bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım gözün aydın, sanırım biz senin yerine heycanı doruklarda hissedicez sen baya bi kurbanlık koyuna dönmüşsün iyice dinlen bu süre içinde, bakım yap kendine ohhh misss

Canım gözün aydın, sanırım biz senin yerine heycanı doruklarda hissedicez sen baya bi kurbanlık koyuna dönmüşsün iyice dinlen bu süre içinde, bakım yap kendine ohhh misss
Ay evet iyi fikir doğuma girmeden bi kil maskesi bi pembe maske yapıyım sıcak havlu ile buhar masajı yapıyım doğumdan sonra hepsi hak getire yapmam imkansız. İyi fikirmiş sağol canım

Selam kızlarr...herşey normal şükür.2800gram bebişim.haftaya çatı muaynesi ve doğum şekline karar vercez.doktorm normalde ısrarcı,ben kesinlikle ne istediğimi bilmiyorumm
masallah canım bebisine
ayyy tarihler belli oluyo...çok heyecanlı .
sağlıkla gelsin minikler ..
bende yarın gidicem bakalım ne dicek doktor

Ayyy bende bu sorular içerinde kaybolup gidiyorum, korkumu, heycanmı, stresmi bilemiyorum yaşadıklarımı ve arkadaşlar doğum tarihi aldıkça sanki ben doğuracam gibi heycan ve ateş basıyo. Sezeryan istemiyorum aslında normal de istemiyorum. Bu çocukları çıkarmanın başka yolu yokmu kiiii

Selam kizlarrrr ben bugun Bebisimi gördüm minik kuzu 3 kilo olmuş boy hala 48 cm dr normal dogumda ısrarcı çatı muayenesini ben yapmıyorum sanci başlayınca yapılıyor dedi. Cookkkk korkuyorum doğumdan Oysaki yana yakıla normal doğum yanlısı dr aramış tim ilk haftalarda hahahah nst yede girdim 15 dk anca durdum en yüksek değer olarak 35 gördü eşim o ne ola ki sanci mj yoksa? Bilenininiz beni aydınlatırsanız sevinirim haftaya 37. Haftada tekrar gidicez bakalim

Ayyy her ikiniz de duygularım a tercüman oldunuz vallahi sezeryan dan çok korkuyorum ama normal doğumdan da korkuyorum keşke başka yolu olsa ama yok bu bebis bi şekil vikacak:) sezeryan da kesi var ama normalde de var sezeryan da narkoz var ama dayanamazsan normalde de narkoz var bilemedim

Maşallah cnm ya işe yario mu acaba .haftaya 37.haftada baslyym bari 38 de olsun çok bekletmesin bizim zilli de

Ayy kuzumm yaa kiyamamm
Misafirim vardı yeni gördüm.çok fena oldum yaa.ayy bu suyun azalması nasıl bi durum ya aniden olabilio mu acaba.az mı su içtin neden azalmış ki.ayyy cuma günü kontrolde böyle bi şok la karşılaşmam dimi.
Sezeryan olcak dimi.önceden de sezeryan mi demişti yoksa suyun azalms diye mi.
Çok soru sordun hakkını helal et cnm.

Kızlar acil bişey sorucam nabzım hızlanmıştı yine bi ölçtüm tansiyonumu 127/76falan çıkıyo şimdi ilk bakışta çok yüksek diil ama benim normal zamanlardaki tansiyonum 10 a 6 falan olunca yüksek geldi bana Nabız da 95-100arası bu arada endişelenmeli miyim

Ay evet iyi fikir doğuma girmeden bi kil maskesi bi pembe maske yapıyım sıcak havlu ile buhar masajı yapıyım doğumdan sonra hepsi hak getire yapmam imkansız. İyi fikirmiş sağol canım
Ben de manikür pedikür düşünmüyo değilim hakikaten zaten ayaklarıma zor ulaşıyorumm doğumdan sonra da bi süre uğraşmayızz

Canim ya amway in lock diye bi deterjani var onla ya da arap sabunuyla sil bence

Valla canım ilk baştan beri normal olcam normal olcam diyip duruyodum da yumurta folluğa dayanınca yemiyo artık geçen ananemle konuşuyorum ' kestirme kendini diyip duruyo' yok anane çocukta bi sorun çıkarsa anca sezeryana alıncam diyorum başlıyo bu sefer ' falancını kızını kesmişler suyu içinde kalmış şimdi ayağa kalkamıyomuşş felaket tellalığı yaptı resmen. Evet bi şekilde çıkçak bebişler de gel görkiii nasıl çıkacak

Neooy ihlamur acilmayi mi baslatir dedi 3 gundur ihlamur iciyormm kocisim grip ona yaparken kendimde iciyorm bulasmasin diyee ya gununden once acilaydii daa dogum baslayaydii aheyy aheyy

Canım benim tansiyonumda 10/6 dır hamilelikte 11/7 ye yükseldi. geçen hafta bende oldu bi limonlu su iç derin derin nefes al bende geçti hemen ama sen bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…