bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Spinal de de acı yok his var diyorlar çocugu gördükten snra bayiltsalar amann düşünmek istemiyrm poff

meleksr canim Allah yardimciniz olsun.nasil durumunuz.insallah kuveze gerek kalmadan yavrunu alirsi kucagina.haberdar et bizi canim ilk firsatta.suan senin durmunu yasadigin duygulari cok iyi anliyabiliyorum seni.

Allah hepinizden razi olsun dualari iz sayesinde ayaktayiz oglum da guclu bir bebek..süt sagmaya basladim..spinal oldum ama alel acele alindigimdan karnim toktu cok kustum sezeryan sırasinda..Allah sizi de sag saglim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tabi ki vaktin de dogsunlar..kimseyi uzmesinler..

Korkma canım bende 36dayım Dr yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olur dedi 10saattir hareket etmıyo bi başlıyo 1saat sürüyor gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz inş sağlıcakla kucağımıza alırız

meleksr canım hayırlı olsun ikinizde sağlıklısınız şükür oğlusunda hemen küvezden çıkar inş stres yapma üzme kendini sakın sabır herşey iyi olacak inş güzel anne

Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..

Canim hayirlisiyla saglikla dogum yapmana cok sevindimm. Minnos aglaya aglaya dogmus ne guzel cigerleri gelismistir ve kuvezde cok az kalir tez zamanda kucagina alirsin ins

Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Allah bağışlasın canım maşallah bebişe gözün aydın

Canim gozun aydin. Kavustn yavruna. Allah saglik versin ikinize de. Gozlem altinda miydin, protein yuksekti idrarinda en son takip edebildigim kadariyla.

Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin oğluna maşallah sesini duyurmuş annesine en kısa zamanda da ana oğul toparlanır geçersiniz evinize inşallah

Allah analı babalı ablalarıyla birlikte büyütsün.
korkma canım ciğerleri iyiymiş bak maşallah.
kiloyu takma kafaya, dışarıda da alır hemencecik kilo, bak görürsün.

Gözün aydın canım geçmiş olsun ayrıca. Bebişin de çabucak toparlar çok kalmaz küvezde inşallah. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı:)

meleksr canım gözün aydın inşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize çıkarsınız inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

Canim gozun aydin. Kavustn yavruna. Allah saglik versin ikinize de. Gozlem altinda miydin, protein yuksekti idrarinda en son takip edebildigim kadariyla.
Bugun benegin hareketleri azaldi doktorumu aradim saat 3 gibi o da hemen gel dedi..nst ye alindim kalp atislari dusmeye basladi acil olarak aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…