- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.121
Canim bn de aramaları sormalarini bekliyrm çünkü bebek olmadan önce ne zamn doktora gtcek yok hamile mi durmadan soruyolardi ve bn çok üzülüyordum.keşke sormasalar diyordm içimden. Ama bn hamile kaldm çok sık aramiyolr kaynima kiz istenck onla ugrasiyolar eşime de dedm önce her gün noldu bebek var mı arıyorlardı smdi de arasalar ya çok sinirleniyrm dedm.bebek bebek diye başımın etini yediler sanki benm elimdeymis gbi.smdi de ilgilenckler bi zahmet.tabiki de onlara güvenerek hareket etmiyorum.
ama görümcem sürekli gezme tozma için arıyor eşimi sibel nasıl demiyor..
Kaynanam desen onunda ilk torunu olacak allah nasip ederse insan biraz heyecanlanır. biraz ilgilenir yani yalandan da olsa.
insan hiç mi aramaz 10 dk lik mesafade oturuyoruz. üstelik ben çalışıyorum.
kırgınım fazlası ile. benım annemde mecbur değil ama her gün gidiyor bana taze meyve alıyor. her gün arıyor yemek yapıyor. herseyim ile ilgileniyor.
ikisininde ilk torunu, ama işte biri ilgileniyor biri umursamıyor..
haa ama bundan snra onlarda benden bu kdar deger görürler.. allah nasip ederse kucagımıza almayı o zamn getir torunumu seviyim derse yok dicem bende :)
ben varım tatlımArkadaşlar merhaba inş hepinizin hamileliği yolundadır size bisey sormak istiyorum 9 +5 günlük hamileyim hiç bir belirtim yok sukur ediyorum ama korkuyorum da benim gibi hamilelik geçiren Varmı sadece goguslerim hassas ve sis başka bisey yok
Bende oyleyim canim acliktan migdem agrior uyandgmda hattaKızlar bn 2 3 gundur kurt gbi aç uyanıyorum önceden böyle değildi siz de mi.oylesiniz
Canim bn de aramaları sormalarini bekliyrm çünkü bebek olmadan önce ne zamn doktora gtcek yok hamile mi durmadan soruyolardi ve bn çok üzülüyordum.keşke sormasalar diyordm içimden. Ama bn hamile kaldm çok sık aramiyolr kaynima kiz istenck onla ugrasiyolar eşime de dedm önce her gün noldu bebek var mı arıyorlardı smdi de arasalar ya çok sinirleniyrm dedm.bebek bebek diye başımın etini yediler sanki benm elimdeymis gbi.smdi de ilgilenckler bi zahmet.
Günaydın canım, naptın feyza hanımla randevunuz nasıldı,inşallah tutmuştur frekanslarınız, benim 12. Haftada 2li taramadayken bir çıkıntı görüyorum,erkek gibi demişti, ama 4 hafta sonra kesin söyleyeyim de demişti, 16. Haftada da kesin erkek dedim, hatta değişir mi dedim bu haftadan sonra, pipiyi işaretledi,"cıııkkkk, bu ne olacak"dedi:) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah, bizim ilk bebiş, sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez, senin bir kızın var, erkek bekliyorsun sanırım, Allah hayırlı versin canım.Benim doktorsinemnur la aynı ona erkek gibi demiş 12 haftalıkken 16 da net erkek demiş. Bana demedi acaba kız mı diye aklıma geliyor.
masaAllah 12 haftalık olmuş bebişin ne güzel zaman geçmiyor gibi geliyor bana hala belirtin yoksa demekki bende normalim bi fikir alsam senden canım doktorun bu haftalar içinde cinsiyet hakkında hic yorum yapıyormu ben merak ediyorumda gittiğimde soracagımben varım tatlım
hiç bi belirtim..sıkıntım..bulantıM falan yok
gayet normal bi şekilde ilerliyorum.hatta senin dediğin gogus hassassiyeti falan da çok çok az. ilk zamanlar çok tedirgin ölüyorum ama alıştım artık.
Günaydın canım, nasıl fıstıkların:) evet doktorum 12+0 Haftamda 2li taramada çıkıntı görüyorum erkek gibi ama 4 hafta sonra kesşn söyleyeyim dedi, 16+4. Haftadada pipiyle tescillendi.:) Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı etsin.Hayir canim ikili taramada cikinti var demis 16 haftada erkek oldugunu soyledi canimsinemnur oyle konustuk canim
kusura bakma canım benim nette sıkıntı vardı aksam dönemedim bende şükret haline diyorum artık ne yapayım gereksiz tasalar yasamak istemiyorum teşekkür ederim rahattın beniYok canim hic uzulme hatta sevin biz sansliyiz kimileri sabah kusuyo oglen doguruyo
Rica ederim canim benimm tadini cikar pozitif ol ki bebeginde pozitif olsun hepkusura bakma canım benim nette sıkıntı vardı aksam dönemedim bende şükret haline diyorum artık ne yapayım gereksiz tasalar yasamak istemiyorum teşekkür ederim rahattın beni
Cok dert etmemek gerek boyle seyleri. Bunlari dert edip bebeklerimizi uzmemizin bir anlami yok. Benim kayinvalidem de sizinkinden tek farki geçende arayip yoldayiz geliyoruz yemek yap dedi. Bende bilmiyormusunuz ben yemek yapamiyorum kokulara hassasim dedim. Gecmedi mi nazli gelin dedi ogluma de o yapar dedi. Dedim oglusuna yapti doyurdu. Guler yuzumu eksik etmedim. Hee bende alindim ama kendimi de uzeme. umursamaz bencil insanlar icin bebegimi hic uzemem. Esimin annesi sadece benim icin bu davranislardan sonra. Esimin hatri icin olur hayatim da. Amaaan kaynana kaynana senin ki benden kara. Annem de diyor bende gelinimi uzmusumdur bilmeden oyle olur bilmedentabiki de onlara güvenerek hareket etmiyorum.
ama görümcem sürekli gezme tozma için arıyor eşimi sibel nasıl demiyor..
Kaynanam desen onunda ilk torunu olacak allah nasip ederse insan biraz heyecanlanır. biraz ilgilenir yani yalandan da olsa.
insan hiç mi aramaz 10 dk lik mesafade oturuyoruz. üstelik ben çalışıyorum.
kırgınım fazlası ile. benım annemde mecbur değil ama her gün gidiyor bana taze meyve alıyor. her gün arıyor yemek yapıyor. herseyim ile ilgileniyor.
ikisininde ilk torunu, ama işte biri ilgileniyor biri umursamıyor..
haa ama bundan snra onlarda benden bu kdar deger görürler.. allah nasip ederse kucagımıza almayı o zamn getir torunumu seviyim derse yok dicem bende :)
Evet aynen işte oncesinde sıkıştırinca insan daha çok bekliyo.bn dedm kaynanama da hc bni merak etmiyorsunuz diye.yani o sevncii heyecanı görmek istiyor insan.hani o kadr istyordun yani.bi de biz de sorun direk bnde miyomlarım ve ameliyatlarım var.her sorduklarinda bn kndimi. Çok. Kötü hssedyrdm.yine kin tutmadım bni çok uzdulr ama.Rabbim verdi çok şükür insalla hepimize sağlıkla doğum nasip olur sen de üzme kndini.ara bni merak etmiyor msn fln de içinde kalıp da kinlenme.sorma ben dış gebelik geçirdim geçtiğimiz ekim ayında. malum bekleme sürem vardı 3 ile 6 ay arası yapmayın diyor doktorlar.. genetik testleri falan yaptırdık bizde o geçen sürede.
o geçen 4 ayda annemi arayıp sürekli işte komşular soruyor da işte bunların çocukları olmuyor mu falan diye laf atıyormuş.
işte ben demiyorum da komşularım bana diyor bende bişi diyemiyorum....aklınca annem e senın kızın da problem mi var demeye getiriyor. ama böle her fırsatta..
ee şimdi ne oldu.. eşime de söledim bu sitemimi.. o da sonuna kadar haklısın dedi bana. ara vur yüzlerine dedi.
yok işim olmaz dedim.
yani eminim hiç birimiz kimseden bişi beklemiyoruz. ama hani malum normalden de hassas durumlardayız.
yani gelip gitmesini de beklemiyorum telefon sadece yani arayıp sorsun istedim ilgilendiğini onunda heyecanlandıgını bilmek istiyorum ama yok nerde..
Masallahh evet erkek gercekten:)kızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın bakalım erkeğe benziyormu?
Patates kızartması börek ve sucuk istiyor canm:))eksi syler cok istiyor.eskiden çok tatlı yerdim smdi aklıma bile gelmiyo ama genel bi iştahsızlık var bu sıralar maalesef bi garibim canm ne istiyor bilmiyrm bazenMerhaba kızlar, yeme durumunuz nasıl? En çok neler yiyorsunuz?
Benimde ilk zamanlar tatlı istiyordu şimdi ekşiye döndü.Genel olarak iştahsızlık bende de var.Birde midem ağrıyor o yüzden ne yiyeceğimi şaşırıyorum.Patates kızartması börek ve sucuk istiyor canm:))eksi syler cok istiyor.eskiden çok tatlı yerdim smdi aklıma bile gelmiyo ama genel bi iştahsızlık var bu sıralar maalesef bi garibim canm ne istiyor bilmiyrm bazen
Istahsizlik fazla yok ama biraz fazla kacirinca patliycak gibi oluyo midem canim hazimsizlik varMerhaba kızlar, yeme durumunuz nasıl? En çok neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?