bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yiyebiliyorsan ne güzel.Benim herşeyden midem bulanıyor.İki lokma yedikten sonra da bırakıyorum zaten.
Ben de aynı böyleyim ilkinde hiç yasamadıgın seylerı bunda sonuna kadar yasıyorum

Kisslarrr benm midem çok rahatsız yaa.
Benim gibi mide problemi yaşayan var mı.gaz var gibi gurul gurul açıkmış gibi yanio gibi.kivranasim var yani.Ne yiicgmi şaşırdım.yedigmde rahatlasam tmm ama olmuo yaa.Ben buna nasıl çözün bulcam.Bazı günler normal gibi ama bazı zamanlarda bugün ki gibi şiddetli oluo.Bu hafta nisbeten biraz daha iyiydm sevnmstm ama nazar mi değdirdim kendime bilmiorm.çok rahatszm

Duruşundan olabilir bende öne doğru eğilince oluyor cnm... bi de rahim büyüyor ya.... bende bundan 1 ay önce batma oluyordu aşağı tarafta.. ilk 6-7 hafa da sancı çok olurdu yerleşme ağrısımış
Zaten tiroidle ilgili sıkıntı varsa dahiliye uzmanı gebelikte her ay kontrole çağırıyor.
Ona göre ilaç dozu filan ayarlıyor.
Benim eutyrox kullandığım halde hamile kalınca tsh değerim yükselmiş.
İlaç dozunu yükselttik.
20 gün sonra kontrole çağırdı doktorum hatta bu aralar tekrar gitmem lazım.
Yani ilaçlarını kullan.
Bi de normalde bulantı yapmaz bu ilaç.
Belki hamilelikten dolayı açlıktan miden bulanıyordur.

Ay

ayyy bende de baslamasın sonradan
Ayy valla insallah baslamaz.ne rahattım çok kötü bsy bulantı bn yemek yemeyi çok severim o yüzden yaşama sevnciim gtti valla:)eskisi gbi iştahlı değilim hc bsye.okuluma gtmstim arkdslari gormeye.ay çok iyiym hc bulantı yok fln dedm.o gün başladı devam ediyor maalesef

Aaa bende istiyorum bebeğime baddaniye örmek ama pek beceriksizim nasıl biraz örünce resmini paylaş da bende başlayayım
Gayet güler yüzlü sakin pozitif bi doktor. Güzel ilgilendi ikili tarama için baya bi inceledi ama bizim sıpa çok hareketliydi. Bi ara bacak arası göründü ben bişey gördüm sanki doktor hanım cinsiyet belli mi dedim. Yok daha erken 13 haftada belli olur 1 ay sonra söylerim dedi. 12+1 çıktı usg. Acaba kız mı diye düşünmeye başladım. Senin kaç hafta kaç günlüktü gittiğinde. İlk kızım var evet allah biliyor ya gönlümüz erkek istiyor zaten sezeryan 3 hakkımız var kızımda çok severiz ama birde oğlan çocuk tatmak istiyoruz rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini verir inşallah.

Bulantisi olan arkadaslar nasil basediyorsunuz bulantilarla ben cok kötü durumdayım ne yesem cikariyorum 24 saat suren bulantilarim var gece bile uyandiriyor bazen ayva biraz iyi geldi gibi onunla yatistirabiliyorum biraz ama bazi gunler hicbirsey fayda etmiyor.artık duzgun beslenmem lazim ama saglikli seyleri yemeyi birakin normal bile beslenemiyorum cok vicdan azabi cekiyorum nasil buyuycek bebek diye.

Ben gaviscon şurup kullanıyorum canım doktor verdi bebişe zararı yok arada yine kusuyorum ama yinede biraz tutuyor

Canim benim Allah yardimcin olsun benim bulantim yok ama naneli sekerler iyi geliyor diye duydum bazi arkadaslarimdan

Doktorum israrla normal oldugunu dayanmami söylüyor..baska bi doktora gidip yazdiricam gavisconu artik bazen kusmaktan agliyorum çünkü
Bende acillik olmuştum canım çok kötü bi şey yazdırmana gerek yok zaten 6 lira üstünde yazıyodu hamileler kullanabilir diye ama sen bilirsin tabi ki

Tam bir hafta sonra yani benden inşallah bizde görürüz canım ya... Hissetmek istiyorum tekmelerini...
İnşallah canm bzm de çok hoşumuza gtmsti eli ayağı oynuyordu çok guzl bi duygu.ondan snra da goremedm bebisimi.dün fakültede ekran arkada kalıyordu hc goremedm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…