bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de aynı böyleyim ilkinde hiç yasamadıgın seylerı bunda sonuna kadar yasıyorum
Genelde yeme sıkıntısı pek yok hamilelerde.Bende üzülüyordum yiyemiyorum diye.Bugün zorla yedim yer yemez çıkardım.Doya doya su bile içemiyorum midemi bulandırıyor.

Cok sey denedim canim hicbirsey fayda etmedi başlarda dayanabiliyordum ama sabrim kalmadi artik sanirim ilacsiz gecmiycek

Aynıyız En son ciddi ciddi banyoda mı yaşasam diye düşünüyoum hiçbir şey fayda etmedi. Umarım geçer.Allah yardımcımız olsun

Canım aynı sorun bende de var.doktor bana rennie şurup verdi.günde 3-4 kaşık içebilirsin dedi korktum içmedim, midem çok kötü olunca doğum evinin aciline gittim o da aynı ilacı verdi, sürekli bir agrı şişlik değil ama olduğu zaman içince rahatlıyorum,hamilelikte bitki çayı içmek sorun olurmuş ama nane limonun bir zararı yokmuş bu da rahatlatıyor deneyebilirsin.

Kızlar bnm aksam bulanıyor yaaa genelde.çok fazla olmuyor ama rahatsız ediyor yine de.bn de içeyim ilaç madem

Canım bende perişanım mide bulantısı yaşamadım ama bu mide Ağrı'sı mahvetti beni iki lokma yesem sanki dünyaları yemişim gibi gaz şişkinlik hatta sırtıma vuruyor resmen gaz Ağrı'sı ne yapmak lazım bende bilemedim valla

Bende kizim taka yaptiginda altini silerken zorlaniyorum birde sen bez mi degstiriosun Allah yardimcin olsun kizin kac yasinda ogretsen aslinda bebis dogmadan
Sorma ya kakayi gorunce midem agzima geliyo 21 aylik teyzesi yaza ogreticek annannesi uyurken hic çiş yapmaz çabuk ögrenir diyo annem bakalim senin kuzun kac aylik

Sorma ya kakayi gorunce midem agzima geliyo 21 aylik teyzesi yaza ogreticek annannesi uyurken hic çiş yapmaz çabuk ögrenir diyo annem bakalim senin kuzun kac aylik
haizranda 4 yasina gircek insallah teyzesi
Iki yasinda ogretmistim ben sonrasinda rahatlio insan valla canim darisi size olsun
Senin minnosda bu yaz ogrenir o zaman
Kizimda gece islatmazdi kolay ogrendi ama biraz buyuk tuvalette sorun yasadik o kadar da olur zaten

Ohh masallah kuzuma kocaman olmus tam abla olma vaktinde hamişsin canim benim tabi kakayi ogrenmeleri azcik zaman aliyor makat kaslari birazcik geç gelişiyor canim benim saglikla kucagina al insallah yavrunu

H
bende yazi bekliyorum bakalim insallah cisimizi de ogrenirsek rahatlariz

Ohh masallah kuzuma kocaman olmus tam abla olma vaktinde hamişsin canim benim tabi kakayi ogrenmeleri azcik zaman aliyor makat kaslari birazcik geç gelişiyor canim benim saglikla kucagina al insallah yavrunu
Allah razi olsun canm cumlemiz saglikla alalim kucaklarimza insallah
En uygun zaman kaslari goz onunde bulundurdugumzda uc yaş ben biraz mecbur kaldim mantar sorunumz vardi öğretmem gerekti hemen
Seninkiler de birlikte buyume olayı var ya oyle olurlar heralde :)

VAlla kuzum korkularim var biraz yetebilecek miyim bizim kiz kardesine alisabilecek mi bi suru sey kafami kurcaliyo

VAlla kuzum korkularim var biraz yetebilecek miyim bizim kiz kardesine alisabilecek mi bi suru sey kafami kurcaliyo
Veren vermiş sukret Rabbine.. Dusunme boşuna kafan agrr cnm ohh ne guzel ilerde memnun olursun bu durumdan birde bu isler plan projeye bakmio ben bundan öncekini kaybettim kurtaj oldum smdi dogumum biraz daha ertelendi ama benim hesabima gore olmadi üzücüydu yasadigim seyler.. oysa Rabbim beni benden iyi bilio en guzelini o verr bzm icin cnm

Aynen canim kucuk suprizimiz cikageldi hic beklemiyorduk cok sasirdik ama hayirlisi buymus tabi Rabbim gucunu de verir sabrini da verir. Cok uzuldum kaybettigin bebegine ama bak nasil buyuk Allah im sana bi hediye daha vermis cok sukur bunu saglikla kucagina alirsin inaniyorum ve dua ediyorum senin icin

Cok sagol canim Allah razi olsun insallah cumlemz sapasaglam kavusalim bebislermze
Allah kmseye yasatmasin zorr genede insanoğlu icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…