bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..

Canim cok gecmis olsunn riskli haftalari gectin artik Allahin izniyle sag saglim alacaksin kucagina bebegini

anladım kuzum inşallah bi sıkıntı çıkmadan alıcaksın yavrunu kucağına

Oy masallah minnosunaa yirim onun burnunu kilosu gayet iyi canim bence olcumde bi yanlislik yapmistir doktor gunluk 20-30 gr aliyorlar cunku hic skma canini cok iyi gelisimi

ya bu karnın yukarda olması durumunu annem de söyledi benimki hala çok yukarda göğüslerim ağzıma giricek artık :/

meleksr canım moralini bozma bebeğin gelişimini tamamlamıştır iğnelerini de olmuş sun Allah in izniyle sağ salim sağlıkla beraber evinize döner siniz :))

Oy masallah minnosunaa yirim onun burnunu kilosu gayet iyi canim bence olcumde bi yanlislik yapmistir doktor gunluk 20-30 gr aliyorlar cunku hic skma canini cok iyi gelisimi
Sag ol cnm hepimizin tosunlara masallah:)geçen 2 haftada 700 gram almsti smdi bir haftada 300 alır dedm ama 20 grm alms doktor iyi deyince takmadjm cnm çünkü çok emin konstu için rahat etsin dedi

Sag ol cnm hepimizin tosunlara masallah:)geçen 2 haftada 700 gram almsti smdi bir haftada 300 alır dedm ama 20 grm alms doktor iyi deyince takmadjm cnm çünkü çok emin konstu için rahat etsin dedi

Canim kiloyu olcerken manuel bi islem yapiyor sonucta bence kesinlikle bir hata yapmistir cunku 1 haftada 20 gr inan mumkun degil doktor bana gunluk min 30 max 50 gr alir bebisler ortalama demisti. Benimki 1 haftada 200 kusur gram almis yani ortalama gunluk 30 gr almis

Maşallah yavruna hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benim kızımda başka doktor iki hafta önden gidiyor demişti en son gittiğimde kilosu çok az çıktı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

anaaa sen bugün oğluşu mu gördün ne güzel maşşşalllah tosunumuza işe gitmediğin de iyi olmuş kuzum dinlen diycem de ben bu msjı görene kadar akşam oldu

Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..
Çok geçmiş olsun canım.inşallah küvöz süreciniz uzun sürmez.ravbim sağlıkla kucağına versin yavrunu

Anladm cnm o zmn geçen hafta yanlış olctu fazla olctu sanırım.geçen hafta 2500 flNSA bu hafta 2700 olmstur.

Fasülyemi nohutumu buğdayımı ısladım.yarın inşallah aşure yapıcam.yorucuu olacak biraz ama evlendiğimden beri 7 senedir hep yaptım.bir ritüel gibi oldu.ayrıca çok da severim yani

Şimdiden kolay gelsin bizde bugün yaptık  bende 2 senedir yapıyorum annem olmasaydı zor yapardım orası da ayrı mevzu

Canım farkedilmesi ne güzel evet erken gelecek ama zaten tedbiri alınmış. Sağlıkla gelsin

meleksr sıkma canını kuzum yoksa bebeğinde etkilenir Allahtan bir hafta daha suren var kuzum ve erkenden teşhis edildi bu durum, inş kuvoze gerek kalmaz kalırsa da yapcak birşey yok kuzum Allah güç kuvvet versin bebisimizede çarçabuk toparlansin inşallah

Fasülyemi nohutumu buğdayımı ısladım.yarın inşallah aşure yapıcam.yorucuu olacak biraz ama evlendiğimden beri 7 senedir hep yaptım.bir ritüel gibi oldu.ayrıca çok da severim yani
Bende bugün yaptım ilk defa yaptım bu sene ama çok beğendik Aşure sütüde arttırmış doğumdan sonra da yesek iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…