bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sayfaları okuyayım dedim nereden bileyim bu kadar yazdığınızı
neyse canlar ben bugün yokum okuyamıcam da
sabah aile hekimliğine gitmiştik eşimle telefonum onda kalmış pc başında oturamıyorum da
akşam görüşmek üzere ayrıca bugün kontrolü olanlarında iyi geçmiştir inşallah

Ya keşke bende net olabilsem sen ne güzel kararını vermişsin.ben doktora spinal ve epudurali de sordum , kesinlikle epidural sezeryan dedi.doğum sonrası çok daha rahat konforlu geçer spinali acil durumlar dışında yapmıyorz artık dedi.ama ben hemoroid ameliyatı olmuştum spinal ile ,gayet rahattı aslında.sen neden epidural sezeryan deilde spinal düşündün?

ben biraz korkuyorum
acıdan ziyade doğum esnasında bebeğe bişey olur mu korkum daha çok.
bir de normal doğum düşündüğüm için ıkınırken tuvaletimi yapar mıyım anksiyetesi var doktorumla konuştum lavman yapıcaz
bu arada çantam daha hazır değil

Canım yeni doğan nasıldır bilmiyorum ama sebamed bende allerji yapmıştı. Yüzüm şişip kıpkırmızı olmuştu yanık gibi. Genelde bebeklere mustela tavsiye ediyorlar canım ona bak istersen.

hamileliktn önce bende sebamed kullanıodm memnundm.anneme doktor tavsiye etmşti hatta güneş lekesi oluodu annemde.
arkadşlrm bebeklrnde sebamed kullandılr.çok memnun kaldılar konak vs. hiç olmadı.komşum yalan olmasın ya mustela ya jahnsons baby kullandı konak olmuştu.
doktorlar sebamed i de tavsiye ediolar bebeklre die biliyrm ama cild yapısına bağlı birazda cnm.deneyip görcez artık

âmin inşallah canım sağlıkla vaktinde gelsin minnaklar
ilk kızımda kullanmıştım çok memnun kaldım tabi ciltten cilde farkeder simdi yine sebamed aldim

Al canım bişey olmaz sebamed sonuçta arasında bi fark yoktur yok

aldım kızlar.kullanan ark.lra sordm hemen whatsaap tn yenidoğan almamşlr özellikle.bebe şampuanından almşlr onlarda.zaten yenidoğan çok yaygın değil galiba.genelde bebe şampuanı heryerde satılıo.

Hiii kurban olurum ona canim beniiim yaa op fistigi benim icin annemde ada durulur uzulme diyo ama bilmiom ki kuzu ya hasretle durulmssini bekliyorum

bende yapablck mym acaba die endişeleniyrm.sezeryan olsa direkt de ben hiç uğraşmasam doktorun becerisine mi kalsa diyrm nasıl ıkıncam o nasıl çıkcak ordan aman şeyimi kesmesnlerfalan filan.sancı nasıl olcak acaba.rezil olmayaym bi de hastaneden hemen çocuğmu alıp çıkmak istyrm mesela

Kuzum ben kres dusundum fakat 3 yas alti kabul etmiyorlar burda o yuzden ancsk seneye napalim bu kisi gecirelim de o zaman bi cozum yolu bulcam

Hiii kurban olurum ona canim beniiim yaa op fistigi benim icin annemde ada durulur uzulme diyo ama bilmiom ki kuzu ya hasretle durulmssini bekliyorum
Öperim teyzesi:)) durulur bencede sen anne sözü dinle sıkma çocuğu daha küçük hem çok normal yani. Napsın yani kardeş geliyor diye kendi çocukluğundan feragat mı etsin kuzucuk. Sakın bebek için adayı bastırma. İnşallah seneye daha akıllanır uslanır yerim onu:))))

Doktoruna söyledin mi canım?ben istemiştim gerek yok demişti iyiki de olmamış sancılar o kadar da zor değildi.

Doktoruna söyledin mi canım?ben istemiştim gerek yok demişti iyiki de olmamış sancılar o kadar da zor değildi.
Söyledim kuzum açıklık 4 cm olmasi gerekiyor ve gündüz vakti olması gerekiyor dedi inş denk gelirsem öyle yapicak bana

Hay agzını yesinler :)
Canım doğum yapmak istiyorsan magnezyum içme. Çok eğilip kalk hatta plates topuna otur zıpla. Haa birde ilişki öneriyorlar sperm doğumu başlatıyormuş doktor tavsiyesi diye duydum. Başka haaa birde ense masajı işaret ve orta parmak arası ayak bileği iç kısmı masajla uyarırsan doğum başlıyormuş haaaa birde bel masajı daha çok vardır şuan aklıma gelen bunlar haaaaaa unutmadan geçen sağlıkocapında hemşire ıhlamur içme açılmanı başlatır demişti bilgin olsun içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…