- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.161
Ben de aynı böyleyimYiyebiliyorsan ne güzel.Benim herşeyden midem bulanıyor.İki lokma yedikten sonra da bırakıyorum zaten.
Zaten tiroidle ilgili sıkıntı varsa dahiliye uzmanı gebelikte her ay kontrole çağırıyor.Duruşundan olabilir bende öne doğru eğilince oluyor cnm... bi de rahim büyüyor ya.... bende bundan 1 ay önce batma oluyordu aşağı tarafta.. ilk 6-7 hafa da sancı çok olurdu yerleşme ağrısımış
Ayy valla insallah baslamaz.ne rahattım çok kötü bsy bulantı bn yemek yemeyi çok severim o yüzden yaşama sevnciim gtti valla:)eskisi gbi iştahlı değilim hc bsye.okuluma gtmstim arkdslari gormeye.ay çok iyiym hc bulantı yok fln dedm.o gün başladı devam ediyor maalesefAy
ayyy bende de baslamasın sonradan
Bende de oluyor ama dr ilk 3 ay normal demistiKızlar bende ara ara hafif kasık ağrısı oluyo sizdede oluyo mu sızı gibi
Aaa bende istiyorumbebeğime baddaniye örmek ama pek beceriksizim nasıl biraz örünce resmini paylaş da bende başlayayım
Gayet güler yüzlü sakin pozitif bi doktor. Güzel ilgilendi ikili tarama için baya bi inceledi ama bizim sıpa çok hareketliydi. Bi ara bacak arası göründü ben bişey gördüm sanki doktor hanım cinsiyet belli mi dedim. Yok daha erken 13 haftada belli olur 1 ay sonra söylerim dedi. 12+1 çıktı usg. Acaba kız mı diye düşünmeye başladım. Senin kaç hafta kaç günlüktü gittiğinde. İlk kızım var evet allah biliyor ya gönlümüz erkek istiyor zaten sezeryan 3 hakkımız var kızımda çok severiz ama birde oğlan çocuk tatmak istiyoruz rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini verir inşallah.Günaydın canım, naptın feyza hanımla randevunuz nasıldı,inşallah tutmuştur frekanslarınız, benim 12. Haftada 2li taramadayken bir çıkıntı görüyorum,erkek gibi demişti, ama 4 hafta sonra kesin söyleyeyim de demişti, 16. Haftada da kesin erkek dedim, hatta değişir mi dedim bu haftadan sonra, pipiyi işaretledi,"cıııkkkk, bu ne olacak"dedi:) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah, bizim ilk bebiş, sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez, senin bir kızın var, erkek bekliyorsun sanırım, Allah hayırlı versin canım.
Tamam canım biraz örüyüm paylaşırım elbette.Aaa bende istiyorumbebeğime baddaniye örmek ama pek beceriksizim nasıl biraz örünce resmini paylaş da bende başlayayım
Ben gaviscon şurup kullanıyorum canım doktor verdi bebişe zararı yok arada yine kusuyorum ama yinede biraz tutuyorBulantisi olan arkadaslar nasil basediyorsunuz bulantilarla ben cok kötü durumdayım ne yesem cikariyorum 24 saat suren bulantilarim var gece bile uyandiriyor bazen ayva biraz iyi geldi gibi onunla yatistirabiliyorum biraz ama bazi gunler hicbirsey fayda etmiyor.artık duzgun beslenmem lazim ama saglikli seyleri yemeyi birakin normal bile beslenemiyorum cok vicdan azabi cekiyorum nasil buyuycek bebek diye.
Canim benim Allah yardimcin olsun benim bulantim yok ama naneli sekerler iyi geliyor diye duydum bazi arkadaslarimdanBulantisi olan arkadaslar nasil basediyorsunuz bulantilarla ben cok kötü durumdayım ne yesem cikariyorum 24 saat suren bulantilarim var gece bile uyandiriyor bazen ayva biraz iyi geldi gibi onunla yatistirabiliyorum biraz ama bazi gunler hicbirsey fayda etmiyor.artık duzgun beslenmem lazim ama saglikli seyleri yemeyi birakin normal bile beslenemiyorum cok vicdan azabi cekiyorum nasil buyuycek bebek diye.
Doktorum israrla normal oldugunu dayanmami söylüyor..baska bi doktora gidip yazdiricam gavisconu artik bazen kusmaktan agliyorum çünküBen gaviscon şurup kullanıyorum canım doktor verdi bebişe zararı yok arada yine kusuyorum ama yinede biraz tutuyor
Bende acillik olmuştum canım çok kötü bi şey yazdırmana gerek yok zaten 6 lira üstünde yazıyodu hamileler kullanabilir diye ama sen bilirsin tabi kiDoktorum israrla normal oldugunu dayanmami söylüyor..baska bi doktora gidip yazdiricam gavisconu artik bazen kusmaktan agliyorum çünkü
Cok sey denedim canim hicbirsey fayda etmedi başlarda dayanabiliyordum ama sabrim kalmadi artik sanirim ilacsiz gecmiycekCanim benim Allah yardimcin olsun benim bulantim yok ama naneli sekerler iyi geliyor diye duydum bazi arkadaslarimdan
Oyle mi cok sevindim buna ben recetesiz satildigini bilmiyordum tesekkur ederim canim ilk durak eczane...Bende acillik olmuştum canım çok kötü bi şey yazdırmana gerek yok zaten 6 lira üstünde yazıyodu hamileler kullanabilir diye ama sen bilirsin tabi ki
Rica ederim inşallah faydalı olurOyle mi cok sevindim buna ben recetesiz satildigini bilmiyordum tesekkur ederim canim ilk durak eczane...
Ay maaşallah canımkızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın bakalım erkeğe benziyormu?
Cok sey denedim canim hicbirsey fayda etmedi başlarda dayanabiliyordum ama sabrim kalmadi artik sanirim ilacsiz gecmiycek
Tam bir hafta sonra yani benden inşallah bizde görürüz canım ya... Hissetmek istiyorum tekmelerini...Canm bnm hareketleri gördüğümde 9+4tu bebis
İnşallah canm bzm de çok hoşumuza gtmsti eli ayağı oynuyordu çok guzl bi duygu.ondan snra da goremedm bebisimi.dün fakültede ekran arkada kalıyordu hc goremedmTam bir hafta sonra yani benden inşallah bizde görürüz canım ya... Hissetmek istiyorum tekmelerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?