bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canım allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..

Arada kramp giriyordu canım ama sancı var var dediklerinde bugün bebek hareket ediyordu karnım geriliyordu ama ben sancı hissetmedim krampda girmedi. Zaten sordular hissediyormusun diye yooooo dedim malak gibi hissetsem napcaklardı bilmem.

Dediğin kitabı hiç okumak nasip olmadı ama merak ettim belki doğumu beklerken iyi gelir konusu uygunsa tabigenelde hemen çözüyorlar nick imi ama bakış açısı farklı olabiliyor , Amin canım inşallah
konuda öyle psikolojimizi bozucak bişey yok canım okuyabilirsin yani akıcı bi kitap

evet işte sadece son günlerde bi kramptan bahsediyodun kasıklarında demek o sancıymış

Bencede söyle canım sen ben sezeryan olcam başka yolu yok de. Zorlmasın seni madem rahat ol psikolojik olarakda.

My moonlight canım maşallah hızına yetisilmiyo, arayı bayagi açmış olcan Kasım bebikleriyle Ayy 5 gün dediğin nedirki. senin yerine biz heyecan yaptık topikce allahım sağ Selamet kavuştursun inşallah,

Çok sevindim canım dr.unun perinatolog olmasına. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Sağ salim kavuşsaydık kuzularımıza...

Maşallah oğluşuna yesinler onu:)))

Doğsunlar zaten bol bol yiyeceğiz onları. Öyle bir mıncırasım var ki her yerini... Ama bi 6 ay daha falan beklememiz gerekiyor sanırım mıncırmak ve ısırmak için...

oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canım allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..

Amin canım benim, sağlıkla alalım inşallah kuzuları kucaklarımıza... İnsan son haftalarda daha da sabırsızlaşıyor değil mi?...

ben de öyle istiyorum valla ayşem en geç 3 kasım olsun diyorum inan dr un bi kaç gün daha ertelemesini bile istemiyorum.. tabii aslında bebişim için ne zaman iyi olursa o zaman olsun
Bnm doktor 10 gün önceye verdi senin de öyle olur gibi canımcım. 3 Kasım olur büyük ihtimal.ay valla o gün gelsin korkmucam valla olsun bitsin hemen kurtulalim stresini çekmek daha zor

Kızlar yardım istiyorum. malum haftaya temizliğe giriscrm, koltukları neyle nasıl silmeliyim, yeni aldım hemen yıpransin istemiyorum. bi arkadas (eşi dosemeci) yalnızca suyun kopuguyle sildin demiş yani çok islatmasin demiş. Çünkü islandikca alttan sungerin rengi vs çıkıyo leke leke kalıyor, varmıdır bana yardım edebilecek gönüllü

Kasım görünümlü Ekim annesi olcez  hayırlısı ile. Sende Ekim annesi olmaya adaysın ama benden söylemesi. 9 Kasım uzak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…