- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.881
Unutmadım kız senin msjı sonradan gördüm napiimmmmbeni unutmuşsun ama bunu ruh haline veriyorum
@azerikHayır canım bebek hareketi o hepimizde oluyor.
Bişey olmaz inşallah canım üzme kendini. Muz ye bol bol kilosu artar en azından proteine ağırlık ver. İnşallah zamanını bekler bebiş. @arzerik muayeneden çıktınmı ne oldu merak ediyoruz
Ya keşke bende net olabilsem sen ne güzel kararını vermişsin.ben doktora spinal ve epudurali de sordum , kesinlikle epidural sezeryan dedi.doğum sonrası çok daha rahat konforlu geçer spinali acil durumlar dışında yapmıyorz artık dedi.ama ben hemoroid ameliyatı olmuştum spinal ile ,gayet rahattı aslında.sen neden epidural sezeryan deilde spinal düşündün?benim dr da vajinal varis falan hiç bişey engel diil normal doğuma dedi durdu bu ctesi söylicem açık açık spinal sezeryan istiyorum diye :/ benim gibi giriş çıkışlardan falan bi korkun yoksa doğur gitsin normal yoldan en güzeli
Unutmadım kız senin msjı sonradan gördüm napiimmmmyinede görünce alıntı yaptım yaaaa
Kuzum yaaagözünüz aydın kuzum sağlıkla al kucağına maşallah muzda yaramışbi tuhaf oldum be
ben biraz korkuyorumarkadaslar ilk dogum olacak olanlar için söylüyorum özellikle
korkuyor musunuz
benı bir korku aldı ki sormayın
üstelik nasıl bir dogum olacak henüz bilmiyorum
eşim benden daha cok panik ne zamn arasam toplantı da bile olsa hemen acıyor ne oldu diyor direk
dün baktım bavulumuzu ve puseti kapıya cok az daha yaklastırmıs
sezeryan dogum bana ürkütücü geliyor baya bi kesik oluyormus.
normal dogum tabi en güzeli ama o da nasıl bir acıdır kim bilir
kafamda deli sorular.
uykusuzluk ta iyicene aldı basını gitti dün sbha karsı 4.5 ta hala ayaktaydım. uyuyamıyorum.
rüyamda bebişi görüyorum hep. dogmus olarak
Benim sabahları çok oluyor.gece boyu midem yanıyor sabah da bulantı ile uyanıyorum
Canım yeni doğan nasıldır bilmiyorum ama sebamed bende allerji yapmıştı. Yüzüm şişip kıpkırmızı olmuştu yanık gibi. Genelde bebeklere mustela tavsiye ediyorlar canım ona bak istersen.
âmin inşallah canım sağlıkla vaktinde gelsin minnaklar
ilk kızımda kullanmıştım çok memnun kaldım tabi ciltten cilde farkeder simdi yine sebamed aldim
Al canım bişey olmaz sebamed sonuçta arasında bi fark yoktur yok
Hiii kurban olurum ona canim beniiim yaa op fistigi benim icin annemde ada durulur uzulme diyo ama bilmiom ki kuzu ya hasretle durulmssini bekliyorumKardeş gelince öyle olmaz belki sıkma canını canım. Hem Ada daha küçük normal bence napsın bıdık:))Benim kız 5 ten geri saymaya başladı. Ev süpürdüm az önce bütün oyuncakları topladı yardım etti bebek geliyor annem amaliyat olcak diye. Belki Ada da bebek gelince abla rolüne girer.
ben biraz korkuyorum
acıdan ziyade doğum esnasında bebeğe bişey olur mu korkum daha çok.
bir de normal doğum düşündüğüm için ıkınırken tuvaletimi yapar mıyım anksiyetesi vardoktorumla konuştum lavman yapıcaz
bu arada çantam daha hazır değil
Kuzum ben kres dusundum fakat 3 yas alti kabul etmiyorlar burda o yuzden ancsk seneye napalim bu kisi gecirelim de o zaman bi cozum yolu bulcamAynı şeyi ben eşime dedim geçen bebek ne kadar geç gelirse o kadar iyi benimki Allahtan yaramaz değil ama sonuçta ilgi istiyor 20 aylık daha küçük Evde çok sıkılıyoruz dışarı da çıkamıyorum hemen tuvaletim geliyor karnım ağrıyor falan . Allah yardımcımız olsun 2 bebek bide kış yandık Eve hapis kalicaz seneye zaten okula vercem onu yani oyun grubuna oda rahatlar bende
kızlar bu ara bende sürekli miğde bulaması başladı sizde de varmı böyle bir durum
ben varım. midem bulanıyor yanıyor. uykumdan uyandırıyo. gece çıkartıyorum yinede rahatlamıyo midem. mahvetti beni bu mide canım yaaa
Öperim teyzesi:)) durulur bencede sen anne sözü dinle sıkma çocuğu daha küçük hem çok normal yani. Napsın yani kardeş geliyor diye kendi çocukluğundan feragat mı etsin kuzucuk. Sakın bebek için adayı bastırma. İnşallah seneye daha akıllanır uslanır yerim onu:))))Hiii kurban olurum ona canim beniiim yaa op fistigi benim icin annemde ada durulur uzulme diyo ama bilmiom ki kuzu ya hasretle durulmssini bekliyorum
ayy bende direniyorum resmen wc gitsem çıkaracam işteyim çıkacam birazdan ondan dayanmam lazım neyse bitti sayılır mesai
Gonciim sen sanki araya kaynayip bi supriz yapip ben de doguruom uleynn dicen gibi geliyor bana
Seninki kaç aylık Şuan bende 3 yaşa yakın vericemKuzum ben kres dusundum fakat 3 yas alti kabul etmiyorlar burda o yuzden ancsk seneye napalim bu kisi gecirelim de o zaman bi cozum yolu bulcam
Doktoruna söyledin mi canım?ben istemiştim gerek yok demişti iyiki de olmamış sancılar o kadar da zor değildi.
Söyledim kuzum açıklık 4 cm olmasi gerekiyor ve gündüz vakti olması gerekiyor dedi inş denk gelirsem öyle yapicak banaDoktoruna söyledin mi canım?ben istemiştim gerek yok demişti iyiki de olmamış sancılar o kadar da zor değildi.
Canım doğum yapmak istiyorsan magnezyum içme. Çok eğilip kalk hatta plates topuna otur zıpla. Haa birde ilişki öneriyorlarHay agzını yesinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?