- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.921
Ay sorma nasıl heyecanlı ya..sen dahada yakınsın nasipse sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.doğum şekline karar verdin mi...masallah canım bebisine
ayyy tarihler belli oluyo...çok heyecanlı .
sağlıkla gelsin minikler ..
bende yarın gidicem bakalım ne dicek doktor
Canım korkma ,yine doktoruna danış tabiki için daha rahat olur ,ama benimde normal tansiyonum düşüktür10/6..... Ama gebelikte hep 12.5/8çılıyor...bikere hatta 13.5/8oldu...doktor düzenli takip ettirdi şimdi 12/8 çıkıo hep...son haftalarda normal miş..buarada bugün nabzım 111çıktı :) doktor gebelikte normal nabız atışına 15-20ekle,bu normaldir dedi...Kızlar acil bişey sorucam nabzım hızlanmıştı yine bi ölçtüm tansiyonumu 127/76falan çıkıyo şimdi ilk bakışta çok yüksek diil ama benim normal zamanlardaki tansiyonum 10 a 6 falan olunca yüksek geldi bana Nabız da 95-100arası bu arada endişelenmeli miyim
Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmayacak.haftan zaten çoktan kurtarmış.lütfen sakin ol ve bebeğine sağlıkla kavuşacağına inan...selametle..Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Canim, Allah yardimciniz olsun. Sag salim kavusursun insallah.Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Insallah teyzesi Allah yardimcimiz olsunÖperim teyzesi:)) durulur bencede sen anne sözü dinle sıkma çocuğu daha küçük hem çok normal yani. Napsın yani kardeş geliyor diye kendi çocukluğundan feragat mı etsin kuzucuk. Sakın bebek için adayı bastırma. İnşallah seneye daha akıllanır uslanır yerim onu:))))
Canim korkma dua ediyoruz saglikla kavus kucuk prensineKizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzum. Dualarım seninle.Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Canım tuvaletini yapma endişesi olmuyor merak etme.öyle bir acı anı ki o yapıp yapmadığını da anlamıyorsun zatenben biraz korkuyorum
acıdan ziyade doğum esnasında bebeğe bişey olur mu korkum daha çok.
bir de normal doğum düşündüğüm için ıkınırken tuvaletimi yapar mıyım anksiyetesi vardoktorumla konuştum lavman yapıcaz
bu arada çantam daha hazır değil
Kızlar acil bişey sorucam nabzım hızlanmıştı yine bi ölçtüm tansiyonumu 127/76falan çıkıyo şimdi ilk bakışta çok yüksek diil ama benim normal zamanlardaki tansiyonum 10 a 6 falan olunca yüksek geldi bana Nabız da 95-100arası bu arada endişelenmeli miyim
Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
aynı canim hala 2 cm mis birşey demiyorlar herşey normal nst de sanci cikmiyor birşey olursa gelirsin diyorlar bekliycez artık 3000 kilo olmuşcanım randevunuz bitti mi nasıl geçti?? senin accık açılma da vardı belli oldu mu doğum zamanı??
Canım allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Nedemek canım benim geçen başıma geldi normal dururken güm güm başladı bi ölçtüm tansiyonu 13/9 çıkmıştı nabız 110 çıkmış. Derin derin nefes almak çok iyi geliyoSaolasın canım cevabın için bi deneyeyim bakalım yoksa Dr a haber vericem
kilosu çok güzel ama maşallah canım :)) seni çok rahatsız eden bi ağrın da yokssa beklemek kalıyo sadece.. ne güzel bebeğin hem kritik zamanaları hem de kritik kiloyu falan geçmişaynı canim hala 2 cm mis birşey demiyorlar herşey normal nst de sanci cikmiyor birşey olursa gelirsin diyorlar bekliycez artık 3000 kilo olmuş
offf yükselmez inşallah bi daha hiçbirimizin :/Nedemek canım benim geçen başıma geldi normal dururken güm güm başladı bi ölçtüm tansiyonu 13/9 çıkmıştı nabız 110 çıkmış. Derin derin nefes almak çok iyi geliyo
ayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktuSabah bizimde kontrol var kızlar hayırlı haberle dönerim inşallah hadi iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?