bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
selam hanımlar nasılsınız ben ıyı degılım inşallah sızler ıyısınızdır.3 ekımde kntrolum vardı 2 cm acılmam varms sancıda cıktı nst de ciger geliştırıcı vurundum ılaç kullandım adalat marasa sevk ettıler 1 gece orda yattım sancılarım normale donunce gerı geldım tekrar doktr kntrolune geldım cuma gnu ondada bebegmn kalp atışları çok yuksek cıktı yıne hastaneye yatrdılar daha dun cıktım hastaneden oda benım tercıhımle resmen hastanede psikolojım bozuldu bu gun evımdeım bebegımde kucukmuş 2 kılo burda tam teşkilli kuvezde yok bebegı dogursam bıle marasa gonderecekler bebegımı çok sıkıntıdayım ilaçla bu zamana kadar durdu bakalım daha ne kadar durcak yatıorum bol bol

Arkadaslar sizinde karniniz yamuluyor mu. Sadece sag tarafa toplanio tas gibi oluyo bu ne kasilma mi oluyo...?

Canım ciğer geliştirici iğne vurulmuşsun zaten 36 hafta içindesin inşallah doğsada bişey olmaz bebişe. 1 hafta daha beklese daha iyi olur belki ama korkma bence. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.

Mahvoluyorum cok yoruluorum ada kadar yaramaz bi cocuk daha gormedim sezaryen tarihini ne kadar ileri atarlarsa kar galiba napicm ben 2 cocukla

Canım ben bezi iyice sıkıp sildim bişey olmadı parladı koltukların. Deterjan olarak aspirix de olabilir ama ben deel cleaner ile sildim.

Canım ciğer geliştirici iğne vurulmuşsun zaten 36 hafta içindesin inşallah doğsada bişey olmaz bebişe. 1 hafta daha beklese daha iyi olur belki ama korkma bence. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
küçük olması bıraz tedırgın edıo benı bıde hiç beklemedıgım anda böle oldu bebegımı kucagıma laıp evıme gelmeyı istıyordum ama nasıp artık bi skntsı olmasndda ıns

Mahvoluyorum cok yoruluorum ada kadar yaramaz bi cocuk daha gormedim sezaryen tarihini ne kadar ileri atarlarsa kar galiba napicm ben 2 cocukla
Aynı şeyi ben eşime dedim geçen bebek ne kadar geç gelirse o kadar iyi benimki Allahtan yaramaz değil ama sonuçta ilgi istiyor 20 aylık daha küçük Evde çok sıkılıyoruz dışarı da çıkamıyorum hemen tuvaletim geliyor karnım ağrıyor falan . Allah yardımcımız olsun 2 bebek bide kış yandık Eve hapis kalicaz seneye zaten okula vercem onu yani oyun grubuna oda rahatlar bende

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş bebeğin gelişimi daha ii ye gider kuvezede gerek kalmaz

Kardeş gelince öyle olmaz belki sıkma canını canım. Hem Ada daha küçük normal bence napsın bıdık:))Benim kız 5 ten geri saymaya başladı. Ev süpürdüm az önce bütün oyuncakları topladı yardım etti bebek geliyor annem amaliyat olcak diye. Belki Ada da bebek gelince abla rolüne girer.

Arkadaslar sizinde karniniz yamuluyor mu. Sadece sag tarafa toplanio tas gibi oluyo bu ne kasilma mi oluyo...?
Hayır canım bebek hareketi o hepimizde oluyor.
küçük olması bıraz tedırgın edıo benı bıde hiç beklemedıgım anda böle oldu bebegımı kucagıma laıp evıme gelmeyı istıyordum ama nasıp artık bi skntsı olmasndda ıns
Bişey olmaz inşallah canım üzme kendini. Muz ye bol bol kilosu artar en azından proteine ağırlık ver. İnşallah zamanını bekler bebiş. @arzerik muayeneden çıktınmı ne oldu merak ediyoruz

gözünüz aydın kuzum sağlıkla al kucağına maşallah muzda yaramış bi tuhaf oldum be

kuzum ben epiduralle normal doğumu o kadar çok istiyorum ki inş bana nasip olur öyle yapanlar çok memnun sezeryan dan bin kat iyi yani
Doktorumda öyle diyo , ama ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için korkuyorum aslında,doktor ondada korkulcak bişe yok desede ,bilemedim.hayırlısı ne ise öyle olsun inşAllah hepimiz için , bakalım çatı nasıl çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…