- 25 Şubat 2016
- 7.797
- 13.121
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.861
My moonlight canım yaaa ne kadar az kalmış doğumuna. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ay çok heyecanlı yaaa....
Sağolun kızlar inşallah hepimize bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip olur.My moonlight canım hakkında hayırlısı olsun çok heyecanlı geçer bu günler mutlu sona çok az kalmis Allah yardımcın olsun sağ salim gelsin meleğin
Canım ciğer geliştirici iğne vurulmuşsun zaten 36 hafta içindesin inşallah doğsada bişey olmaz bebişe. 1 hafta daha beklese daha iyi olur belki ama korkma bence. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.selam hanımlar nasılsınız ben ıyı degılım inşallah sızler ıyısınızdır.3 ekımde kntrolum vardı 2 cm acılmam varms sancıda cıktı nst de ciger geliştırıcı vurundum ılaç kullandım adalat marasa sevk ettıler 1 gece orda yattım sancılarım normale donunce gerı geldım tekrar doktr kntrolune geldım cuma gnu ondada bebegmn kalp atışları çok yuksek cıktı yıne hastaneye yatrdılar daha dun cıktım hastaneden oda benım tercıhımle resmen hastanede psikolojım bozuldu bu gun evımdeım bebegımde kucukmuş 2 kılo burda tam teşkilli kuvezde yok bebegı dogursam bıle marasa gonderecekler bebegımı çok sıkıntıdayım ilaçla bu zamana kadar durdu bakalım daha ne kadar durcak yatıorum bol bol
Canım ben bezi iyice sıkıp sildim bişey olmadı parladı koltukların. Deterjan olarak aspirix de olabilir ama ben deel cleaner ile sildim.Kızlar yardım istiyorum. malum haftaya temizliğe giriscrm, koltukları neyle nasıl silmeliyim, yeni aldım hemen yıpransin istemiyorum. bi arkadas (eşi dosemeci) yalnızca suyun kopuguyle sildin demiş yani çok islatmasin demiş. Çünkü islandikca alttan sungerin rengi vs çıkıyo leke leke kalıyor, varmıdır bana yardım edebilecek gönüllü
küçük olması bıraz tedırgın edıo benı bıde hiç beklemedıgım anda böle oldu bebegımı kucagıma laıp evıme gelmeyı istıyordum ama nasıp artık bi skntsı olmasndda ınsCanım ciğer geliştirici iğne vurulmuşsun zaten 36 hafta içindesin inşallah doğsada bişey olmaz bebişe. 1 hafta daha beklese daha iyi olur belki ama korkma bence. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Aynı şeyi ben eşime dedim geçen bebek ne kadar geç gelirse o kadar iyi benimki Allahtan yaramaz değil ama sonuçta ilgi istiyor 20 aylık daha küçük Evde çok sıkılıyoruz dışarı da çıkamıyorum hemen tuvaletim geliyor karnım ağrıyor falan . Allah yardımcımız olsun 2 bebek bide kış yandık Eve hapis kalicaz seneye zaten okula vercem onu yani oyun grubuna oda rahatlar bendeMahvoluyorum cok yoruluorum ada kadar yaramaz bi cocuk daha gormedim sezaryen tarihini ne kadar ileri atarlarsa kar galiba napicm ben 2 cocukla
selam hanımlar nasılsınız ben ıyı degılım inşallah sızler ıyısınızdır.3 ekımde kntrolum vardı 2 cm acılmam varms sancıda cıktı nst de ciger geliştırıcı vurundum ılaç kullandım adalat marasa sevk ettıler 1 gece orda yattım sancılarım normale donunce gerı geldım tekrar doktr kntrolune geldım cuma gnu ondada bebegmn kalp atışları çok yuksek cıktı yıne hastaneye yatrdılar daha dun cıktım hastaneden oda benım tercıhımle resmen hastanede psikolojım bozuldu bu gun evımdeım bebegımde kucukmuş 2 kılo burda tam teşkilli kuvezde yok bebegı dogursam bıle marasa gonderecekler bebegımı çok sıkıntıdayım ilaçla bu zamana kadar durdu bakalım daha ne kadar durcak yatıorum bol bol
Kardeş gelince öyle olmaz belki sıkma canını canım. Hem Ada daha küçük normal bence napsın bıdık:))Benim kız 5 ten geri saymaya başladı. Ev süpürdüm az önce bütün oyuncakları topladı yardım etti bebek geliyor annem amaliyat olcak diye. Belki Ada da bebek gelince abla rolüne girer.Mahvoluyorum cok yoruluorum ada kadar yaramaz bi cocuk daha gormedim sezaryen tarihini ne kadar ileri atarlarsa kar galiba napicm ben 2 cocukla
Ben geldim pazartesi doğum var kuzum msjını şimdi gördüm:))
kızlar bu ara bende sürekli miğde bulaması başladı sizde de varmı böyle bir durum
aminn canım Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş bebeğin gelişimi daha ii ye gider kuvezede gerek kalmaz
Hayır canım bebek hareketi o hepimizde oluyor.Arkadaslar sizinde karniniz yamuluyor mu. Sadece sag tarafa toplanio tas gibi oluyo bu ne kasilma mi oluyo...?
Bişey olmaz inşallah canım üzme kendini. Muz ye bol bol kilosu artar en azından proteine ağırlık ver. İnşallah zamanını bekler bebiş. @arzerik muayeneden çıktınmı ne oldu merak ediyoruzküçük olması bıraz tedırgın edıo benı bıde hiç beklemedıgım anda böle oldu bebegımı kucagıma laıp evıme gelmeyı istıyordum ama nasıp artık bi skntsı olmasndda ıns
Sağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galibabebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim oda tırstığımı anlamış olacak ki sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda 37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.
geçen geceye kadar midem zorlamıyor derken uyuyan devi uyandırdım resmen 2 gecedir uyku yok. uyusam bile uyku arası bulandığını hissediyorum
Benim sabahları çok oluyor.gece boyu midem yanıyor sabah da bulantı ile uyanıyorumkızlar bu ara bende sürekli miğde bulaması başladı sizde de varmı böyle bir durum
Doktorumda öyle diyo , ama ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için korkuyorum aslında,doktor ondada korkulcak bişe yok desede ,bilemedim.hayırlısı ne ise öyle olsun inşAllah hepimiz için , bakalım çatı nasıl çıkcakkuzum ben epiduralle normal doğumu o kadar çok istiyorum ki inş bana nasip olur öyle yapanlar çok memnun sezeryan dan bin kat iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?