bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

benim yemek iptal oldu.halam oruçlu değilmş.gelmeyelm dedi.sen bari al.Allah kabul etsin cnm :)

Ayyy kahkahalarla güldüm yeminle canı allahta seni güldürsün tatlım
Sünnet içinde ben heralde dikişli yaptırırım estetik yöntem varmışta dikişsiz onu pek gözüm tutmadı
ayyy ben hiç araştırmadım bile onları sana güveniyoruz topicçek araştır oku bize de yol göster seni fenni sünnetçimiz ilan ediyorum

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Hemen endişe etme, bak şimdi, ben iki ayrı doktora gidiyordum. Bi tanesinin makinesi çok kötü adam çok iyi, ötekisinin makinesi iyi, gıcık mı gıcık. NEYSE
Ben makinesi kötü olanda 33 haftalıkken 35 çıktım. Diğerinde ve yurtdışında bakıldığımda 33 diyorken. Dedim ki bir sorun mu var? Şeker yüklemesi yapılmadı bana yurtdışındayım işte. Şeker var annemde diye yalan bile söyledim. Bakmadılar. Neyse doktor sen bi aşağıya Laboratuvarı git, ben detaylı bir şekilde kana baktıracağım , geriye dönük 3 aylık dedi. Sonra sorun yok, sadece iriymiş dedi.
Sonra her çiçekten, bal alan arı misali, otekine gittim. Makinası Son teknoloji, hep gittiği düzende ölçtü.
Öteki kendi teknolojisi neyse, onu yaptı.

Diyeceğim, senin doktor da kendi imkanlarını aşan bir durum olduğu için yollamıştır. Her zaman temkinli olmak lazım. Güzel haberlerle gel inşallah.

Maşallah paşaya annesi iyi bakmış

yok canım hem görgüsüzlük hem de daha o yaştan o yavrunun mahremiyetine saygısızlık o arkadaşını zoomlayıp koymak lazım asıl tövbe tövbeee

Karışırım ben tamam anlaştık atsınlar sonra bizi
ya aklımda ne zamandır sana bi soru sormak var.. adaras nickini kumral ada mavi tuna kitabından esinlenerek mi koydun çok merak ettim normalde de anormal şeyleri kafaya takmaya meyilliyim hamilelikte zirveyi yaşıyorum kusura bakma

kız 40 çıkmasını falan duydum da 50 çıkması ne eşin bize yeni bi kavram kazandırdı

Canim boşver kanı fln yaaa:)bn vercem taşlı takımı ilk öyle görelim niye aldık yani onları.kirlenirse kirlensin daha neler kirletecek onlar kakaydı cisti:)

öyle mi diosun
neyse ya Allah a emanet diyip vereym bende.inşallah kalıcı leke olmaz da tekrar temiz temiz giyebilr kuzucmm :)

öyle mi diosun
neyse ya Allah a emanet diyip vereym bende.inşallah kalıcı leke olmaz da tekrar temiz temiz giyebilr kuzucmm :)
Verelim canım zaten hemen büyüçekler. Çok da uzun süre giyemezler hastane çıkışlarıni.ilk bebişlerimiz özeniyoruz ne bileyim bn dusunmiyorum kirlenmesini.çıkınca güzel güzel foto cekinirz :)

Verelim canım zaten hemen büyüçekler. Çok da uzun süre giyemezler hastane çıkışlarıni.ilk bebişlerimiz özeniyoruz ne bileyim bn dusunmiyorum kirlenmesini.çıkınca güzel güzel foto cekinirz :)

ya evet ilk çıkar çıkmaz resim çekilir ya onu düşünüyrm bi de ondan güzel olsun yakışsın istyrm :)

ya evet ilk çıkar çıkmaz resim çekilir ya onu düşünüyrm bi de ondan güzel olsun yakışsın istyrm :)
Evet cnm ailelere verince Vídeo rsim çekerler ay çok mutlu çok heyecanlı inşallah hepimiz ağız tadiyla yaşariz bu anlari.doktora gdyrz smdi eşimle konsyoRZ nasıl heyecanlaniyor:)ilk bana mı vercek ler napcam diyo hurma surerm agzna ezanıni okurm diyo:)

Biz genel cerraha yaptırmıştık.kuzenim ürolog a yaptırdı.bence el olarak hagisi usta ise onu seç.hepsi yapabiliyor nasıl olsa

Maşallah oğluşuna... Sanada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…