bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canim bu mubarek gunde insallah dualarimiz kabul olur.gunler gectikce daha da zor geliyor artik.onumuzdeki haftaya kaldi cikisimiz tabi yine bi aksilik olmazsa.insallah kizim artik iyilesirde kavusuruz yavrumuza.yarin tam 14 gunluguz.Allah kimseyi yavrusundan ayri koymasin.
Hayirli saglikli dogumlar canim sanada.sagliklakucagina almak nasip olsun insallah.4 kisilik ailenizle mutlu mesut olun insallah.

Amin kuzum. İnşallah sende en kısa zamanda süpriz yumurtanı eve götüreceksin. Haftaya kalmaz inşallah bıcır bıcır gözlerini açar anneyi arar doktor amcalarıda seni arar gelip al diye.

Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..
Moralini bozma canım inşallah iğneleri vurulmuşsun bebeğine sağlıkla kavuşursun. Kordon tıkanmasını farketmeleri de iyi bi yerde. Allah yardımcın olsun canım.

Ayy canım tabiki eski usul dikişli olan var birde böyle popisin ucuna klips takıyorlar dikişsiz olan ama eşli usul için daha iyi diyorlar klipsli olan bana daha izdirapli gibi geldi
bence de o biraz ızdıraplı gibi canım atsınlar dikişini eski usul.. ayyyy neresine dikiş atıcaklar oncacık şeyin allahıımmmmm düşündükçe fena oluyorum

Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..

Cnm çok geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini.iğneler de vurulmssn gönlün rahat olsun inşallah.tehlikeli bişey olsa 1 hafta da bekletmezlerdi öyle düşün cnm.bozma inşallah moralini.

Canım inss herşey yolunda olacak ve sagsalim kucağına alacaksın bebisini hem iğnede vurulmussun herşey güzel olacak

Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:) disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.

Eklentiler

• 20161011_172544-1-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 63
oyyy yavrum nasıl masum uyuyo kızz maşşşallah herşeyi güzel çıkmış canım ne güzel senin doğum tarihin de belliydi zaten dimi??

canım hemen bozma moralini hakikaten bak iyi ki farkedilmiş allahaşkına hiçbi belirtisi yok mu ya bu meretin?? gayet normal diil miydi herşeyin??

İvit ya cok sevimli avatar urashaa masallah arkadasimaa nazarlar degmesinn kesisiz normal dogum yapcak o Yirimm
Senle ben de sezercik gunu beklemece

canım hemen bozma moralini hakikaten bak iyi ki farkedilmiş allahaşkına hiçbi belirtisi yok mu ya bu meretin?? gayet normal diil miydi herşeyin??
Canim 3 haftada 250gr almis doktorum oradan suphelendi detayli ultrasonda kordon beyin ve omirilik kan akisina bakildi..kordonda tikaniklik oldugu farkedildi..doktorumda haftaya alacagiz bebegi dedi.bu hafta igneleri vurunup haftaya gidecem..bu cuma tekrardan kontrolum var..ya cumartesi ya da pazartesi alacaklar

Hayirlisi olsun canm sağ salim kavusursun insallaj bebegine

amin canım zor bi süreç sizin için doğru ama geçicek inşallah.. az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…