- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.141
Ben yağlı salçalı şeyler yiyemiyorumMerhaba kızlar, yeme durumunuz nasıl? En çok neler yiyorsunuz?
Yiyebiliyorsan ne güzel.Benim herşeyden midem bulanıyor.İki lokma yedikten sonra da bırakıyorum zaten.Istahsizlik fazla yok ama biraz fazla kacirinca patliycak gibi oluyo midem canim hazimsizlik var
Bende de durum aynı, doktor ilk muayeneye gittiğimde yağlı yeme midemi rahatsız eder demişti.Gerçekten de öyle oluyor.Kahvaltılıkları bende rahat yiyebiliyorum.Ben yağlı salçalı şeyler yiyemiyorum
Yani yemeklerin çoğunu :)
Hafif çorbalar, kahvaltılıkları filan yiyebiliyorum.
ben 2 yıldır kullanıyorum tatlım, hem ilaç hem de beslenmeyle ilgili troidle ilgili aklına takılan bişey varsa yardımcı olmak isterim :) ama herşeyden önemlisi, merak etme bebişe hiçbir yan etkisi yok, çünkü vücuttaki tsh hormonunun birebir aynısı. ve hatta bebişin gelişimi içinde önemli bi hormon, ilacı aksatmamaya çalış tatlım..kızlar euthyrox kullanan var mı aranızda???
ayyy bende de baslamasın sonradanBnm 11.hfta da basldi hamur işi fln cok yedm güneşte fln durdum uykusuz kldm 3 gündür bulaniyör bakalım geçer insallh
tabiki de onlara güvenerek hareket etmiyorum.
ama görümcem sürekli gezme tozma için arıyor eşimi sibel nasıl demiyor..
Kaynanam desen onunda ilk torunu olacak allah nasip ederse insan biraz heyecanlanır. biraz ilgilenir yani yalandan da olsa.
insan hiç mi aramaz 10 dk lik mesafade oturuyoruz. üstelik ben çalışıyorum.
kırgınım fazlası ile. benım annemde mecbur değil ama her gün gidiyor bana taze meyve alıyor. her gün arıyor yemek yapıyor. herseyim ile ilgileniyor.
ikisininde ilk torunu, ama işte biri ilgileniyor biri umursamıyor..
haa ama bundan snra onlarda benden bu kdar deger görürler.. allah nasip ederse kucagımıza almayı o zamn getir torunumu seviyim derse yok dicem bende :)
cnm çook tşkr ederim yazdığın için kafam öyle karışık ki.... TSH 3.30 çıktı 30 martta ki tahlil de... kadın doğum doktrum hamilelik de 2-2,30 arası olmalı deyip beni dahiliyeye yolladı. dahiliye doktoru normal zamanda gelmiş olsan sana guatr yok derim ama hamilelik de farklı değeri baz alıyoruz deyip bu euthyrx verdi. gebelik takibi için gittiğim sağlık ocağında ki hemşire gebeliğin ilk başlarında troid hormonu değişiklik gösterir bence tek tahlili baz alıp ilaç vermesi yanlış bence tekrar tahlil yaptır dedi. ilacı 50 mg bi kez alıp kullanmadım hemşireden sonra tahlil sonuçlarını beklediğim için. sağlık ocağında tahlil yaptık tekrar çok düşük çıktı bu kez 0,426 çıktı. sonra sonuçlar çıkınca tekrar dahiliye doktruma çıktım anlattım hemşire hanım böyle deyince aklıma kurt düştü tekrar tahlil yaptırdım deyip yeni sonucu gösterdim. ilacı kullanıyorsun ya düşmüştür dedi bende 1 kez kullandım dedim. halk sağılığı labaratuvarının sonuçları farklı çıkar dedi. sen kullan bu ilacın fayasını görürüsün zaarrını görmezsin dedi şimdi günde 25 mg yaptı kullanıyorum midemi çok kötü yapıyor ama aklımda hala kurt var bi doktora daha mı gitmeliyim?ben 2 yıldır kullanıyorum tatlım, hem ilaç hem de beslenmeyle ilgili troidle ilgili aklına takılan bişey varsa yardımcı olmak isterim :) ama herşeyden önemlisi, merak etme bebişe hiçbir yan etkisi yok, çünkü vücuttaki tsh hormonunun birebir aynısı. ve hatta bebişin gelişimi içinde önemli bi hormon, ilacı aksatmamaya çalış tatlım..
Yiyebiliyorsan ne güzel.Benim herşeyden midem bulanıyor.İki lokma yedikten sonra da bırakıyorum zaten.
Duruşundan olabilir bende öne doğru eğilince oluyor cnm... bi de rahim büyüyor ya.... bende bundan 1 ay önce batma oluyordu aşağı tarafta.. ilk 6-7 hafa da sancı çok olurdu yerleşme ağrısımışKızlar bende ara ara hafif kasık ağrısı oluyo sizdede oluyo mu sızı gibi
4 haftalıkken ağrı baya olmuştu şimdi okadar çok değil ama arada hafif sancı gibi oluyo teşekkür ederim cevap içinDuruşundan olabilir bende öne doğru eğilince oluyor cnm... bi de rahim büyüyor ya.... bende bundan 1 ay önce batma oluyordu aşağı tarafta.. ilk 6-7 hafa da sancı çok olurdu yerleşme ağrısımış
tatlım vücudumuzdaki hormonlar şuan hızla değişiyor malum, tsh da onlardan etkileniyor.. evet normalde 3,30 normal bi değer, ama hamilelikte değerler önemli.. sonra merak etme düşüklüğü için de yüksekliği için de aynı ilaç kullanılıyorcnm çook tşkr ederim yazdığın için kafam öyle karışık ki.... TSH 3.30 çıktı 30 martta ki tahlil de... kadın doğum doktrum hamilelik de 2-2,30 arası olmalı deyip beni dahiliyeye yolladı. dahiliye doktoru normal zamanda gelmiş olsan sana guatr yok derim ama hamilelik de farklı değeri baz alıyoruz deyip bu euthyrx verdi. gebelik takibi için gittiğim sağlık ocağında ki hemşire gebeliğin ilk başlarında troid hormonu değişiklik gösterir bence tek tahlili baz alıp ilaç vermesi yanlış bence tekrar tahlil yaptır dedi. ilacı 50 mg bi kez alıp kullanmadım hemşireden sonra tahlil sonuçlarını beklediğim için. sağlık ocağında tahlil yaptık tekrar çok düşük çıktı bu kez 0,426 çıktı. sonra sonuçlar çıkınca tekrar dahiliye doktruma çıktım anlattım hemşire hanım böyle deyince aklıma kurt düştü tekrar tahlil yaptırdım deyip yeni sonucu gösterdim. ilacı kullanıyorsun ya düşmüştür dedi bende 1 kez kullandım dedim. halk sağılığı labaratuvarının sonuçları farklı çıkar dedi. sen kullan bu ilacın fayasını görürüsün zaarrını görmezsin dedi şimdi günde 25 mg yaptı kullanıyorum midemi çok kötü yapıyor ama aklımda hala kurt var bi doktora daha mı gitmeliyim?
Ben kullanıyorum canım 37.5 mg lıkkızlar euthyrox kullanan var mı aranızda???
yok yapmadı tahmin en son 2 hafta görüştük.. ama pazartesi ikili testim var belki ayrıntılı olarak bakicak olan doktor bi tahmin yapar. Çünkü benim ikili taraması kendi doktorum yapmicak periantolog yapıcak. sende korkma ilk zamanlar bende kendimi çok dinlemistim.. Çünkü bundan evel 2 kayBim var. artık daha rahatım. doktorumda herkes aynı geçirmez bu süreci takılma bukadar demistimasaAllah 12 haftalık olmuş bebişin ne güzel zaman geçmiyor gibi geliyor bana hala belirtin yoksa demekki bende normalim bi fikir alsam senden canım doktorun bu haftalar içinde cinsiyet hakkında hic yorum yapıyormu ben merak ediyorumda gittiğimde soracagım
ver bana hamuru ver bana tatliyi...Merhaba kızlar, yeme durumunuz nasıl? En çok neler yiyorsunuz?
kasik agrisi ilk zamanlar oluyodu...Kızlar bende ara ara hafif kasık ağrısı oluyo sizdede oluyo mu sızı gibi
iş yapınca, çok eğilince, çok yürüyünce fln oluyor, o yüzden ben de uzun süre iş yapmıyorum canım, haftada 3 gün okula gidiyorum o günler kesinlikle iş yapmıyorum, yemek hariç.. diğer günler de mesela bi odayı süpürüp yarım saat dinleniyorum sonra diğerini süpürüyorum.. şu ilk 3 ay bitene kadar biraz kendimizi kollamak lazımKızlar bende ara ara hafif kasık ağrısı oluyo sizdede oluyo mu sızı gibi
Canım kullandığımız ilacın bebeğe hiç bir zararı yok kesinlikle doktorun verdiği dozda aksatmadan kullan. İlk gebelikte oluştu bende de TSH sorunu ilacı hamilelik boyunca ve doğumdan sonra 8 aya kadar kullandım değerlerim normale dönünce bıraktım. Şimdi ikinci gebelik ve yine değerler alt üst yine ilaca devam bana doktorun ilacı kullanmazsam düşük veya zeka geriliği ile sonuçlanabilir dedi bunun bebek için ne kadar önemli olduğunu anlatmak adına. Zaten o hormon vücutta var hamilelikte dengeleri şaşabiliyor o dengeyi de tekrar ilaç sağlıyor için rahat olsunDuruşundan olabilir bende öne doğru eğilince oluyor cnm... bi de rahim büyüyor ya.... bende bundan 1 ay önce batma oluyordu aşağı tarafta.. ilk 6-7 hafa da sancı çok olurdu yerleşme ağrısımış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?