 2000-3000 duyunca cidden uygunmuş hayır aslında o kadar kısa ve kolay bi operasyon ama işte vercez kuzucuklar için eşimde 50 çıksın öyle yaptıralım diyor ben ilk ayında olsun diyordum
Canım valla insanları anlamak mümkün deil.haha aynen arkadaşınkini zoomlamak lazım :)yok canım hem görgüsüzlük hem de daha o yaştan o yavrunun mahremiyetine saygısızlıko arkadaşını zoomlayıp koymak lazım asıl tövbe tövbeee
Canim boşver kanı fln yaaa:)bn vercem taşlı takımı ilk öyle görelim niye aldık yani onları.kirlenirse kirlensin daha neler kirletecek onlar kakaydı cisti:)
Verelim canım zaten hemen büyüçekler. Çok da uzun süre giyemezler hastane çıkışlarıni.ilk bebişlerimiz özeniyoruz ne bileyim bn dusunmiyorum kirlenmesini.çıkınca güzel güzel foto cekinirz :)öyle mi diosun
neyse ya Allah a emanet diyip vereym bende.inşallah kalıcı leke olmaz da tekrar temiz temiz giyebilr kuzucmm :)
Mutlaka denicemCan'ım laktozsuz süt al o çok iyi geliyor ben de çok ağır yasıyorum mide yanmasını.
Verelim canım zaten hemen büyüçekler. Çok da uzun süre giyemezler hastane çıkışlarıni.ilk bebişlerimiz özeniyoruz ne bileyim bn dusunmiyorum kirlenmesini.çıkınca güzel güzel foto cekinirz :)
Evet cnm ailelere verince Vídeo rsim çekerler ay çok mutlu çok heyecanlı inşallah hepimiz ağız tadiyla yaşariz bu anlari.doktora gdyrz smdi eşimle konsyoRZ nasıl heyecanlaniyor:)ilk bana mı vercek ler napcam diyo hurma surerm agzna ezanıni okurm diyo:)ya evet ilk çıkar çıkmaz resim çekilir ya onu düşünüyrm bi de ondan güzel olsun yakışsın istyrm :)
Biz genel cerraha yaptırmıştık.kuzenim ürolog a yaptırdı.bence el olarak hagisi usta ise onu seç.hepsi yapabiliyor nasıl olsaBenimde düşüncem o yönde, okumuştum hemen iyileşiyor teyidini de aldım yaptıran arkadaşlarımdan açıkcası oğluma travma olsun istemiyorum
Fakat çok karısık kim yapıyor nerde yapıyor. En büyük ikilem cocuk cerrahı mı ürolog mu mesela? Yada devlet mi özel mi? Sanırım iyi bir çocuk cerrahı bulucam :/ planlar planlar..
Evet eksiktiYa doktorda içmelisin çok önemli diip duruyo ama yok içtiğim an tiksinti ve yanma başlıyo.senin eksik mi çıkmıştı tahlillerde peki? Bende yazın güneşteydim ama şimdi evdeim hep,bilemiom valla ama içemiomda
Maşallah oğluşuna... Sanada geçmiş olsun canımSlmlar kizlar bugün işimi aştım grip oldugum için gitmedim evde yatıyorum dun süründum resmen yaa
Bugün oglusumugördüm çık şükür herşey yolunda 47 cm olmuş kilosuna 2400 küsür dedi ana heyecandan unutmuşum 2500 e yakındı normalde çok hareket etmez Dr yanında coştu resmen halada çık hareketli haftaya çalışamaz raporu için gidecem normalde 36 haftada nts ye alirmis ben 35 de girecem hazır gelmişken alalım dedi
Bizim topikte doğumlar bitecek sünnetler başlıcak desenizeŞaka bi yana bizde yaptıracağız inşallah fiyat sormalara başlıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?