bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol canım doğru benim ki normalci biraz ondan sebze ye diyo bana, valla çatıda yapmadı ultrasonda anladım ben senin sancin falan yok dedi gönderdi herhalde haftaya mi yapar ne bilim

Benimkinijnde kilo benzer canim doktorum.bisey demedi.ama insulin direncimden oturu ben yemesem bile bebek biryerlwrdwn aliyormus
Ben yiyorum kuzum valla 3 Ogün düzenli yiyorum sabahın korunde kalkıp esimle kahvaltimi yaparım oglen aksam hep saatlidir bebekte haliyle etkilendi tabi , bırak alsın kilolu bebek iyi olur derler inş dirençli olurlar canim

Sagol canım doğru benim ki normalci biraz ondan sebze ye diyo bana, valla çatıda yapmadı ultrasonda anladım ben senin sancin falan yok dedi gönderdi herhalde haftaya mi yapar ne bilim
Yapmaması daha iyi benim her hafta alttan bakıyor iyice stres oluyorum artık sancım oluyor demeye korkuyorum.Belki de senin doğum Zamanı yapar daha iyi

Yapmaması daha iyi benim her hafta alttan bakıyor iyice stres oluyorum artık sancım oluyor demeye korkuyorum.Belki de senin doğum Zamanı yapar daha iyi
Niye sana her hafta yapiyorki kuzum ya ona canmi dayanır kız bilmiyorum belki de doğum zamanı mı yapcak ne ama ben biktim bu belirsizlikten normal mi sezeryan mi artık ogrensem iyi olcakti

Niye sana her hafta yapiyorki kuzum ya ona canmi dayanır kız bilmiyorum belki de doğum zamanı mı yapcak ne ama ben biktim bu belirsizlikten normal mi sezeryan mi artık ogrensem iyi olcakti
Aslında bakmayacaktı bence ama sancın oluyor mu diye sordu ben evet deyince Pelvik muayene yapalım dedi görümceme de sormuştum çarı muayenesi yapmazlar demişti ama aynı çatı muayenesi gibi bakıyor

Aslında bakmayacaktı bence ama sancın oluyor mu diye sordu ben evet deyince Pelvik muayene yapalım dedi görümceme de sormuştum çarı muayenesi yapmazlar demişti ama aynı çatı muayenesi gibi bakıyor
Bakması daha iyi bence bak ben bugün karnım kaskatı kesiliyor adet ağrılarım oluyor falan filan herşey dedim ultrason sırasında karnıma bastırdı falan o şekilde anlamış sancim olmadığını çok ilginç geldi bana, sen normal doğum bekliyosun dimi tatlim

Olmazsa söyle canım baksın seni ne zamana çağırdı ben cuma gidicem..normal olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…