bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol cnm

Canım bende ttek tüple ilk seferde hamile kalanlardanım.tüpünün olmadığı karından ultrasonda deil ama vajinal ultrasonda görülür.doktorun böyle bir hata yapacağını sanmam.sezeryan çok korkutucu olsada yapılabilecek en basit operasyonlardan biriymiş.ameliyat cd si veriyorlar ,kapsamlı bişey mi bilmiyorum ama belki faydalı olabilir kuşku gidermekte...

Cnm cok zormus evet 2-3 saatte bi emzirmek bi de kucuk olunca cok zor. Bebegin kac haftalık dogmustu cnm. Benim.ki 35+4 de dogdu 2696 gram dogdu 2400 e düştü sonra :-( cok minik bende korkuyorum

canım bu boy kilo takıntısı bende de yok ama bazen bizimkinden çok daha kilolu bi bebek için kilosu az falan denince ister istemez insan tedirgin oluyo.. sonra netten bakıyorum ideal boy kilo oranlarına hiç bi sorun yok yani hatta mesela bak benim balığım 46 cm çıktı 35+6da bi çok arkadaşın bebişinden çok daha kısa ama benim boyum belli eşimin boyu belli doğal karşılıyorum artık :))

Butun sezeryanlarda cd veriyorlar mi cnm? Demek sende ilk seferde kaldn. Peki ikinci çocuğumuz olur mu bizim ya tekrar anne olamaz sak. Sen tek tüplü olduğunu ne zmn öğrendin cnm

Butun sezeryanlarda cd veriyorlar mi cnm? Demek sende ilk seferde kaldn. Peki ikinci çocuğumuz olur mu bizim ya tekrar anne olamaz sak. Sen tek tüplü olduğunu ne zmn öğrendin cnm
Canım artık her ameliyatta cd veriyorlar ama iste mutlaka unutma.ben dış gebelikte kaybettim tüpümün birini,doğuştan deil.valla doktorum bana tek tüple 3çocuk doğuran hastam çok demişti ben tüpüm alındı çocuğum olmaz diye ağlamıştım.ama korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.tüpte sorun olmadığı sürece tabikide hamile kalabilir.oda olmadı tüp bebek mecbur....

canım bugün gittin mi başka dr a göremedim kaçırmış da olabilirim :/

Evet sukur olsun.oyle oldu ama bana da tuhaf geldi esimde diyo günahını almayalim doktor yanlislikla kesti mi falan aklima benmde kurt dustu
sezaryende kesmiş olması imkansız gibi bir şey.
overlerle değil rahimle uğraşıyorlar.
doktorun yine de nolur nolmaz diye bakmıştır.
belki anatomk olarak varyasyonlusundur.
ayrıca tek tüple de çok rahat gebe kalınıyor.
tüpü kapalı ya da alınmış olup gebe kalan çok var.

ben neyi anlamıyorum biliyo musun kuzucum bi insan böyle basit adi hırslarına yavrusunu nasıl alet eder çok ilginç dimi?? işte bunların kendi kişilikleri yok bebeğin osuyla busuyla varolmaya çalışan zavallı yaratıklar

Canim tüpler rahim filminde daha iyi gözüküyor.rahim filmi çekiyorlar ama cocuk olmayınca çekiyorlar genelde.bnm rahim filminde ortaya cikmsti sağ tüpüm un tıkalı olduğu mesela.ultrosonda gözükmüyor açık mi kapalı mi.varlığı da gozukmuyo demk ki

Oh iyi etmişsin sonrada derler ki kızım bende senin annenim artık sen bizim kızımız oldun su bu. Ya hiç kendi annem gibi olabilir mi annemin şimdi imkanı olsa iki eli kanda olsa gelirdi . Allah iyi ınsanlarla karşılaştırsın ne diyim. Senin durumun benden daha sinir bozucu alt eşofman hey yarabbim :))

Canım açıklığı kapalılığı sadece rahim filminde görülür ama varmı yok mu vajinal ultrasonda görülür.benim tüpüm alındıktan sora başka bir doktora muayne olmuştum , alttan ultrasonda sağ tüpün yeri boş burda olmadığını görüyoruz demişti.karından görülmez ama.senin rahim filmi sırasında açıldı mı tüpün?

Canım benim daha haftaya birinci yılım dolacak öyle masalar hazıralmadım da gelenleri elimden geldiğince ağırladık haile halimle allah için eşim de der sağol ailesi geldiğinde elimden geleni yaptım ama onun istediği kıvam olamıyorum bende ailesine sartsiz her daim guleryuz hürmet aramalar sormalar bide haklı olan onlar yani o kadar ağla dur hiç

Hmm onu bilmyrdum cnm.bn 25 cmlik bi miyom aldirdım bekarken.o arada sağ tüpüm kapanmış.snra cocuk olmayınca rahim filminde 3 kere sıvı vrdi ilkinde hc gitmedi 2.de de gtmedi 3.de sol tüpten geçti sıvı. sağdan geçmedi baya zor oldu yani rahim filmi. 2.kez miyom ameliyti olunca hamile kalabildim ama 10 ay snra tek tüp olduğu için geç oldu hrhlde.o arada bi tüp bebek yaptım tutmadı o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…