bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ahaha sezeryan gunu belli olunca bi beyin yanmasi oluyor dimi ayy hadi ins sirali doguralim doguruyooz uleynn diye paylasalimm

Kesinlikle canım herkes kaynanasının çok gelip gitmesinden vs şikayetçi.bende tam tersi hiç arayıp sormaz birşeye ihtiyacın var mı diye de sormaz ondan biraz dertliyim ama buna da şükür
Hahaa aynı benim kv. Kızımda 6 gün yanımda kaldı bunda kalmayacağım dedi açık açık. Annem gelecek kalacak bu sefer ama aklı gidecek adım gibi de eminim.

Çok şükür canım ne güzel herşey yolunda.. Doğum şekli konusunda ben hiç yorum yapmayayım :)) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ay valla benimde düşün düşün beynim uyuştu.doktor çatın uygunsa epiduralle rahat rahat doğumu yaparız ,sezeryana gerek yok diip duruyo.sanki içimden çatım uygun çıkmasa da , herşey kendiliğinden netleşse gibi ayarsız duygular geçio :)

Abooo cok az kalmışşiş Ben dogurana ahmoz degil bütün topic iyileşir merak etmeyin seneye ekime benim inş .P

benim dr da vajinal varis falan hiç bişey engel diil normal doğuma dedi durdu bu ctesi söylicem açık açık spinal sezeryan istiyorum diye :/ benim gibi giriş çıkışlardan falan bi korkun yoksa doğur gitsin normal yoldan en güzeli

Hahaa aynı benim kv. Kızımda 6 gün yanımda kaldı bunda kalmayacağım dedi açık açık. Annem gelecek kalacak bu sefer ama aklı gidecek adım gibi de eminim.
Merak ediyorsa gelsin canım o da.benim kv de bu sefer bakıcam sana dedi annem 2 gün tek kalıyor.mecbur o da bakalım inşallah çabuk iyileşiriz de kimseye gerek olmaz

Merak ediyorsa gelsin canım o da.benim kv de bu sefer bakıcam sana dedi annem 2 gün tek kalıyor.mecbur o da bakalım inşallah çabuk iyileşiriz de kimseye gerek olmaz

kuzum ben epiduralle normal doğumu o kadar çok istiyorum ki inş bana nasip olur öyle yapanlar çok memnun sezeryan dan bin kat iyi yani

Bende aynı şeyi merak ediyorum My moonlight hiç birşey hissedilmiyormu ?

Hayirlidiyla alirsin kucagina ins cnm

arkadaslar ilk dogum olacak olanlar için söylüyorum özellikle
korkuyor musunuz

benı bir korku aldı ki sormayın

üstelik nasıl bir dogum olacak henüz bilmiyorum

eşim benden daha cok panik ne zamn arasam toplantı da bile olsa hemen acıyor ne oldu diyor direk

dün baktım bavulumuzu ve puseti kapıya cok az daha yaklastırmıs

sezeryan dogum bana ürkütücü geliyor baya bi kesik oluyormus.

normal dogum tabi en güzeli ama o da nasıl bir acıdır kim bilir

kafamda deli sorular.

uykusuzluk ta iyicene aldı basını gitti dün sbha karsı 4.5 ta hala ayaktaydım. uyuyamıyorum.

rüyamda bebişi görüyorum hep. dogmus olarak

Bn mecbur sezeryan olacam artık dogurmak istyrm ama tek korkum o an hissedecek miyim çok stres yapacak miyim korkacak mym.acı hissedecek miyim acı hissetmesem de kesildiğini hissedecek miyim. Herkeste farklı oluyor bana hangisi olacak acaba inşallah hc hissetmeden o ağlama sesini duyarız. Bn de oğlumu 2 3 kere gördüm ama ne zamn görsem cin gibi bakiyor aslında yeni dogmus ama hiç öyle degl bakışları ve konuşuyor yemek yiyor :) krdesme anlatiyorum destanlarda var ya doğar doğmaz konuşuyorlar Oğuz Kağan koysaydin sen bu çocuğun adını diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…