- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.201
Aynen kuzum Allah kimseyi evladiyla sinamasin onlarin acisini bize gostermesinCok sagol canim Allah razi olsun insallah cumlemz sapasaglam kavusalim bebislermze
Allah kmseye yasatmasin zorr genede insanoğlu icin..
2 hafta once cok bulaniyorken doktorum dramamine hap ve gaviskon surup vermisti. Onlar bi nebze rahatlatiyodu. Gecicek hic merak etme birazcik daha dayan canimBulantisi olan arkadaslar nasil basediyorsunuz bulantilarla ben cok kötü durumdayım ne yesem cikariyorum 24 saat suren bulantilarim var gece bile uyandiriyor bazen ayva biraz iyi geldi gibi onunla yatistirabiliyorum biraz ama bazi gunler hicbirsey fayda etmiyor.artık duzgun beslenmem lazim ama saglikli seyleri yemeyi birakin normal bile beslenemiyorum cok vicdan azabi cekiyorum nasil buyuycek bebek diye.
Sen bana tanıdık geldin acaba tüp bebek zamanında mi konuştuk tup bebeği sahın zeteroglu yaptrmistim eylülde ama tutmadi beni fakülteye sevk ettiler.ozele de bahar hastanesinde hilal hanim var ona gidiyorum.fakülteye sevkliyim diye diğer hastane ve doktorlar kabul etmiyor bz de riskliyi oraya gönderiyorz sana niye bakalım diyolar.sağ olsun hilal hanim kabul etti gelebilirsin dedi çok memnunum güzel ilgileniyo[/QUOTE]Canim bende Bursadayım hangi hastaneye gidiyorsun
Bizde ağustosta tüp bebek yaptirmistik pembe mavide. .tuttu ama kalp atışı duyamadık..kurtajdan sonra 3 reglden sonra doğal oldu..ben de şimdi jimere gidiyorum. .daha önce baharda ayşe hanimda yumurta takibi yaptirmistim. .ama şuanda SGK anlaşmaları yokmuş galiba. .[/QUOTE]Sen bana tanıdık geldin acaba tüp bebek zamanında mi konuştuk tup bebeği sahın zeteroglu yaptrmistim eylülde ama tutmadi beni fakülteye sevk ettiler.ozele de bahar hastanesinde hilal hanim var ona gidiyorum.fakülteye sevkliyim diye diğer hastane ve doktorlar kabul etmiyor bz de riskliyi oraya gönderiyorz sana niye bakalım diyolar.sağ olsun hilal hanim kabul etti gelebilirsin dedi çok memnunum güzel ilgileniyo
Evet cnm ama muayene ücreti 5 lira arttı tahlil fln da yaptirmiyorum orda. Bebisimi görüyorum rahat rahat.normalde fakülteye oluyor takipler miyomdan dolayi.ama orda bebeği goremiyrm hc fazla bilgi de vermiyorlar.hilal hanim baya bakıyor anlatıyor çok sakin şefkatli bi bayan rahatlatiyor beni[/QUOTE]Bizde ağustosta tüp bebek yaptirmistik pembe mavide. .tuttu ama kalp atışı duyamadık..kurtajdan sonra 3 reglden sonra doğal oldu..ben de şimdi jimere gidiyorum. .daha önce baharda ayşe hanimda yumurta takibi yaptirmistim. .ama şuanda SGK anlaşmaları yokmuş galiba. .
Bnm de tup bebek hc tutmadı 4 regl snra kendiliğinden kaldm benim tek tüp var miyomlar var hc beklemiyordum 2.tüp bebege baslicak tık mart sonu.ama nası kaldırcam 2.tüp bebek diye düşünüyordum çok şükür Allah verdi kurtardı tüp bebekten o stres o yorgunluk Allah herkese doğal yoldan versn insallah[/QUOTE]Evet cnm ama muayene ücreti 5 lira arttı tahlil fln da yaptirmiyorum orda. Bebisimi görüyorum rahat rahat.normalde fakülteye oluyor takipler miyomdan dolayi.ama orda bebeği goremiyrm hc fazla bilgi de vermiyorlar.hilal hanim baya bakıyor anlatıyor çok sakin şefkatli bi bayan rahatlatiyor beni
Kiza benzettim canim rabbim gonlundekini versin massalah bebegine saglikla nasip etsin rabbim insallahSelam kızlar anca girebildim siteye inşallah herkesin keyfi yerindedir. Bugün doktordaydım maalesef idrar yoku enfeksiyonum oldfugunu söyledi ve tek kullanımlık bi toz verdi bilmiyorum işe yarar mı tek seferde. Onun dışında bebeğim gayet iyi çok şükür 3 cm olmuş. 10. Haftaya giricez pazartesi günü. Fotosununstıyorum görüp yorum yaparsanız sevinirim. Herkese sağlıklı mutlu bi gece diliyorum. İyi bakın bebişlere
kızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın
Pasa geliyor canim massalah rabbim gonlune gore nasip etsin insallahkızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın bakalım erkeğe benziyormu?
Ne güzel arka arkaya doğunca daha iyi oluyor. Ben biraz ara verdim 7 sene kadar tam rahat ettim çiş ,yemek,uyku,temizlik hepsi halloldu derken ,şimdi en başa döneceğim Allaha şükür kendim istedim bebişi ama şimdi diyorum keşke arka arkaya doğurup ikisini bir büyütseymişimVAlla kuzum korkularim var biraz yetebilecek miyim bizim kiz kardesine alisabilecek mi bi suru sey kafami kurcaliyo
Rabbim saglik versin ikinizede canim sag salim kucaginada alirsin kuzum insallah canim fistiklar iyi sukur bugun hatta 24 dakika sonra 12+1 digeri 11+5 olduk sukur canim saglikla kal insallahGünaydın canım, nasıl fıstıkların:) evet doktorum 12+0 Haftamda 2li taramada çıkıntı görüyorum erkek gibi ama 4 hafta sonra kesşn söyleyeyim dedi, 16+4. Haftadada pipiyle tescillendi.:) Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı etsin.
Canım maşallah :) seninle aynı gunuz bızde ptesi 10.hafta olscagız inşallahSelam kızlar anca girebildim siteye inşallah herkesin keyfi yerindedir. Bugün doktordaydım maalesef idrar yoku enfeksiyonum oldfugunu söyledi ve tek kullanımlık bi toz verdi bilmiyorum işe yarar mı tek seferde. Onun dışında bebeğim gayet iyi çok şükür 3 cm olmuş. 10. Haftaya giricez pazartesi günü. Fotosununstıyorum görüp yorum yaparsanız sevinirim. Herkese sağlıklı mutlu bi gece diliyorum. İyi bakın bebişlere
Oyyyhhhh masallah subhanallah pasa bu ne kdr da belli yahu yuz hatları flnkızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın bakalım erkeğe benziyormu?
Bende tatlı yıyemıyrm eksı ve tuzlu seyler daha cok ilgimi cekıyor herkes dıyor kız oluyor boyle olanda bilemıyrm genel olarak iştahsızlık var bnde beslenemıyrm dıye durup durup aglıyorumPatates kızartması börek ve sucuk istiyor canm:))eksi syler cok istiyor.eskiden çok tatlı yerdim smdi aklıma bile gelmiyo ama genel bi iştahsızlık var bu sıralar maalesef bi garibim canm ne istiyor bilmiyrm bazen
Massallah pasana xanim doktormu dedi erkek oldugunu hislerinmi 12+ kac oldunuz canim cabuk ogrenmisiniz massalah rabbim saglikla sihatla nasip etsin insallah usg paylastinmi tatlim@Rossella bide sağlık ocağındaki hemşireyi çok dinleme bence, sonuçta biri hemşire biri doktor ve dahiliye uzmanı, üstelik ona da kadın doğumcu yönlendirmiş.. 2 doktorun dediği daha önemli bence.. benim de gebelik takibimi yapan hemşire daha ilk kaydımı alırken (4 haftalıkken) kahverengi lekelenmem oldu bikaç gün deyince, o bebek kesin düşer, düşünce bize mutlaka haber ver fln demiştişimdi 12 haftalık olduk çok şükür, gelişimi önden bile gidiyor oğluşumun
Sahi mi ay insallah cok zorlanmam ya Rabbim kolaylik versin hepimizeNe güzel arka arkaya doğunca daha iyi oluyor. Ben biraz ara verdim 7 sene kadar tam rahat ettim çiş ,yemek,uyku,temizlik hepsi halloldu derken ,şimdi en başa döneceğim Allaha şükür kendim istedim bebişi ama şimdi diyorum keşke arka arkaya doğurup ikisini bir büyütseymişim
Kızlaradet sancısı gıbı sancı gelıyor arada belim de agrıyor normalmi sizede oluyormu
Kızlaradet sancısı gıbı sancı gelıyor arada belim de agrıyor normalmi sizede oluyormu
İlk baslarda cok olmuştu ancak uzun zmndır yoktu o yuzden canımOluyo olmaz mi kramp girdi bugun 2 kere kasigima saniyelik ama kivrandim normalmis korkma canim
ben de arkadaş gibi düşünüyorum kızım 9 yaşında keşke bu kadar ara vermeseydim,siz ne güzel ikisini birlikte büyüteceksiniz maşallah,biraz zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah...Sahi mi ay insallah cok zorlanmam ya Rabbim kolaylik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?