- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.841
oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canımGünaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuşBir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
Arada kramp giriyordu canım ama sancı var var dediklerinde bugün bebek hareket ediyordu karnım geriliyordu ama ben sancı hissetmedim krampda girmedi. Zaten sordular hissediyormusun diye yooooo dedim malak gibiYaaa bırak bacım daha hiç biyere girişme otur keyif yap stresten yorgunluktan uzak dur.. Kuzu sana bişey sorucam sahi şimdi senin bu sancılar çok yüksek olmasa da 60ları falan bulmuş ya eee sen hiç sancıdan bahsetmiyodun bize??
konuda öyle psikolojimizi bozucak bişey yok canım okuyabilirsin yani akıcı bi kitapDediğin kitabı hiç okumak nasip olmadı ama merak ettim belki doğumu beklerken iyi gelir konusu uygunsa tabigenelde hemen çözüyorlar nick imi ama bakış açısı farklı olabiliyor , Amin canım inşallah
Yok canım okadar da değilBenim annem daha tehlikeli bi cinayet aletiyle bekliyodu elindeevimdeki en uzun oklavayla vallaha vurdu mu beynimde yıldızlar uçuşturur
evet işte sadece son günlerde bi kramptan bahsediyodun kasıklarında demek o sancıymışArada kramp giriyordu canım ama sancı var var dediklerinde bugün bebek hareket ediyordu karnım geriliyordu ama ben sancı hissetmedim krampda girmedi. Zaten sordular hissediyormusun diye yooooo dedim malak gibihissetsem napcaklardı bilmem.
Evi.süpürüp geldim uleyynnn bi.enerji bi enerji sormaa yaniAhaha sezeryan gunu belli olunca bi beyin yanmasi oluyor dimiayy hadi ins sirali doguralim doguruyooz uleynn diye paylasalimm
Yok daha neler okula başlarken doğur bariAbooo cok az kalmışşişBen dogurana @ahmoz degil bütün topic iyileşir merak etmeyin seneye ekime benim inş .P
ben de öyle istiyorum valla ayşem en geç 3 kasım olsun diyorum inan dr un bi kaç gün daha ertelemesini bile istemiyorum.. tabii aslında bebişim için ne zaman iyi olursa o zaman olsunAyy çok heyecanlı bakalım hangi gune verxek 1 kasima verir belki:)
Ayyyy az kaldı dimiMy moonlight canım şaka bi yana çok heyecanlandım çok çok az kaldı Mehmet Giray a kavuşmamıza. Hafi canım sağsalim bir avazda inşallah
Bencede söyle canım sen ben sezeryan olcam başka yolu yok de. Zorlmasın seni madem rahat ol psikolojik olarakda.benim dr da vajinal varis falan hiç bişey engel diil normal doğuma dedi durdu bu ctesi söylicem açık açık spinal sezeryan istiyorum diye :/ benim gibi giriş çıkışlardan falan bi korkun yoksa doğur gitsin normal yoldan en güzeli
Sağol canım amin inş.Hayirlidiyla alirsin kucagina ins cnm
Evi.süpürüp geldim uleyynnn bi.enerji bi enerji sormaa yaniama hafta sonu kocayı alıp gezecem pazar gece zatrn uyku yok
Canim doktorum perinatolog zaten benim...ya cok tuhaf seyler var aslinda ...ben aslinda aritmi ve hipertansiyon hastasiyim.ilk gebeligimde cikmadi kizim 37 +4 de 2650gr olarak dogdu...aradan 4 ay gecti ense ve bas agrisiyla beraber acile gittim tansiyonum 20-12 cikti..sonra tansiyon teshisi konuldu...arastirildi kalbe bakildi bobreklerime bakildi hicbisey cikmadi..en sonunda asabi tansiyon denildi...ve bir onceki hamileligimden 2 yil once yabas yavas kestim doktor kontrolunde dune oturttum...2. Hamileligimde de hic cikmadi ta ki 37. Haftamda etlik zubeyde hanim hastanesine kontrole gidiyordum evim cok yakin oldugu icin orada doktor tansiyonumu olcturdu yuksek cikti...beni perinatologa yonlendirdi ve yatis verdi sezeryan deyince kagit imzalayip ciktim hastaneden cunku orada sezeryan ile dogum yapmak manyaklik diyorum arkadaslarimdan duydugum kadariyla..ozel bi hastaneye gittim tansiyonumu dusurup 1 hafta daha beklememi soyledi o gece ozel hastanede medikal tedavi gordum ama sancim vardi dogum sancilarim basladi bebek 2500gr di..preklamsi teshisini ozel hastane koydu..devlette arastirmadilar bile dedigime ragmen ben daha once hipertansiyon hastasiydim felan diye...neyse hastanede normal dogum icin aciklik var mi diye kontrol edildi ama acilmam olmadi ertesi gun bebegim alindi...bunda da aynen boyle oldu tahlil tetkik hersey yapildi ama baslarda hicbisey yoktu ama saolsun doktorum cok guzel kontrol altinda tuttu beni..bugune kadar sorunsuz grtirebildi ama dun sorun cikti buna da sukrediyorum artik
Maşallah oğluşuna yesinler onu:)))
oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canımallah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..
Darısı başınıza canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize.Ayy nasıl heyecanlı bir his olmalı sayılı gün canım hatasonu bol bol gez ye iç ohhh keyif çıkar :)
Bnm doktor 10 gün önceye verdi senin de öyle olur gibi canımcım. 3 Kasım olur büyük ihtimal.ay valla o gün gelsin korkmucam valla olsun bitsin hemen kurtulalim stresini çekmek daha zorben de öyle istiyorum valla ayşem en geç 3 kasım olsun diyorum inan dr un bi kaç gün daha ertelemesini bile istemiyorum.. tabii aslında bebişim için ne zaman iyi olursa o zaman olsun
Kasım görünümlü Ekim annesi olcez My moonlight canım maşallah hızına yetisilmiyo, arayı bayagi açmış olcan Kasım bebikleriyle Ayy 5 gün dediğin nedirki. senin yerine biz heyecan yaptık topikce allahım sağ Selamet kavuştursun inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?