bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
masallah canım bebisine
ayyy tarihler belli oluyo...çok heyecanlı .
sağlıkla gelsin minikler ..
bende yarın gidicem bakalım ne dicek doktor
Ay sorma nasıl heyecanlı ya..sen dahada yakınsın nasipse sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.doğum şekline karar verdin mi...

Canım korkma ,yine doktoruna danış tabiki için daha rahat olur ,ama benimde normal tansiyonum düşüktür10/6..... Ama gebelikte hep 12.5/8çılıyor...bikere hatta 13.5/8oldu...doktor düzenli takip ettirdi şimdi 12/8 çıkıo hep...son haftalarda normal miş..buarada bugün nabzım 111çıktı :) doktor gebelikte normal nabız atışına 15-20ekle,bu normaldir dedi...

Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmayacak.haftan zaten çoktan kurtarmış.lütfen sakin ol ve bebeğine sağlıkla kavuşacağına inan...selametle..

Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim

Canimm telas yapma hersey guzel olacak ins dualarimiz seninlee saglikla hayirlisiyla dogsun minnosun bizi habersiz birakmaa

Insallah teyzesi Allah yardimcimiz olsun

Canim korkma dua ediyoruz saglikla kavus kucuk prensine

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzum. Dualarım seninle.

Canım tuvaletini yapma endişesi olmuyor merak etme.öyle bir acı anı ki o yapıp yapmadığını da anlamıyorsun zaten şu çocuk şurdan bi çıksın bi kurtalayım diyorsun sadece

Cnm benm hamileliktn önce 9-6 10-6 falandı.hamilelgmn başından beri 12-7 den aşağı inmedi bi kere 11 çıkmsti galiba.Her seferinde doktora da soyluyrm ama normal dediler.2 doktor degistrdm ikiside normal dedi.dediğin gibi bu tansiyon bizi rahatsız edebilio ama 13-8 ı asmadgi sürece normal goruolar zannediyrm.kalbimin çıkcak gibi güm güm atıp bluzumu salladgni bile biliyrm ara ara.ama normalmiş :)

Cnm inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşn yavrucagnla.hemencicik de evinize çıkın inşallah.Allah yardmcnz olsn.Allah a emanet olun

canım randevunuz bitti mi nasıl geçti?? senin accık açılma da vardı belli oldu mu doğum zamanı??
aynı canim hala 2 cm mis birşey demiyorlar herşey normal nst de sanci cikmiyor birşey olursa gelirsin diyorlar bekliycez artık 3000 kilo olmuş

Canım allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..

Bugün bebegimin eksikleri için alışverişe gittim ve baya uzun süre ayaktaydim 36 haftalık olduk yorgunluktan bebek hareket leri azalirmi ediyor ama çok değil huzursuz oldum.bu korku doğumu yaklaşan larda varmı bilmiyorum ama bende hat safhada kaybetmek korkusu ve doğum korkusu başladı. Rabbim tüm anne adayları ni sağlıkla bebeklerin e kavuşmak nasip etsin inşallah. ....

aynı canim hala 2 cm mis birşey demiyorlar herşey normal nst de sanci cikmiyor birşey olursa gelirsin diyorlar bekliycez artık 3000 kilo olmuş
kilosu çok güzel ama maşallah canım :)) seni çok rahatsız eden bi ağrın da yokssa beklemek kalıyo sadece.. ne güzel bebeğin hem kritik zamanaları hem de kritik kiloyu falan geçmiş

Sabah bizimde kontrol var kızlar hayırlı haberle dönerim inşallah hadi iyi geceler herkese
ayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktu ama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil

Son düzenleme:
Kizlar bugun randevum vardi, dr amniyon sivisinin azaldigini soyledi. Boyle bi durumla karsilasan var mi? Riskli bi durum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…